74

Анонимен

преди 1 година

5 мил.Евро !!! А за десетки болни български деца се събират дарения за лечение !!!! Някои и не дочакват такова! За гладните пенсионери да не говорим ! Да си заминават за Украйна с лъскавите си джипове! 3 месеца Ол Инклузив.

73

Нали са с джипове

преди 1 година

да се местят с тях! А ако може и през границата направо, накъдето и да е, по-далеч от съсипаната ми родина...

72

Спасов

преди 1 година

Тези *** са дошли тук на почивка на морето, как ще си тръгнат? И то с влакове или автобуси - къде ще си оставят луксозните джипове и коли? А ние баламите ще м плащаме почивката и ще прескочи за поредна година почивката на море, та дори и на нашето

71

Анонимен

преди 1 година

С микробуси на Еконт , се предполага да ги извозвате , срещу скромните 5 млн. !!! 😁😁😁Баси наглата кражба...

70

Марков

преди 1 година

Кви 5.000.000 евро бе За транспорт????? Те сами си тръгнаха!!!!! Никой няма да се води бежанец в България, защото няма Бъдеще!!!

69

Анонимен

преди 1 година

да вземат пример едно време от нацистите, там са ги возили по-евтино.

68

Лелеее

преди 1 година

Какъв грабеж 30 000х50лв. =1 500 000.лв.!!!!!!!!!!! Тия да не ги превозват до Бангладеш.

67

Случаен минувач

преди 1 година

Аз помня войната в Сърбия през 1999, когато НАТО нападна. Тогава Иван Костов каза кратко и ясно: Нямаме финансова възможност да приемаме албански бежанци от Косово. Не го харесвам Костов, но тогава той постъпи национално отговорно. Благодарение на него нямахме шиптарски бежанци, нито един не дойте тука.

66

koko

преди 1 година

5 млн евро или 5 млн лева не се разбира ! няма значение за 10% от тея пари се хващам да ги извозя с личния си автомобил !

65

Случаен минувач

преди 1 година

Това е ДУПЕДАВСТВО. Докога ще продължаваме така, да се наrъзвaмe на САЩ и Нато? И тези 40 лева на ден - какъв процент от българските пенсионери получават 1200 лв. пенсия? Тези пари държавата ги плащала. Ами държавата - това сме всички ние, от нас се вземат! Ако имахме отговорно правителство, още в началото на войната трябваше да кажем - нямаме финансови възможности да подпомагаме бежанци! Да си ги вземат западните държави!

64

Ватман

преди 1 година

Събев, влакова линия София-Етрополе няма, а ти щом си се возил по нея...

63

Анонимен

преди 1 година

Еми те украинците сега нали са VIP персоните у нас!! :)))))))))

62

Анонимен

преди 1 година

Щом някои са се върнали в Румъния, значи там е по-добре от България!

61

Анонимен

преди 1 година

Някой яко *** от това " преместване", а в това време българи в нужда, стари и млади, се чудят как да оцелеят. Защо не видите къде на Запад настаняват украинците? В лагери, палатки, бежански центрове. Няма хотели,няма луксове. Ние пак всичко изкривихме, а държавата се прави на дръж ми шапката.

60

Анонимен

преди 1 година

тия се чудят как да наместят отпуснатите 140 мил евро за бежанци , обаче сега и хотелиери и чиновници ще видят зор да ги изкарат от хотелите

59

извозването на

преди 1 година

на токсични отпадъци винаги е било скъпо, щото само в Сибир има хранилища за такъв токсичен боккклук като Украйнците

58

Анонимен

преди 1 година

Пак дебели лъжи на кг.Две влакови композиии с по 1-2 прикачени допълнително вагони които пътуват по редовен маршрут Варна -София и Варна- Бургас.А много от доброволци и хотелиери също се включиха с извозването до жп гарите на собствени разноски.Абе,спрете да лъжете!Освен това украинците бяха малко.А над 3000 тръгнаха обратно към Румъния.Ако не са невидимите доброволци за нищо не ставате.А тези пари ги дайде на хотелиерите какви са тези 15 лв. спане и храна на ден.Стига сте усвоявали за себе си!

57

Анонимен

преди 1 година

Абсурд да струва толкова много.

56

Анонимен

преди 1 година

Пълен провал. Наши пари на вятъра. Некадърен и нeгpaмотен, набеден за министър. Цялата ни държава е такава, жалко за обикновените хора.

55

Хаха

преди 1 година

Абе, тия да не ги извозват със спътниците на Мъск?