40

Анонимен

преди 1 година

Какви ни дреме какво искали руснаците. Някакви бедняци и *** нямат право на мнение. Колко gdp имаха 1-1.5%?? Къв световен ред, кви 5 лв.

39

распутин

преди 1 година

Руските генерали казаха,че ще превземат Киев за 3 дни но не уточниха коя година от началото на войната.Това е истината за руската АРМИЯ . Когато фактите говорят и боговете мълчат.

38

именно

преди 1 година

Целта на руската специална операция е да се сложи край на курса на господство на САЩ в света, а не да сваля правителството в Киев и да превзема Украйна. Ако целта беше да се превземе Украйна щеше да го направи за 1 седмица.

37

Анонимен

преди 1 година

На нас за какво ни е зърно. Ние също изнасяме. Който иска зърно, да си купува или произвежда. Пазарна икономика. Значи арабите дават по 3 млн за бентли, за зърно нямали пари. Бе бегайте бе. Продавайте си небостъргачите, нагли печалбари.

36

дъждовна вода

преди 1 година

Забелязахте ли колко често и в различни аспекти Питър Апс, Ройтерс употребява плашещите и не предвещаващи нищо добро думи "предизвикателство и криза"? Най-тежко от ударите на продоволствената криза можели да пострадат най-бедните в света, а колективният запад можел да се разедини и разкапе, но както и да приключи всичко, резултатът ще е съвършено нов облик на новия следвоенен ред. Край на еднополюсния свят, край на хегемонията на изпадналия в деменция Началник.

35

Гошо

преди 1 година

путин е шампионът на 21-ви век по унищожаване на руснаци и украинци. Надмина даже вируса ковид-19

34

808

преди 1 година

До АнонименАФторе, не преименувай град Мелиупол! 7 клас завършен?

33

Сара

преди 1 година

Някога са крали всичко от Бг , сега го правят от Украйна. Само слепите не го виждат. Бандити и варвари на 21 век един от горе обаче гледа.

32

Анонимен

преди 1 година

До анализатор 19 Скъпи анализаторе, да те светна - ругаенето не е форма на анализ. Живо пс ува не си е. Продължавай да го правиш, веселиш!

31

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, не само уби много хора и деца, но и провокира много хора и то важни хора, все някой ще му види сметката!

30

Изходът е ясен

преди 1 година

Русия загуби медийната война, но спечели икономически и военно.

29

Ха, ха!

преди 1 година

До Гошо А ти си Гошо;)

28

Анонимен

преди 1 година

Специалната операция доведе до срив западната икономика.

27

Интересно...

преди 1 година

...досегашната най-важна битка, тази в Донбас, вече се премести в Черно море...Да позная ли защо?

26

БЪЛГАРКА

преди 1 година

СВЕТОВНАТА ИКОНОМИКА И ЗАПАДА ДА СПРАТ ДА СЕ ЖАЛВАТ, ЗАЩОТО ТЕ СА ВИНОВНИ ЗАЕДНО С КРАВАРИТЕ ЗА ДА Е ВСИЧКО СЕГА С КРАКАТА НАГОРЕ !!! РЕШИХТЕ ВСИЧКИ ДА СЕ НАХВЪРЛИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ (също като кучето което захапало ръката която го храни---е после останало гладно) СЕГА ЩЕ СИ СЪРБАТЕ ПОПАРАТА, НО ЛОШОТО Е, ЧЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА КОИТО НЕ СА ВИНОВНИ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ГИ Е ПИТАЛ---ТЕ ЩЕ СТРАДАТ НАЙ МНОГО !!!

25

анализатор

преди 1 година

До: номер 16"В Северодонецке россиян оттеснили на предыдущие позиции"Странно, защото украинското военно командване твърди друго. Всъщност, обратното на това което твърдиш ти.

24

Анонимен

преди 1 година

Занулявката на Клаус Шваб е факт, па вие си играйте на *** и западняци, мбалъци

23

Мунчо

преди 1 година

Не е битка за зърното, а битка за Азовско и Черно море и разполагането на военни бази там. Украйна се стопява пред очите ни. Само Зеленски все още си мисли, че всичко това е комедия.

22

Лелее СМЕХ..

преди 1 година

ГЛАДА Е ПО-СИЛЕН ОТ СТРАХА, А И НЕ Е ЛОГИЧНО, ЕДИН ЛУД БОЛШЕВИК ДА ИЗНУДВА ЦЕЛИЯ СВЯТ С ЯДРЕНА ЗАПЛАХА!!!! ///РЕШАВАЙТЕ БЪРЗО, ЗАЩОТО ЕДНА СВЕТОВНА КРИЗА С ПРОДОВОЛСТВИЕТО МОЖЕ НАИСТИНА ДА ВЗРИВИМ СВЕТА.... А, НЕ ЯДРЕНИТЕ НАДУВКИ И РЕКЕТА НА ПУТИН!!

21

До 16

преди 1 година

Така е-ислямистите изобщо не обичате православните християни каквито са украинците. Чеченските ислямисти на Кадиров тръгнаха за Украйна с "Аллах акбар".