30

Анонимен

преди 2 години

до тя, след като първо уволнят теб :)))

29

тя

преди 2 години

А тебе кога ще те уволнът ?

28

Анонимен

преди 2 години

Зеленяга, просто у-м-р-и. Предавайте се и стига с тоя театър.

27

Анонимен

преди 2 години

тъй де, Зелката забранява, увалнява скоро ще почне и да разтралва, не е по добър от другия късяк, даже е по-суетен и нарцистичен, и силно желае да измести Путин като лидер от световна величина, по тази причина и речите му все ден стават все по-досадни и досадни, защото са едно постоянно назидание на целия свят, все едно той му е длъжен

26

Анонимен

преди 2 години

Истинският, руските руснаци добре знаят каква е цената за свободата и са се поучили от грешките, допуснати през вековете. В рамките на СВО те предоставят на опълченците от ЛДНР ролята на освободители на цялата територия на Донецка и Луганска области. Подкрепят ги, но ги поощряват сами да гонят бендеро-нацистите на запад.

25

Истинският

преди 2 години

Руснаците най добре знаят каква е цената за свободата. Тези които мислят като Зеленски могат да са само с робско мислене. Докато чакаш някой да дойде и да ти оправи двора и къщата винаги ще си роб. Не случайно България е на първо място по всички отрицателни показатели. Има една стара приказка за човека с каруцата която се развалила на пътя и започнал да вика ,,неволята"" ала тя все не идвала. Накрая човека запретнал ръкави и си я оправил сам!

24

Inatut

преди 2 години

Тука гнидите, кога ги почваме. Съветските ***, червените *** и безродните путинисти..? С чукове за по-евтино..

23

Ники

преди 2 години

Що бе, там врагът нали бешв отласнат до границата, която те сами си я носиха :д

22

msm

преди 2 години

Зеленски е пример за всички бездарници мъчещи се да преживяват от политика в България! Безхарактерни и безволеви плъхове, изяждащи всичко по пътя си за да поддържат благосъстоянието на мишльотините си. С работата си на актьор и продуцент, Зеленски е подсигурил бъдещето на наследниците си (около 50 млн.долара състояние). Стана Президент на голяма държава и изпълнява дълга си смело и неотстъпчиво! Слава на защитниците на свободата и демокрацията! руССкия фашизъм е кауза без бъдеще в Европа.

21

Анонимен

преди 2 години

Тоя не го мислете, вече си е уредил безславното бягство. Такива имоти е придобил тук-там по света и явно няма никакво намерение да мре за милата му и прескъпа украина. А като се има предвид, че в Израел например, не се говори украинска мова-много тъжни дни го чакат на басейна да се препича на солнишко и да въздиша носталгично по дните, кога е бил президентин.

20

Анонимен

преди 2 години

Уволнения дано да остане жив човека. Без вина виновен. Виновният вика дръжте виновния.

19

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

18

Не фен на Путин.

преди 2 години

Тоя е добър комик! Добър артист! Танцува добре и стабилно на дамски токчета, по прашки, като че ли с тях е роден./вижте видеото/ Но пък съсипа Украйна с тези си таланти.

17

Що тъй ?

преди 2 години

Това уволнение по случай победата на Украйнската армия над пияните руски мужици ли е ? Щото аз до сега не съм чувал Украйна да има някакви загуби . Всеки ден съобщават за по 2000 - 3000 убити руснаци ...... и още преди седмица стигнаха до руската граница че даже я задминаха .... Пък сега - уволнение . Зелененейски нещо се е объркал.

16

До 25

преди 2 години

Джуджетата са в бункерите на Кремъл. Зеленски е титан.

15

Анонимен

преди 2 години

ОСКАР за джуджето Зеленски за ролята му на загрижен за народа президент

14

Анонимен

преди 2 години

Джуджето само обикаля и уволнява, вместо да си подаде оставката като главнокомандващ украинската армия.

13

Анонимен

преди 2 години

Рашистанските *** още са на амбразурата в очакване на новини, в които да цапат... Основният им проблем е, че самите те знаят, че тяхната простотия няма да стане и само се озлобяват още повече. Това, обаче е добре, защото ще им докара я инфарктче, я инсултче и поне по естествен път ще спрат да осмърдяват живота на всички около тях...

12

Анонимен

преди 2 години

Тоя уволни половината си командири, а медиите още пеят оди за украинските победи ахаха

11

дяконЪ

преди 2 години

да уволнява, то ще има нов.Скоро Одеса.Иначе и Хитлер е почнал да уволнява наляво надясно преди.края си