82

Ристю Жалкара

преди 1 година

Тоя наркоман кво прави в парламента? Аааа да, лекува си хемороидите. Между другото той е част от новата бг музика, така че.....

81

Анонимен

преди 1 година

До НиккАз в колата се опитвам да слушам бг радио,но съвременната бг музика дразни,и превключвам веднага.

80

мадона

преди 1 година

А този мишок влезе в политиката за да папка, защото вече няма фенки, фенки. Ако беше толкова кадърен, щеше да прави концерти, а не циркове в Народното събрание. Колко да е полезен за страната един провалил се музикант.

79

Анонимен

преди 1 година

Като изключим готиния рап от едно време на Ъпсурд, не мога да разбера тоз льольо, какво прави в парламента и защо си отваря устата, като от нея излизат само глупости. И аз не слушам естрада, но все пак за всяка музика си има слушатели. Да не би чалгата да е по-стойностна-айде моля, моля. Пък и такива *** изказвания да не би да ни решават проблемите на държавата. Тия в парламента верно само с простотии се занимават.

78

Анонимен

преди 1 година

Гледай го, тва малко и хитро плъхче, как стана депотатче.

77

msm

преди 1 година

Талантливите творци не се нуждаят от квота за да са популярни. Всяко идкривяване на картината днес, с фалшиво помпане на качество и компетенции, ще ни доведе до ниско качество на културата и живота утре. Политическа акция за дивиденти на вечно агресивно говорещия гном на руССката пропаганда в България!

76

Никк

преди 1 година

Според мен трябва да има квоти за българска музика по радиата, независимо какъв стил. Например 20-30% от плейлистите да са задължително с български песни

75

Аз казах

преди 1 година

Харесвали ми музиката =слушамТръгне ли помията !!! Други да го слушат

74

Наркомани сьр

преди 1 година

Трагедията е голяма - щом се исказва човека с единственно известната си песенНон сто нон стоп индииски конопМарихуана в задният ми джоб

73

Тенгри кан

преди 1 година

Хазарта е ***;))) и ме е окрал като Бойко. ***, кат та набарм шти напраа главата кофа от махалки в сурата и в черепната кутия. Проблема е, че улични пуми като тебе станаха и депутати и трябва да им четем словоблудствата. Това за българската народна музика е мое изказване и тя трябва да звучи по подразбиране, т.е. задължително, без квоти по БНР, защото не е подражателска на западната. Това е.Другата, естрада-мастрада в една илид руга степен е подражателска, народният фоклор, не поп фолка, не е!

72

Анонимен

преди 1 година

Конкретно Хазарта както и повечето нови политици по-малко да дърдорят, че се излагат и обиждат, повечко да се фокусират върху работата и да говорят след като са свършили нещо.

71

Анонимен

преди 1 година

Със самочувствието на последна инстанция и говорене на абсолютната истина... Като всички меркантилни протестъри.

70

Веско

преди 1 година

До Аз промяната . . . Доста критично изказване, но г-н Петров си е *** народен представител. Законотворец един вид. На времето иамше и знатни краварки в НС. Хубавото е, че си има мнение и ще подкрепи каквото смята за полезно за народа. Какво правим обаче с другите, тъй наречената изпълнителна власт, дето им плащаме заплатите за да вършат работа. Ми то, един не виждам с някаква квалификация и опит. Даже и обраованието на някои ми е съмнително.

69

Анонимен

преди 1 година

Ицето да си спомни текстовете на първите си албуми. Самия той е забавен и привлича внимание, но за депутат...

68

Ставам ли?

преди 1 година

- Ало, Кирчо. Търсят те по айфона. - Ало, кое бе? - Абре, брато. Стига с тия Украйна, Русия бре. Дай пари да платим парното. - Я па тоа...О-о-о тигре, Кириле имаш ли пари, имаш ли евра, западни коли О-о-о тигре, Кириле нямаш ли пари, нямаш ли само трабанти. А-а-а-а-а-а опала.

67

Анонимен

преди 1 година

Ицо Хазарта е изключително неприятен и злобен. Не изглежда добре отстрани

66

Анонимен

преди 1 година

Ицо се мисли за велик,но да внимава да не дойде време да яде пак кренвирши,както казвашеШамара Мишо,или Мишо Шамара.

65

Анонимен

преди 1 година

Рапари и чалгари ни управляват,Е гати държавата.

64

лобист

преди 1 година

Този е поставен от арабите и мюсюлманите да прокарва закони в полза на музика с техни ритми

63

Анонимен

преди 1 година

Силвия Кацарова искала задължително да пускат нейната музика нова музика по радиото с моите данъци? И аз искам да запиша една хубава пръ дня и задължително да я пускат по БНР по тая логика, щото е българска.