138

Анонимен

преди 2 години

Този кога ще го съдят за измяна и предателство

137

Даниела Николова

преди 2 години

Еврото се срива. Скоро 1 долар може да мине 1 евро. Като излезем от борда се освобождава значителен валутен резерв. "Продължаваме подмяната" и сие са се наредили на опашка за неговото ограбване (пардон, "усвояване")Естествено една част ще се прелее в европейската банка.Хора, които не са виждали рубла постоянно говорят за рубли, а в това време ни крадат ли крадат!

136

gogo

преди 2 години

НАЦИОНАЛЕН РЕФЕРЕНДУМ!!!!! С условието, само резултати НАД 65-70% в едната или другата посока да се считат за меродавни!

135

Анонимен

преди 2 години

До Срам ме е! А НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШЕ КОГАТО НИ ЗАВЪРЗАХА ЗА ГЕРМАНСКАТА МАРКА ИНФЛАЦИЯТА БЕШЕ НАД 2000% А 1ДЛ БЕШЕ 2965ЛВ- И ТОЛКОВА ГОДИНИ ТИ НЕ СЕ СРАМУВАШ ЧЕ ТОЗИ ГОРД БГ ЛЕВ БЕШЕ ЗАВЪРЗАН ЗА ЕВРОТО...ОБАЧЕ СЕГА ТЕ Е СРАМ. ОТНОВО НИ УПРАВЛЯВАТ ЧЕРВЕНИТЕ И ОТНОВО СМЕ ПЪРВИ ПО ЦЕНИ НА ХРАНИ В ЕВРОПА, НО ТИ НЕ СРАМУВАШ ОТ ТОВА А ОТ ТОВА ЧЕ ЩЕ ПРИЕМЕМ ЕВРОТО, А АКО НЕ НИ ХАРЕСА МОЖЕМ ДА ИЗЛЕЗЕМ ВЕДНАГА ОТ ЯРЕМ, НО НЕ ТИ ИСКАШ ДА СИ МИЗЕРСТВАМЕ ......

134

Анонимен

преди 2 години

референдум за лимити за граждани на природни ресурси ток , вода , цели се населението да свие потреблението до определени лимити , а над лимитите да плаща по бизнес цени и посредниците да си въртят далаверите по борсата ДОЛУ ПРЕДАТЕЛИТЕ НА РОДИНАТА И КЕВР

133

Неразбрал

преди 2 години

Еми нали това целят от промяната да закрият дьржавата исцяло

132

Анонимен

преди 2 години

всички изброени държави приеха еврото в корено различна икономическа ситуция при галопираща инфлация ще допринасяш още егати

131

Анонимен

преди 2 години

въстание срещу майцеотстъпниците

130

Срам ме е!

преди 2 години

Български лев идва от старото име -Лъв! Гербът ни е с лъв. Това е нашата история, нашата идентичност и гордост като българи! Сега ще го пращат в историята едни муцуни, които се чувстват европейци, канадци, американци, но НЕ Българи! Не им позволявайте!

129

Анонимен

преди 2 години

една-две години Славиту баламосва чалгарите с референдум, от което нищо не произлезе! Сега Копейкин се захвана да повтори фарса "референдум" Като деца си имахме хубав лаф: д и в а п a т к a тъй се лъже!

128

Анонимен

преди 2 години

Държавите с евро до една са фалирали и нямат икономика.

127

Ха-ха

преди 2 години

Германците изпратиха марката, французите франка, ама виждаш ли, Копейкин е най-големият разбирач по икономика! Хърватите приеха еврото, Алтийските републики дръпнаха като влезоха в Еврозоната, само на Костя, копейки му се присънват!

126

ПРОДАЖНИЦИ...

преди 2 години

Единия се продал на ПУТИН......... другия се продал на БАЙДЪН........... АЙ СЕКТИР ......

125

анонимен

преди 2 години

Националната валута е част от националната гордост на нацията . Англичаните и да бяха останали в ЕС никога нямаше да си сменят валутата. Да унищожиш 140 годишния лев е все едно да заличиш историята му , която е много интересна. Четвърт век валутния борд работи добре , но ние сме склонни да унищожаваме всичко което работи добре и да се вкарваме в беди.

124

Бгг

преди 2 години

До Българин 134. Исках факти ли ? Ето 1. На парите които използваме пише лев. Ти от къде видя квитанция не зная, *** на очен. 2 Повечето хора искат лева а не еврото. Направете честен референдум и ще разберете.

123

Бгг

преди 2 години

До Zапознат. Ха ха ха , смешки от смeшник.

122

Българин

преди 2 години

Българският лев е унищожен още когато въведоха валутния борд! Сегашното е квитанция, че е обезпечен с евро! Дали има полза от въвеждане на еврото? Факт е ,че ние се натискаме да влезем там, а те ни гледат под лупа, дали ставаме!

121

Zапознат

преди 2 години

БСП и Въzраждане искат да се приеме плана за въвеждане на рублата като официална валута. Затова са против плана за въвеждане на еврото. А после искат да влезем в СССР на путин

120

Бгг

преди 2 години

Защо трябва да унищожим валутата си ??? Националната валута е символ на независимост, доколкото все още я имаме.

119

Дончо

преди 2 години

Тоя лъжец първо да върне левовете от партийната субсидия.А какво разбира всъщност от еврото?????Колкото аз от ядрена физика?????