204

Мтм

преди 1 година

Боже ***. Оставкаъ

203

Анонимен

преди 1 година

Лошо ми става,като гледам тоя на снимката...г о ведце

202

Българ

преди 1 година

Трябва референдум, никой не *** пита за еврото!!!

201

Аз промяната

преди 1 година

За еврото подкрепа това е пътят на развитието на България

200

Анонимен

преди 1 година

Валутният борд е за спиране на инфлацията и контролиоане в 3% , а при нас вече е 14-15% и валутният борд не си върши работата и трябва да се промахне и... затова й ще приемаме еврото.Еврото е нужно на едрия бизнес и държавата да рефинансироват заемите си. При еврото ще трябват заеми за да се държи някаква соц политика към пенсионери, безработни, майчинство...

199

Оффф

преди 1 година

Бързаме да сдадем суверенитета. След това правителството ще бъде марионетно вече официално. Всяко действие на БНБ ще минава през ЕЦБ. Инфлацията ще е брутална и много е вероятно да стигнем до гражданско неподчинение и поредните 15г. преход и емиграция. Ай честито на всички еврофили.

198

бе не знам

преди 1 година

Ама все си мисля,че излишно усложняват нещата!Мивавай директно на юани и да се свършва!Иначе всички като гледам са все големи циркаджии!

197

Анонимен

преди 1 година

Най-добре 4 ната коалиция да отиде в историята. ОСТАВКА

196

xoxo

преди 1 година

Дания и Швеция са в ЕС,но си запазиха кроната.Какъв е този зор да се въвежда еврото,не знам,цените ще скочат попне двойно.

195

Възраждане

преди 1 година

Не на Еврото! Национален референдум за напускане на ЕС и НАТО!

194

Радослав

преди 1 година

До кк: това, че е произведено в Китай, не означава, че не го купуваме от Европа. То е произведено в Китай по патент и поръчка на европейска фирма. Тя си го внася и продава като своя стока. Пък и повечето зеленчуци които аз засичам са от Гърция, Полша, Испания, Холандия и от Турция. Пилешки продукти масово от Полша. Така, че плащаме си в евро за стоките.

193

Анонимен

преди 1 година

Ако бяха герберите щеше да е още по зле.

192

България

преди 1 година

Тези ще докарат Бойко Борисов на бял кон. Никакви реформи нищо на лице всички лъжат Киро скалата Корнелия Нинова също много излъга народа със евтини дърва *** Христо Иванов разбра че няма да стане главен прокурор. ИТН изобщо не знаят какво правят в парламента. Всички лъжат България. Най добре са украйнските бежанци в България. Лапат на гърба на бедните българи

191

ПроСоТо

преди 1 година

абе ти триеш,ама напразно..Та отново на вниманието на "Хохп"..:-Бедняци са те подгонили явно,но българския лев съществува като парична единица от 1880-та година,а измисленото "евро"-от 2001..Утре некой ще съчини нова валута и нашитепредатели ще се юрнат да заменят тоя път еврото с по-по-най-новата..

190

42

преди 1 година

Тая няма да я бъде. ЕС ще се разпадне до март 2023.

189

Анонимен

преди 1 година

Никога повече Бойко Борисов. Време е да станем нормална държава от ЕС.

188

kk

преди 1 година

До РадославГрешка си, пич. Техниката и дрехите идва от Китай. Голяма част от стоките и храните - от Турция. Плодове и зеленчуци - Турция, Китай. От Канада внасяме леща. Лекарствата - от Индия и Китай. Не съм много сигурен, но голяма част от новите коли са внос от Китай й Турция

187

България

преди 1 година

Никога повече ПП. При Бойко Борисов поне знаехме кой носи отговорността

186

kk

преди 1 година

До HohpСамото ти изказване говори за тотална духовна бедност и липса на елементарни човешки ценности като съпричастност. И да ви видим 'богатите' кой ще ви изрине 'лай..та' и кой ще ви меси хляба.

185

ПроСоТо

преди 1 година

затри го,но ще повторя:-Отказът от лева е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО !!!