27

Анонимен

преди 1 година

Русофобите да прощават но имам чувството че не ги е раждала българска майка ами авганка.

26

Анонимен

преди 1 година

Антрополог защо пропусна САЩ които се подвизаваха в Авганистан цели двайсе години напълно безславно разбира се до миналата година когато талибаните си взеха власта и изгониха агресора.

25

Анонимен

преди 1 година

Афганистан първо да намери поминък и да си изхрани населението. Второ войната е била със Съветския съюз и тука освен Русия влиза и Украйна. Трето Афганистан беше анексиран от САЩ цели 20 години и САЩ миналата година се изтегли безславно като остави оръжие за 80 млрд.

24

Анонимен

преди 1 година

Тука един нещо бърка държавите. Иран е 60 млн. Не ми се вярва 35 млн да били турци. Демек даже повече от половината. Иран обаче е верен съюзник на Русия. Скоро ще се разбере. За съжаление Турция е към Украина или по точно против Русия. Ами Китай чака своя звезден час. Само че приятелството в нужда се познава.

23

Анонимен

преди 1 година

Турците са подлеци и вместо да се бият с Путин пращат някой друг.

22

Анонимен

преди 1 година

Това се очакваше че турците ше забият нож в гърба на руснаците.

21

връщане

преди 1 година

Авганистан да извърши инвазия в русия за 9 годишната руска война .

20

К1Д

преди 1 година

До Kökb&#2Да В новината пише ,че е турска дипломатическа мисия с "военен оркестър и плакати по булевардите " е събирала хора,което в Иран е невъзможно...

19

Kökb&#2

преди 1 година

Само за незнаещити да напомн, че в Иран има 35 млн. турци. Турция има голямо влияние върху тези турци в Иран.

18

Антрополог

преди 1 година

Афганците са една смецица от останките на войската на Александър Македонски,стари тюркски етноси,иранци и др. Всички империи са намирали смърта си там.Британци,Наполеон,СССР,САЩ всичко избега с подвита опашка.Афганистанчетата са изпечени войни още на 14г.... В гените им тече кръв само на войни.Не случайно руснаците им викат "духовете".Идват от нищото вземат ти последния дъх и пак изчезват в нищото-джинове.

17

Анонимен

преди 1 година

Руските *** не могат да вдянат изобщо как е ориентиран вятърът на промяната. Не могат да си представят, че и Турция не е на страната на русия, че само 4 държави подкрепиха Мордор в целия свят - Сирия, Еритрея, Беларус и Северна Корея. Жалко, пичове, ама явно не можете да стоите в час с промените и още живеете в 45-та. Събитията сега ще ви накарат първо да отричате, после да сте гневни (вече сте тук), след това ще се пазарите (някои са вече и тук), а после ще се депресирате и приемете фактите

16

Преведено :

преди 1 година

През мозъка на някой аматьор е дошла тая статия до нас .В Иран турци ще събират афганистанци за Украйна.Точно в Иран дето е приятел на Русия и негативно настроен към Страната номер 4 в НАТО . Некой иранец пращал наемници и като го барнали съчинил заедно с агентите на Иран тая новина за да се отърват и агентите и брокера от въжето.

15

Анонимен

преди 1 година

Поредната гаднярщина на Руската Информационна Агенция, охотно повтаряна от тукашните и слуги на дребно заплащане

14

Анонимен

преди 1 година

една от най-тъжните снимки, които съм виждал е тази на новината

13

ZV

преди 1 година

Това е фейк новина. Турция има други ангажименти в момента. Води специални операциии в Ирак и Сирия. Като приключи с тях идва реда на сиртакитата.

12

ЯМБОЛИЯ

преди 1 година

Добър ход от страна на Турция. И руснаците ползват хиляди араби. Защо да не ползваме и ние, с помощта на съюзникът ни в НАТО--Турция. Тези афганистанци ще ни помогнат за крайната победа много,срещу руския агресор.

11

КопеЙка та

преди 1 година

Пак засмърдя на пенсионерски Клуб Ходи се къпете *** по цял ден Тролят за без пари то пук бива ама чак

10

Ердо

преди 1 година

*** нема нужда да ги набирам, аз безтуй си имам 6 милиона сирийци и афганци...Ако ви трябва пехота, по хилядарка-бройката, а за поръчки над 10 хиляди души ше има специални промоции и сюрпризи...

9

Анонимен

преди 1 година

мерси от такив войници, горко му на тоя офицер дето ще ги управлява, това не са им горите из планините на Афганистан.

8

Анонимен

преди 1 година

тия афганци ги видяхме що за войници са, 30000 талибана разгониха 300000 готвени с години войници. Талибите са войни но сега са негласно с руснаците. Рамзан ги чака шейтаните.