26

Дървен Шоп

преди 1 година

А когато сняг запръска кой ще го уха таз зимъска ?

25

Анонимен

преди 1 година

Еесовските помощници на акушерката са заети да пресмятат по колко на ден печели Президентът Путин от продажбата на нефт и газ. След като сметката показа 800 000 ойро на денонощие, те си оплюха брадите от яд и завист.

24

Анонимен

преди 1 година

Е затова Путин е много лош и зъл-спъва безоблачния живот на сплотеното еврейско, пардон-европейско семейство.

23

рибока

преди 1 година

Да не би вече да няма единство за месечната заплата на еврокомисарите?

22

на запад е по-зле

преди 1 година

До Анонимен 32 : англо-саксонската изммет населяваща Берлин, Париж и Лондон вече научи каво е да избираш дали да си напълниш резервоара или да се нахраниш и това е началото - сметките за ток и наемите са непосилни, във Франция вече раздават купони за храна а идва зима без отопление и с режим на тока - запада се състоя селякккко просссст

21

та така

преди 1 година

ЕС никога не е бил единен щом живеем с различни стандарти ! може би да са единни милионерите от Брюксел разделяйки си милиарди .

20

Анонимен

преди 1 година

Алабалистики за шарани.

19

Анонимен

преди 1 година

Богат да ми дрънка мантри как щял да спре да купува петрол и газ е като да ме учи магаре на мъдрост. Точно за петрола и газа нека не ми говорят това. Петрол и газ са енергийни ресурси и основа на всяка икономика и не са заместими. Поне засега. След хиляди години може и да са заместими.

18

Анонимен

преди 1 година

С тези пакети нищо не правят - само стабилизираха рублата. То бива, бива омраза, ама да си подлагаш народа на глад и мизерия заради омразата към Русия ми се струва повече от психопатия.

17

Ясно е!

преди 1 година

До Европеец- Нямам нищо против европейската цивилизация и нормален ЕС. Но този ЕС напоследък начело с възпитаниците на Клаус Шваб и Сорос се срива с дни. Като че планирано. И икономически и морално! Трябва да си сляп за да не го виждаш. Всички нормални хора го виждат, което не ги прави непремено путинисти.

16

Анонимен

преди 1 година

Да спрат да купуват от лошия руски петрол и първи да дадат пример щом призовават за единство. Нека покажат как се прави.

15

Анонимен

преди 1 година

Санкции, манкции, накрая ще карат дървени камиончета играчки и ще правят Бръм, бръм... да имитират как бръмчи камиона.

14

Анонимен

преди 1 година

Кой богаташ ще си развали рахатлъка като си продаде коня за магаре? Я стига мантри. Да кажат публично колко петрол купуват от Русия, вместо да ни обясняват колко е добре без лошия руски петрол. Намерили едно око в кьоравия и искат и него да извадят.

13

Ясно е!

преди 1 година

Тези санкции съсипват повече народите на Европа отколкото Русия. Русия може и да нямат вече МкДоналдс но пък се къпят в жито, пшеница, нефт и газ. Гладни и без топло няма да останат. Да му мисли ЕС с тези брюкселски зелки.

12

Копейкин

преди 1 година

До Христо 4. Какво чакаш, беж веднага да си купуваш рубли. Хи-хи-хи.

11

Западняк

преди 1 година

До хе-хе. Ха-ха, цветни революции викаш? Това снощи ли го сънува? И ти ли си от комунистите от средата на миналия век дето оттогава го сривате този "гнил" запад, а пък си заминаха Сесесерето и соц лагерът?

10

Европеец

преди 1 година

До Христо Христов. Колкото и да се пенявиш нищо няма да се случи с ЕС. Ще продължи да бъде богат, проспериращ и демократичен, за разлика от империята на злото, която ще бъде изолирана като прокажен от целия цивилизован свят.

9

СПОКОЙНО

преди 1 година

Никакво единство не е спънало ембаргото !

8

Какво направи ЕС

преди 1 година

Това, което в Брюксел със сигурност направиха с пакетите си санкции, е че предизвикаха инфлация и всичко поскъпва. Ето, това е резултата от т.н. "европейско единство".

7

рибока

преди 1 година

Русия да не е направила и тя вуду кукли като украинските с лика на Путин и да боцват вуду куклата на този или онзи премиер?Ей така напук,въпреки че при тези цени трябва да печелят повече,но защо да изостават в технологиите от противника?