12

Лагерите кога

преди 1 година

Лорер да пусне и едно законопроектче за връщане на лагерите , неудобните в скравена на прасетата

11

Аз промяната

преди 1 година

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

10

Анонимен

преди 1 година

И тия се стремят към безконтролна власт и удобни бухалки, също като предишните престъпници! Явно властта развращава и то много бързо!

9

Оставка

преди 1 година

При Борисов не си бяха роднини, кумове, брачни партньори, любовници, състудент и приятели както при тези лигльовци. Лорер, жена му и тай на високи постове, кумецът на Гергов Киро просто-премиер. Замшефът на парламента живее с Лена Бориславова Гутлена...Но най-странното е, че според него, всички "колеги", от партиите и опозицията трябвало да им помагат с опита си?! Ха, ха, голяма смешка! Заплатите им същите, привилегиите, също, трябвало и да им се помага, къде дава така? Къде се врат тогава?

8

Анонимен

преди 1 година

Подкрепяме нашия евроатлантически партньор САЩ да въведем Закон "Магнитски" в България. Даже и закон "Електрически". Богатите мафиоти са уплашени. Крадците и техните адвокати са уплашени, че крадците няма да делят с тях плячката си. Затова защитават мафията и враговете на евроатлантизма. Най-демократичните държави САЩ, Германия ни показаха как да конфискуваме и блокираме имуществото на слугите на Путин и врагове на евроатланическия ни народ.

7

Анонимен

преди 1 година

Всички адвокати на мафията ще се изредят в телевизионните студиа да попречат на всеки ефективен закон за борба с корупцията, с Путин, с техните клиенти, на които са посредници към банковите сметки на съдиите. И винаги дават пример, как малкият човек ще бъде засегнат от закона. Някоя баба нямала да може да си тегли пенсията заради Закона "Магнитски". При приемането на закона за борба с иманярството и незаконните колекции на Божков даваха същия пример.

6

перко

преди 1 година

България винаги се упавлявала от чужди държави!!! !

5

Майора

преди 1 година

Абе Лорер та първите по този закон трябва да сте вие с назначаването на ваши близки и роднини на възлови места , с лъжите на просто Киро и Кокорчо! Това не значи че като сте наследници на бивши комунисти , комунизма ще севърне ище разчиствате сметки ! А какво да се пчаква от бивша секретарка с недостатъчен юридически опит на юрист с отнети права и без грам стаж , да подготвя закони , нарушаващи Конституцията! Това сте вие партия на подмяната!

4

Анонимен

преди 1 година

кви имена им избират,колкото за шоу-пропагандата да хващат вниманието на плебса ама без да задълбава

3

Анонимен

преди 1 година

Ама кок да стане, като ваште мутри се оказаха НАШИ мутри - дай за посигулно да пуснем пушилко в медийките, та да не ни питат за ИНФЛАЦИЯТА, която ни ПЪЛНИ гушите - така е рекъл пРЕЗИЛдент-бащицата, дето всеки момент ще ни заместо със стЙефко!

2

Анонимен

преди 1 година

Има рубли има живот.

1

Анонимен

преди 1 година

Добре че преди 3 месеца послушах един приятел финансист да обърна всичките си спестявания в рубли. Сега съм 4 пъти по-богат.