47

Анонимен

преди 2 години

Ако тръбата е корупционна, а ние полза от нея нямаме- най- добре да я спрем!

46

Анонимен

преди 2 години

Чудесно, ама тоя газ минава от тук. По всяко време можем да го спрем. По всяко. И ще гледаме смях.

45

Анонимен

преди 2 години

Защо позволявате на сръбския комунист Вучич да се договаря с Путин и не отрежете т.нар. "Руски паток", нали искате да спрете парите за Русия? Ами спрете ги, не бъдете лицемери!

44

Паню Баирски

преди 2 години

Вучич е паток и жалък комунист - мястото му е при убиеца Путин.

43

Анонимен

преди 2 години

Ще печелим транзитни такси. Ще построим 7 и 8 блок на Козлодуй. Купихме реактори, които нямаше как да купим сега. Печелиме от всичко. Кирето да отива сега при американците за братска помощ за построяването на ядрената ни мощ. Лъвове сме на Балканите.

42

Анонимен

преди 2 години

Време е България да вдигне транзитните такси и да поиска едностранно изплащане на транзитни такси в криптовалута, която ние ще създадем и ще променяме стойността и както ние си решим, когато ние си решим. Иначе врътваме кранчето на Турски и Гръцки потоци и Унгария, Австрия, Сърбия, Македония, Албания, Словения, Словакия, Хърватска, Чехия, Черна Гора, Косово, Босна и Херцеговина и част от Северна Италия да го дyxaт без значение в какво плащат на Путин.

41

Анонимен

преди 2 години

А простото Киро кълве кат шаран!

40

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен 41: "И ние ще дадем нова добра цена за транзитните такси"? Ще дадем, защо не. И тогава Сърбия и Унгария ще започнат да получава руска газ от Гърция. И какво става тогава с нашата инвестиция в т.н. Балкански поток? На времето цитираха една мисъл на Мао: "Когато те к'латят не мърдай, защото правиш удоволствие на другия".

39

Читател

преди 2 години

Тръбата с евтина газ за Сърбия и Унгария минава през България,но ние щото сме много богати и умни купуваме газ от Америка от другия край на света.

38

Анонимен

преди 2 години

И ние ще дадем нова добра цена за транзитните такси,поне три пъти по висока ! Една инвесиция е добра ако се изплаща за 7 години,а тия 3 Милиарда за тръбите се изплащат за 50 години !

37

Малко оптимизъм

преди 2 години

До Вярващ: "какво съгрешихме, та ни наказа с тези толкова глупави управници?" Не се кахъри. Бог наказва тези, които обича. Като плащаме за скъп газ, ще отидем в англосаксонският рай.

36

Вярващ

преди 2 години

Боже, какво съгрешихме, та ни наказа с тези толкова глупави управници? Всички около нас си уредиха горива на ниска цена, само българският народ ще страда!

35

Пич

преди 2 години

Както е тръгнало, може утре да почнем да купуваме газ и от Сърбия. И без това тече през нас...

34

Ха сега де?

преди 2 години

Нали британският Мирър вече обяви, че (може би) Путин бил починал и на негово място бил двойник. Как така е разговарял с Вучич? Стават смешни с фейковете си западняците.

33

До Анонимните

преди 2 години

С евтини балкански номера като "врътване на крана", "увеличаване на транзитните такси" и т.н. няма да си намалим цената, на която ние получаваме газ. Какво излезе накрая? Пак получаваме руски газ, но от посредници и гадаем с колко процента ще поскъпне парното. А можехме като Гърция и Унгария да се съгласим да плащаме по схемата на Газпром. От акъла си теглим.

32

Някой

преди 2 години

Сега познайте от три пъти на кой ще продават с надценка!?

31

Хан Тервел

преди 2 години

Всичко е въпрос на можене. Можеш-договаряш, не можеш - не договаряш!

30

Анонимен

преди 2 години

Колко да е евтино? Пак ще ги тупат като брашлян чувал, нищо че са единствените балъци в Европа които си мислят, че ще просперират с Просия.

29

Анонимен

преди 2 години

И колко ще бъде? Нали трябва да мине по тръба през България, а ние имаме неуредени сметки, като неустойки от страна на Газпром по договора. Така че цената за сърболята ще е доста по различна от мераците на едните и другите

28

Анонимен

преди 2 години

Ще има, ако не им завъртим кранчето. А за Газпром: Няма проблем за рублите, но ще ви вдигнем транзитните такси.