34

Българин

преди 1 година

В България е традиция генералите да са руски агенти и да работят за интересите на Русия. Много "натовски генерали" наредиха имената си до тези на Радко Димитриев и Владимир Заимов, за които руските интереси бяха над всичко. Учудвам се обаче на наивността на американците, които са допуснали почти всички от генералите, за които говоря, като Румен Радев, Стефан Янев, Димитър Шивиков и редица други да учат във военни колежи в САЩ и да направят кариера в структурите на НАТО.

33

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 "......може би, защото самия Чорап е творение на Козяк." Аха, чакай да видя дали правилно съм разбрал: човек, избран лично от Решетников, и издигнат от столетницата БСП е "творение на Козяк"? Какво е следващото твърдение? Че Путин и Патрушев са "творения на Козяк" може би?

32

Истината

преди 1 година

С генерали предатели като Радев и Янев врагове не ни трябват!

31

Анонимен

преди 1 година

Янев хубаво споменава далаверата с албанските електрички, ам по това време той беше министър-председател - що си траеше

30

Костя Копейкин

преди 1 година

Още когато се разбра, че Стефан Янев ще бъде махнат от поста министър на отбраната, от Възраждане казахме, че той ще бъде следващия американски проект в България. Тогава Янев отрече да прави партия, но вчера вече каза и името - "Американски възход".

29

1

преди 1 година

Аз пък нямам вяра на военен, който за месец и половина служба като заместник министър на отбраната успя да назначи и сина и дъщерята на блага държавна службица в холдинга.

28

В България убиват

преди 1 година

В Демокрацията генералите са на заден план не в управлението, България е Хибриден режим не Демокрация!

27

Анонимен

преди 1 година

"До Анонимен 23 Чудя се защо русофилите се напинят до скъсване да пробутват хората на Радев за "западни". Някакви предположения?" ......може би, защото самия Чорап е творение на Козяк.

26

Анонимен

преди 1 година

Ей фуражка корумпирана скрий се някъде и не се показва повече!

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 Чудя се защо русофилите се напинят до скъсване да пробутват хората на Радев за "западни". Някакви предположения?

24

Анонимен

преди 1 година

Че какво зависи от Стефан Митрофанов,че да му има вяра на Петков ?

23

Анонимен

преди 1 година

Не е добре когато служителите в две дъщерни фирми се карат. Корпорация "Козяк", вземете отношение!

22

Анонимен

преди 1 година

При едни предсрочни избори, без значение кой ги спечели, никой няма да събере достачно гласове за да състави правителство. И така пак ще управлява президента Радев, чрез назначения от него скужебен кабинет. Този сценарий го играха миналата година. Тази година Радев пак иска да кара кораба.

21

Бонго Бонго

преди 1 година

Тия генерали цял живот са свикнали да докладват. Все някой да ги командва. Изпатиха си семействата им от комплекси. И като станат политици, нищо в тях не се променя, чакат нови заповеди. Машинки...марионетки....безлични...немогат сами да управляват. Дано греша

20

Бонго Бонго

преди 1 година

Генерали без армия. Да ходят да пазят границите ни.Те се обезличиха..нямат чест и достойнство, къв генерал без чест са тия??? Те. Нямат чест...лъжат, крадат и въшки имат.

19

А има ли

преди 1 година

Обявена война? Ако Зеления Джойнт смята, че има такава, да обяви официално война на Русия. Ама не му стиска. Така че Янев е прав. Война няма, има ограничена и в този смисъл специална военна операция.

18

ЩЩД

преди 1 година

......какво ни го пробутвате този болшевишки копой от хунтата на Zеления чорап.....

17

Бонго Бонго

преди 1 година

Много сте заблудени.Киро си свърши работата със заемите около 10 млрда евро изтегли. Сега е ред на Янев и после курс към Евразия с референдумите. Затова с машинката вкара възраждане. Всички партии без Герб са на Радев. Те не са скарани. Те ядат и пият заедно, защото крадат заедно. Другото е театър пред вас. Я вижте хладилника си, платихте ли тока? Ето кое е важното.Не тоя нов генерал. Аман от генерали измамници.

16

Анонимен

преди 1 година

Генерал Янев ,Генерал Радев,Генерал Борисов . Мноооого генерали много нещо.А армия нямаме.

15

Иван

преди 1 година

Ама защо не им правят психотест като правят партии?Още едно пенсионерско военно руско *** се появи,копейкин и бсп малко ли са ни.