27

Чук до 16

преди 1 година

Вие може сте я яли щот съе мухльовци, Орбан не е такъв и не му дреме за бледите брюкселски ***

26

Анонимен

преди 1 година

Прави са унгарците ,не да като нашите предатели

25

Кирчо и Ококорчо

преди 1 година

Споко!! От 1 юни отстъпката за гориво ще е не 25 Ст. а 1 ЛЕВ за 100 литра!! За чужденците - 4 ЕВРО!! Схващате ли бе тикви кухи???

24

Отпор за лицемерите

преди 1 година

И как така не им пука за "туристическия сезон"? За хотелиерите и техните печалби? За привличането на чужденци и "инвеститори"? За европейското "семейство"? За имиджа на Унгария, отворена към западните ценности, а не свита към Евразия? Вижте колко глупаво звучат клишетата с които нас ни изнудват и приспиват, за да получат някои потупване по рамото.

23

Смях горчив

преди 1 година

В България май е обратното. Като чета за някои привилегии за чужденци. Изобщо май България е програмирана да измъчва голяма част от гражданите. За да бъде потупана по рамото от западни лисунгери.

22

Анонимен

преди 1 година

"Унгария дава евтин бензин само за унгарски автомобили" - __ - например, унгарски Ford унгарски VW, унгарски FIAT...

21

ГНЕВЕН

преди 1 година

Браво на Орбан!Браво на Ердоган!Шут за Киро и продажниците!Вън краварските под.логи!

20

Правилното е

преди 1 година

Да дават кешбак на унгарските автомобили, а цената да бъде една за всички.

19

Анонимен

преди 1 година

Паметник за тоя човек в центъра на всяка евроrейска столица !

18

Анонимен

преди 1 година

Така се прави.

17

Анонимен

преди 1 година

Е нали не можело така? В Банско що махнаха менютата за българи и за чужденци?

16

Хаха

преди 1 година

Двойните цени са забранени със закон в Европейския съюз това беше също и в България преди десетина години и ядохме хурката заради това. Плюс това евтините бензиностанции са по принцип роботизирани без някой да ти налива горивото ,отиваш пъхаш си картата и си зареждаш. Как пък ще видят дали съм с българска или с германски или с унгарска регистрация... Плюс туй в Унгария цената е почти същата като в Австрия ,а в Румъния е така или иначе горивото е по-евтино...

15

Киро Мустафа

преди 1 година

Много хубава инициатива. И аз ще наоравя така в България - всички коли с украинска регистрация да зареждат по-евтин бензин. В именто на това, ще трябва комисията на Кокорчо да запорира и конфискува по една заплата от всеки българин!

14

Хахаха

преди 1 година

От това ще печелят организираните престъпни групи, които ще работят в картел с бензиностанциите. Общо взето, след месец-два, няма да има достатъчно бензин за колите с унгарска регистрация, защото ще се изкупи от колите с "унгарска" регистрация, а това ще доведе до спекула на цените на бензина. Държавата ще губи, а мафиотите ще богатеят. Да не е изпробван този модел в други държави, да си мислиш, че си открил топлата вода.

13

Анонимен

преди 1 година

Нали се сещате, че сега сънародниците на Чичолина ще пълнят резервоара по пет пъти на ден и ще претакат с маркучетата по мазета и килери, за да препродават на чужденците.

12

Анонимен

преди 1 година

Правилно регистрираните автообили, които плащат данъци в Унгария да имат намаления, а не *** и пульо наоколо. Много румънци си правят български регистрации заради по-ниските данъци тук.

11

Анонимен

преди 1 година

И как защитаваш интереса на гражданите - намаляваш цената и пускаш нов държавен дълг. Така всеки може да защити интереса днес и да фалира утре.

10

Анонимен

преди 1 година

Такива глупости имаше и по време на соца. Води само до черен пазар и обогатяване на определени хора, близки до властта. Орбан просто иска да краде пари.

9

Майна

преди 1 година

САМО ЗА АВТОМОБИЛИ С БГ РЕГИСТРАЦИЯ!!!

8

Анонимен

преди 1 година

Киро Националния Предател сигурно ще направи в България да могат да зареждат евтино само коли с чуждестранни номера, за българските - скъпо.