431

един

преди 2 години

България няма граница с украйна и те не са бежанци, а емигранти съгласно Женевската конвенция. Правителството да спре всякакви помощи за хотелиерите, дори и тези 15 лева, които им обеща. Урките да се оправят както искат - ако искат да си намират работа, квартира, да си купуват храна и т.н. И да се направи ревизия колко пари са дадени от БГ бюджета и съответно да се предостави сметката на ЕС, САЩ и Зелевия - ние не сме длъжни да им плащаме!!!

430

А1

преди 2 години

Аз съм ерген -рибар и си търся украинка която да ми помага за паламуда,че сутрин много рипа.

429

Обективно

преди 2 години

БЕЖАНЦИТЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗБИРАТ. ТУРИСТИТЕ - МОГАТ, АКО СИ ПЛАЩАТ.

428

Анонимен

преди 2 години

Това се случва заради некадърно управление на бежанската криза и алчноста на хотелиерите който разбраха че може да се изкарат пари

427

ПенЮ питанката

преди 2 години

А кво ли щеше да е, ако ги бяха настанили при едни други бежанци???

426

ДА

преди 2 години

До Анонимен-"Koй нормален човек иска в смрадливите "държавни" бази??"Ако наистина си бежанец,ще си благодарен,че има къде да спиш и какво да ядеш!Ако си на курорт-ще подбираш!Ясно!?

425

ДА

преди 2 години

Възмутително е това,което става - чиста неблагодарност от страна на тия "бежанци"!Те си искат курорта в хотел на морето-не искат на друго място!Още в началото,когато идваха се чудех-как па всички се насочват към морските градове!?А то имало защо-хората идват на курорт!Сигурно има и истински бежанци-бягащи от нападението,но май повечето са за друго!Най ме възмути линейката,кото виси и чака-АКО се наложи,а то няма никой!В същото време някой българин звъни и чака помощ!

424

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е украинското знаме да се вее, нали така, лицемери?

423

Анонимен

преди 2 години

те сега ще отидат алинклузив в друга държава , няма единна сисема поименна за укрите в ЕС , тука се регистрира 3 месеца после в германия 3 месеца и така ще пообиколят европа

422

Анонимен

преди 2 години

НЯКОГА И ТУРЦИТЕ СА НИ ДОШЛИ НА ГОСТИ И СЛЕД ТОВА НА ИСКАЛИ ДА СИ ТРЪГНАТ,ТА СЕ НАЛОЖИЛО РУСИЯ ДА ДОЙДЕ И ДА ГИ ИЗГОНИ. СЕГА ТЕЗИ БЕЗДЕЛНИЦИ УКРОПИТЕЦИ НЕ ИСКАТ ДА ТРЪГВАТ И МАЙ ПАК ЩЕ ИДВА РУСИЯ ДА ГИ НАВРЕ ТАМ ОТ ДЕТО СА ПРОИЗЛЕЗЛИ.

421

Само

преди 2 години

5 човека се качили на влака - това са истински нуждаещи се. Останалите изкараха на наш гръб тримесечен олинклузив. Най-лошото управление на държавата, което съм виждал. СРАМ!

420

Анонимен

преди 2 години

бойкикев има апартамент в бюксел да настани там укри , а пък лорер над 7 8 апартамента във варна и толкова в софия хайде лорерчо приемай милите бежанци , просто киро също има повече жилища а пък линда да вземе някоя украинка на работа

419

До Варненец

преди 2 години

Прав си, аз съм на мнение, че за да им се осигури охолен живот трябва укрите да бъдат насилно настанени в апартаментите и на издръжка на либерастичните баламурки с украинските знаменца по аватарите.

418

Анонимен

преди 2 години

Всички фашисти марш при Путин ,от агенцията една каза че нямало деление между украинци и сирийци или афганистанци ,тия от агенцията на наивни ли ни мислят ,че кой афганистанец е на морето безплатно )

417

Анонимен

преди 2 години

Е беха на море,сега малко на планина в Паничище, Рибарица и т.н.!

416

Варненец

преди 2 години

Във Варна бежанците ( майки с по две, три деца) са настанени в най-евтините и мизерни хотели, които понпринцип през лятото приемат най-бедните туристи от соц блока. Представете си, че сте майка с две-три деца, мъжът ви е на фронта, животъъ ви е съсипан, бягате от войната и се за щастие ви настаняват и имате покрив над главата било то и в трето разряден хотел. Така минават два месеца и изведнъж ви казват да си събирате багажа и децата, за да винизместят в още по-голяма дупка!

415

Анонимен

преди 2 години

Че кой ги спрял ЕС гестапо ги приема на палатки и дюшеци ,на морето безплатно им беше добре ,гадовете като са не доволни Путин го чака

414

АМИ , ПИТАЙ ЕС 461

преди 2 години

А , ти като избега от село....У СОФЕТО , КОЙ ТИ ДАВАШЕ ПО 40-ЛВ/ДНЕВНО...??!

413

Анонимен

преди 2 години

свърши гювеча и сега отиват в друга държава да се регитрипат , няма единна база за регистрация в ес какви са хитри прав им път

412

Туртьо

преди 2 години

Септември месец един няма да остане от тия предатели. Ще си направят безплатната почивка. Като свърши войната,има да ва псуват. Тия украинци са долни в червата. Аз съм работил с тях в Германия.