23

анонимен

преди 1 година

Колко точно го е казал Милен Михов:"Една насипна торба с лъжи се опитва да ни управлява" Това определение по-скоро клони към дипломатичния изказ , отколкото към директно ( макар и грозно) определение на управлението.

22

Анонимен

преди 1 година

Пълно затваряне на границите с македония и сърбия,предатели

21

Анонимен

преди 1 година

Много руска водка пиете.

20

Анонимен

преди 1 година

Харвардски мошеници, лъжци и предатели!

19

Анонимен

преди 1 година

Аууу, въпреки плюенето и иниженията това правителство започна активно да разчупва дтарите муцуни. Да видим до къде ще стигне, недоволните са много защото хранилката я няма вече

18

Анонимен

преди 1 година

Така е, България трябва да настоява за отделянето на Албания от РСМ. Иначе има да чакат още 50 години, докато узреят кратуните на античките.

17

Кирчо

преди 1 година

Аз вас всички ще оправя!С Джеймс Дж. О'Брайън(Джордж С. Паркър )ще предпродам и Бруклинския мост,и Турски поток,и вас!

16

Зори

преди 1 година

Американското протеже просто Киро - Оставка и то веднага.

15

Бау

преди 1 година

Ето, този патриотар бе в едно телевизионно студио, на така наречените ,,водещи" телевизии и много приятно с него бяха сина му, около 20 годишен младеж и дъщеричката, 14-15 годишна! Но! Понеже патриотарите настояват за връщане на казармата, водещата пита момчето какво мисли по въпроса - Твърдо ,,Не", отговори синът на този екземпляр с вид на водач на стадо! Пита момичето какво знае за Гоце Делчев - Нищо! Иначе патриотарите все за Македония се загрижили и как да вкарат чуждите деца в казармата....

14

Анонимен

преди 1 година

Не е само в Битоля, Кирцата къде ли не се изложи?!

13

Анонимен

преди 1 година

Този не беше ли уволнен от ВТУ за уронване престижа на университета, за измами и като помощник-ректор на ВТУ в периода 2007-2015 г. е отговорен за фактическия фалит на Университета (над 6 милиона дълг).

12

от лозето

преди 1 година

кирчу се държи като ученик на бригада , не знае от къде да почне да бере :)

11

Христо Христов

преди 1 година

Киро Лъжата се държи като треторазряден клоун.

10

Всеки

преди 1 година

Народ си заслужава управниците. Катарзиса за нас българите за съжаление е войната. Не украинската. С комунистите. Радев, Борисов, БСП, ДБ, ДПС, Патриоти всякакви, Трифонов, Сидеров, Възраждане, и темподобни продажби м.ъ.ши!

9

Македония

преди 1 година

В ЕС. Това е българския интерес. Друго решение е слугинаж на путинова Русия. За 77 год. не сме мръдна ли от комунизма и милиметър. Македония е в пъти по европейска от проруската територия България. Умници, къде ни е закона эа лустрацията. 93 милиарда депозити и колко бюджет??? Кой ни възприема на сериозно?!

8

Анонимен

преди 1 година

Срамувам се, че съм българин, заради управляващите и заради правосъдието в България.

7

Анонимен

преди 1 година

Премиерът се държи като европейски премиер и отказва да създава спънки на Македония за ЕС заради някакъв измислен от ВМРО проблем. Така и трябва!

6

Анонимен

преди 1 година

Само в България измамници могат да ги дават по телевизията и другите медии.Уволнен от Университет дава съвети и мнение.Докога ще сте в зимен сън братя Българи?Докоха ще давате възможност на подобни психопати думата.Докога ще Ви манипулират корумпирани ченгета?

5

Анонимен

преди 1 година

И какъв е по-точно проблемът на България със С.Македония?! Или е отново изкуствено създаден етнически проблем дирижиран от Русия, за да дестабилизират и разделят народа!

4

Анонимен

преди 1 година

Никой не Ви бръсне за слива.ВМРО няколко пъти с лъжи стигнаха до парламента.Този път няма да се получи.Само някой глупав може да се върже на подобни.На никой Македония с нищо не може да му повлияе в България,дали е в ЕС или извън ЕС.Всичкомзависи от крадливите и лъжливите политици,като тези от ВМРО.Дано с закон им забраните да съществуват.Продажници проклети.