41

Анонимен

преди 1 година

Къде бяха като управляваха натискаха се на стола и папкаха а сега реват

40

САМО ПИТАМЕ:

преди 1 година

..А пияницата Джамбазки , участва ли...или раздава мъдри "патриотични " съвети у некоя кръчма ?

39

Алекс

преди 1 година

ВМРО провалиха строежа на АЕЦ "Белене",сега протестират срещу цените на тока.Пример за политическо лицемерие.

38

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Евреите,nnoма.цuте ,ромите и турците,които от тридесет години са яхнали Българското ВМРО отново се проявяват ,но защо? Защото това е еврейският начин да обезсилиш един народ,като му изземаш функциите. Затова са толкова активни при даден провал на дадено правителство. Изнурените хора,смазани от бачкане се прибират вкъщи намръщени,че отново се вдигат цените и хоп,еврейчета излизат на първи план. И изнурените хорица си казватзче вече някой протестира срещу несправедливостта. Да,ама не.

37

Анонимен

преди 1 година

Тия така и не се научиха да протестират. Един от предишните пъти беше как стоят една шепа хора в средата на кръстовището и изглеждаха жалки. Сега една шепа хора на пешеходна. Пълен смях.

36

само питам

преди 1 година

пенсионерите на бсп и ония врякащите дето системата ги убиваше , няма ли да протестират ?!

35

Анонимен

преди 1 година

Късно се усети той Каракачана, бива ли такова нещо, в края на мандата се оказа, че имало едно 200 имота от военните за продажба, ама язък не успя. Бокича му се е накарал едно хубаво. Самолетите ок, *** толкоз поделения и земи как тъй стана, че накрая са усетихме. Сега искат пак да довършат нещата.

34

Компетентно мнение

преди 1 година

Тия лъжци, прасета и *** от вмро -то на свинята Каракачанов "протестират", че не са в Българския Парламент. Добре, че пп "Възраждане" е единствената истинска българска родолюбива, патриотична партия в Парламента. Хубаво е, че ПП "Продължаваме Промяната" също е в Парламента. "Атака", "НФСБ", Вмро" - то на Каракачанов заслужено са извън парламента. Тия *** искат политическа анархия и безредие в България, така че не им вярвайте.

33

Анонимен

преди 1 година

ДОБРЕ,ЧЕ ДНЕС НЯМА ГЕЙ ПРАЙД В СОФИЯ ИНАЧЕ ТАЗИ ВМРО ДРУЖИНКА ОТ 10-НА БЕЗДЕЛНИЦИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ ПОМЕТЕНА ЗАЕДНО С АТРИБУТИТЕ ИМ...

32

Lina

преди 1 година

Смислен протест от една излишна партия. Само жАмбазки да не пие и кара, че ще хване мар.куча. Знаем ви колко точно сте " загрижени". Да не би дебе. лият воевода да е заслабнал, огладнял. Милия. Живот ли е на по малко от 300 кг? Мъка. Ама гледам, че " Дпс2 са недоволни уж от тая вкадт.Ама няма да ги бутнат.Милионери станаха. Да не са луд.и да се върнат на полето.

31

Анонимен

преди 1 година

Тия защо откраднаха иметоот истинското ВМРО на Ванче Михайловски?

30

Мда

преди 1 година

Да се връща борисов тия канадци ни истръскаха здравоЗащо вьзраждане не са на протеста , герб , сдс ,дпс

29

Анонимен

преди 1 година

ВМРО беше на власт. Видяхме ги какви айдуци са. Продаваха паспорти на конвейр. Агент Иван удари 150 кила и се вижда отвсякъде еднакво.

28

оставка

преди 1 година

на корумпираното правителство!

27

Анонимен

преди 1 година

Много неприятна е трансформацията "преди-след" - преди да получат нужните им гласове и след като ги получат.Почне ли някои политик да говори що-годе смислено - разбирай гладен е за гласове. Получи ли право да представлява населението обаче, бързо забравя какви ги е говорил довчера.И това е обща болест, не е само на "воеводите".И в момента се "радваме" на подобни изпълнения.

26

Анонимен

преди 1 година

Бойко Тиквата с 20 човека на протест

25

Браво

преди 1 година

Явно вмро мислят за бьлгарина за разлика от - канадците

24

sofeto

преди 1 година

ВМРОто е партия-реститука и съществуването и се дължи на имотите които получи след 1989г., и един файтон подържници!

23

Анонимен

преди 1 година

Смешници. Много шум за нищо! Фалшива работа - протестира се преди да се прокарат непопулярни решения.

22

Анонимен

преди 1 година

Че то има ли партийка още...докато бяха на власт нищо не направиха...сега акъл дават...*** не можеш да дадеш нещо дет го нямаш...хахахаах