22

Хихихи

преди 2 години

Бойко толкова дигна стандарта на живот, че всеки *** в София вече е с неква кола, ами пък и на селските си жени са купили по една. И на 3,50 бензин хич не ги бърка и си карат. Като има 4 почивни дни , цяла София е в Гърция. Тва бедност ли е? Изкупиха де що има къщи и дворове по селата в радиус от 150 км около София, тва бедност ли е?

21

Иванов

преди 2 години

Две години ремонт на един тунел. Тава и в Африка го нема. Нема по-негодно племе от булгарското.

20

Анонимен

преди 2 години

Предполагам тунелът е затворен, за да не се износва. Няма друга причина две години да го ремонтират и да не могат да го приключат. Така де, наш'т пътничари най-великите пътничари в галактиката (особено като протестират).

19

1-н

преди 2 години

требе си голем мазохист да пътуваш у българия

18

Пипи

преди 2 години

Предишните две недели катаджии бяха направили две ленти за София и нямаше задръствания. Явно им е омръзнало, пък и в дъжда да стоиш и приканваш да се ползват две ленти не е много приятно.

17

...

преди 2 години

Значи аз не минавам много ммного по АМ Хемус, но колкото и пъти да съм минавал там винаги е имало задръствания!

16

bbb

преди 2 години

До 8 - Да не забравяме, че тези тунели бяха построени по времето на омразния социализъм. По време на демокрацията дори и не могат да бъдат ремонтирани!

15

тъй де

преди 2 години

Щом ремонта е от над две години, значи е започнат при Боре Способния, който отново смята да е Началник на държавата.................ама нЕмаааа...................

14

Истината

преди 2 години

Личи си колко са верни данните в онази партенка, в която са сравнени заплатите в България и Австрия и кой колко литра може да си купи. Всичко щеше да е истина, ако го нямаше сивият сектор. Той си проличава именно в такива моменти, че и близо 3,50 за литър не са пречка за мнозина, нищо че се водят безработни или на МРЗ! Бедни били. Това вече и в Канада не минава!

13

Анонимен

преди 2 години

Килим уърлд затвори ли или още продават на 80% отстъпка?

12

Анонимен

преди 2 години

Колко килима има в това килимитрично задръстване?

11

дорожници

преди 2 години

Да жви има и ,,килимитричното'' задръстване.Абе вие неграмотни ли сте?

10

абе

преди 2 години

е нали Борисов вече не управлява , кви са сега тези задръствания ?

9

Анонимен

преди 2 години

Иначе били скъпи горивата

8

Анонимен

преди 2 години

Ние хората сме виновни за това положение!Трябва немедлено да се вдигнем и да изринем този *** от парламента,правителството и призидентството!!!!

7

Така е

преди 2 години

След поредната седмица със сляти почивни дни и правещи се на тарикати софиАнци, тръгнали на път в последния момент. А прогнозата за лошо време я има още от сряда-четвъртък. Или пролетта ни изненада?

6

Третия свят бг

преди 2 години

Защо тунел от 700 м две години е в ремонт? Вече дори няма машини, просто затворена тръба. Гърция направи 56 тунела в посока за ферибота за Корфу и Италия, а ние имаме всичко на всичко 4 тунела с по две тръби и постоянно някоя е затворена. Вече наистина се отчайвам. Да я закриваме тази държава. Тези хубави земи може да имат късмет с по-читави хора. Това го няма и в Африка, сигурен съм. Бях на почивка в Индонезия. Тесни, но без една дупка пътища. Не те, ние сме третия свят.

5

Мишо Шнадото

преди 2 години

Ньелката защо изобщо работи в тоз прекрасен откъм грамотност сайт?

4

Мен

преди 2 години

Какво ще рече "Килиметрично"?

3

Анонимен

преди 2 години

Само за Великден на някой началник му проработи мозъка и пуснаха реверсивно движение и нямаше тапи.Сега отново ченгета ги налегна обичайния мързел и само наблюдават...