47

Анонимен

преди 2 години

Крипто е бъдещето.

46

Анонимен

преди 2 години

Прилича ми на пирамидите, първите и не толкова алчни, спечелиха, всичко друго на загуба.

45

IT експертът

преди 2 години

И как разбраха, че индиецът е експерт? Всички индийци се пишат експерти по всичко, 99.5% лъжат като за световно. Един на 25 години беше изредил 40 програмни езика на CV-то, оказа се че не знае бъкел. Лъжат не само да се докопат до работа, ами и след като ги наемат. Въобще не им пука, че осират всичко, защото западните им шефове са абсолютно боси

44

Hold my beer

преди 2 години

Най интересния момент ще дойде като криптото хлопне кепенците. Тогава ще са най големите драми. Много хора наистина направиха пари но уцелиха правилните моменти. За мен криптото вече е форма за изтегляне на парите от физ лица. Пандемията и другите гадории взеха парите на бизнеса и държавите а криптото е насочени основно към фл. Може да нв съм прав но за мен има някаква вероятност да е така

43

Кръстьо

преди 2 години

Докато не се опариш - не вярваш. Освен това медиите говорят само за печелившите, а не за тубещите

42

Бангалор

преди 2 години

или Бенгалуру по канадски.

41

Анонимен

преди 2 години

"Инвеститори"- никаква инвеститори не са това, а чисти комарджии

40

Иван

преди 2 години

"ИТ служителят от Бенгалор", разбирайте сенчест индийски индивид :)

39

Анонимен

преди 2 години

Биткойна беше използван предимно за спекулативна печалба, без никакво обезпечение. Огромна печалба - стотици проценти - няма реален инструмент или ресурс, който да носи подобна печалба. Дори златото не е толкова доходоносно. Таръкатите, а не "бачкаторите" излязоха балъци.

38

12345

преди 2 години

пробутват им идеята, че е възможно да ядат бе да работят, т..е да създават реална храна най-примитивно казано, след като разработят нужната технология за контрол ще бъдат придобити от пентагона и ще се появи нов модел елон мъск, който ще прокара иновациите за пред новата модерна партида офце

37

Вижте сега

преди 2 години

Няма значение дали е пирамида или не. На всички пазари пари се правят по един и същ начин - купуваш евтино и продаваш скъпо. Тези дето са си купи на 100 долара и 1000 долара и после са продавали по нагорнището към 20 000 и 60 000 те наистина са спечелили. Другите....за тях остава да вярват във светлото бъдеще на крипто валутите. Професионалистите са реалисти и ПРОДАВАТ в точния момент за да вкарат печалбите в нови схеми. Професионалистите не с привързват емоционално към сделките си.

36

Анонимен

преди 2 години

Разбирачите, черпят опит от грешките си - по време на Прехода имаше не малко пирамиди, а вие щом мислите, че загубата на хиляди долари е "черпане на опит" си е ваш проблем. Има ли сте къщи, имоти дали сте, ще ви остане опита и това, че сте "живели". Само след като сте "живели" да не си сложите въжето.

35

Баба Ванга

преди 2 години

Бит кон ке струва цело имане !

34

Прост бачкатор

преди 2 години

Мдам. Май някои хора тук са се налапали със скъпи биткоини навремето и ми се струват леко озлобени?! Нека съмстаромоден, а те иновативни. Нямам против. Но предпочитам да не губя пари. Старомоден е и Бъфет, който не инвестира в крипто, а и много други сериозни инвеститори с една идея повече пари от форумните разбирачи на крипто.

33

козел

преди 2 години

Както винаги бачкаторите са тръгнали да обясняват кой къде и как се е набутал и кой балък, а те са най-най хитрите бачкатори на света. Хе хе хе. Отивай на работа и не се занимавай с хлупости, диабетен панелен цървулане. Нека другите губят пари, докато ти в цеха си губиш здравето и живота.

32

Dollar rules

преди 2 години

Всичко се обръща в долари. Петрола, оръжията, дори .. биткойна. Досега никой не е обявявал цена на суровина в биткойн. Докато САЩ са най-силната инономика и армия, доларът ще е цар. Историята го е показала. Паунда в загубил световната си сила когато е залязла британската империя, а не когато на шепа мунчовци им скимнало да го детронират.

31

Анонимен

преди 2 години

Тук гледам хора пишат за руската икономика и колко зле е тя.>>>за силата на една икономика не се съди само от това какви ресурси има. Има много други параметри които определят силата на една икономика.

30

Анонимен

преди 2 години

Подкрепям номер 30 и номер 28. Скоро 50 буркана лютеница ще са много по ценни от всички криптовалути на света. И понеже съм живял наистина в такава среда, вярвайте ми не е приятна гледка.

29

Анонимен

преди 2 години

Когато биткойна беше 8000 долара, реших да си отворя сметка. В момента който заредих страницата на финансовата къща, получих тремор на ръцете и краката, който никога през живота си не бях получавал. Е до там.

28

Истината

преди 2 години

IN GOD WE THRUST! Oт около 250 години това е ИСТИНАТА!