136

IT

преди 2 години

Аз съм ИТ и сега сметнах, че мога да си купя около 2800л бензин с една заплата. Ако на някой не му харесва едвам да свързва двата края, предлагам да си напъне малко мозъка и нещата се получават.

135

...

преди 2 години

Значи днеска заредих бензин! цената вече е 3.23лв. Така, че то зависи кога е писана статията и може да се окаже, че българина може да зареди 313 а 300л бензин А95. После да средната заплата е някъде там към 1000лв. като може да се твърди с 101% сигърнист, че има хора които получават и по-малко от това! и даже тези хора не са малко! После то закакво ти е кола когато нямаш пари да идеш където и да било!?

134

Анонимен

преди 2 години

Как бърза българския селянин да продаде родината си за няколко пробити рубли. И в Крим и Донбас така бързаха, а сега путин ги праща на фронта за пушечно месо да се бият с другите украинци.

133

898

преди 2 години

До ФАКТИТЕ. Преди да пишеш прочети поне 2 реда. В Германия средна нетна заплата е около 2000 евро. В България е около 560 евро. Това са данни от 2021г

132

Анонимен

преди 2 години

Факти: Като крадете бяма как да сте богати.Политиците и бизнисмените през последните годинимса мафиоти.А можеби не е имало период в България без мафиоти,които крадът от народа.Това е основния проблем,крадене и корупция.Седите и се лъжете сами себе си.

131

ФАКТИТЕ

преди 2 години

Аз тези разчети ги говоря от 20 г насам че българина взима СРЕДНО около 8-10 пъти по ниски заплати от средния европеец . СРЗ в Германия зз ГЕРМАНЕЦ е 4000 евро чисто , в Бг СРЗ е 500 евро чисто

130

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Сриване на НС ....строено е върху еврейски гробища....СЪД ЗА ВСИЧКИ КВАЗИМОДОВЦИ,КОИТО СА НИ УПРАВЛЯВАЛИ ОТ 1990 ДО СЕГА!

129

Анонимен

преди 2 години

Ми като не произвеждаме как да е евтин? А за заплатите - всеки, който наема хора знае, че 80процента нищо не работят и 200 лева са им много.

128

Анонимен

преди 2 години

ПКПетков сега ще ви каже че копувате най-евтиния бензин а и сме снай-голямата инфлация в Европа и с най-скъпия газ *** ПКПетков пак ще ви каже че сме най-смелите в Европа нищо че тънем в нищетата и беднотия тук пари има само за украина и укринците цялата ни икономика чака на помощи а работещите все по бедни.

127

Анонимен

преди 2 години

Дохода ни бил малък, е да ама за сметка на това имаме 5-6 милиардера.

126

Анонимен

преди 2 години

Жалки сме...

125

Само факти

преди 2 години

Кражбите на стоки от супермаркети в РФ за месец май с 30% нагоре спрямо средните нива отпреди спецялката.

124

Промяната

преди 2 години

Да живей ПРОМЯНАТА ! От ден на ден все по-добре ! Браво ! Когато дизела стигна 2.70 по времето на "корумпираното" управление, цялата държава пищеше като заклана - помощ, помощ ! Само да припомня, че тогава барела беше 150 долара ( на истинския нефт - не на братския с който си затриваме колите ) Сега барела е 100 долара а дизела 3.30 и никой не пищи - вече сме доволни ! Да живей промяната и пропитата с простотия Българска нация, че си я избра !

123

Анонимен

преди 2 години

Българите се отличаваха от ромите, че работеха. Но вече нещата не стоят така и нищо не ги отличава.

122

Анонимен

преди 2 години

До СяАз познавам десетки като теб, много пресилено, даже ганьовската, така да се каже :)))

121

Ром"с

преди 2 години

А ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА НА БЪГАРИТЕ НЕЩА ДА НАПИШЕТЕ ...щото не може да производителността да е ниска ,а и природни ресурси нямаме кой знаее колко и от всички управници нищо не става..ген ,какво да се прави ....

120

Само факти

преди 2 години

Украински Миг29 прихвана и свали руски Су35.

119

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

България да помоли унгарците да заемат Орбан за година-две !?

118

Ся

преди 2 години

от малък наще ме научиха, че за да си добре трябва да предложиш нещо ценно, шофъор може да стане 90% от населението. Та макар да бях леко хаймана, се стегнах и сега разработвам приложения за смарт устройства който се търсят в цял свят. От 5 компании ме дърпат всеки с топ условия. Мога да си взема цистерна с бензин, защото правя нещо което могат да вършат 5% от хората. Но сега да ви изненадам нямам кола. Ползвам Спарк и колело, рядко метро. На почивки ходя със самолет.

117

българин

преди 2 години

Странна работа. Моят доход като че ли стига за 544литра дизел.