16

Анонимен

преди 1 година

Изпреварването не е задължителна маневра.

15

Я па ти..

преди 1 година

До Анонимен 9 Ми що не си го застигнал ?

14

Питам

преди 1 година

До Георги 2 Какво е работил баща ти и кога е било това ?Да не е бил член на ЦК на БКП ?

13

незнайко

преди 1 година

До Хахаха Защо е нужно и спирачка като превключват на по-ниска предавка?!

12

Dtrumppp

преди 1 година

И кухи глави

11

Хахаха

преди 1 година

Най-голямата грешка е, че премахнаха изпита на полигон.Не могат да въртят волана с една рък, а прихващат или си кръстосват ръцете и шарят по лентите като диви ***. А, за паркиране майко мила .... На завой да завият, да натиснат съединител и спирачка, като превключат на по-ниска предавка ... абсурд. Отиват в насрещното и после челен удар.За изпреварване да не говорим ... нямат никаква идея как да преценят скоростта на отсрещния автомобил, спрямо собствената си скорост и разстояние.

10

Така си и мислех....

преди 1 година

Естествено, младата шИфьорка е професионалисСка вече. Тези с по 20-30 г. зад волана ряпа да ИдЪт... НЪл тъй.

9

Отегчен

преди 1 година

Заглавието не кореспондира със съдържанието на дописката. "Висока скорост" и "несъобразена скорост" са различни понятия. Високата скорост е величина, която подлежи на измерване и съответно санкциониране. Несъобразена скорост е ефимерно понятия съществуващо в главите на ккухите катаджии и за съжаление залегнало в правилника. Впрочем, съответния член за "несъобразена скорост" отменя всички други членове в закона за движение по пътищата.

8

Щирлиц

преди 1 година

Най-големите грешки на младите шофьори,са техните безотговорни инструктори.

7

Анонимен

преди 1 година

Новата мода - безпардонно засичане без да се огледат без нищо и после махат с ръка да се извиняват, иде ми другия път да излезна с танк и директно отгоре им после да се извиняват.

6

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е да се правят подобни състезания ,младите шофьори наистина могат да научат много на подобно място.Но трябва да има повече интерес , 20 участника от цяла България ,не говори за голям интерес от младите към това.

5

Striker

преди 1 година

Слаб шофьор е българина като цяло.

4

От 21-годишен

преди 1 година

Инструкторът ме е научил всеки път като карам да го мисля като за последен. И само като си го помисля автоматично ставам по-отговорен и по-внимателен на пътя. Затова е важно не да стигнете бързо, а да стигнете постепенно да вашата дестинация. Тръпката я има много пъти, но животът е само един.

3

До 5

преди 1 година

Щерка ми е същата. Кинта и 20, ама джип та джип. Мъжа ѝ се вързал и ѝ купил някакъв огромен мерцедес. Седалката се регулира, ама го носиха да монтират някакви специални прагове, че не може да се качва и да слиза хахаххаха

2

анонимен

преди 1 година

Плюс, раздвояване на вниманието с постоянно говорене по телефона или оправяне на макиажа,голям джип,а тя дребна и слага възглавници на седалката да може , да вицда.И на това бях свидетел ха-ха

1

Георги

преди 1 година

Изобщо не внимават. Помня, че като завършвах училище, за абитуриентския бал баща ми ми подари мерцедес SL500 кабрио. Тогава бяха много модерни. Макар да беше супер мощен, никога не съм го карал бързо. А сега с някакви евтинджоси надуват колкото може.