12

Зозо

преди 1 година

Тоя мр/ъсник вместо да е в затвора от 25г. още дава акъл?!?

11

33

преди 1 година

Дааа, вярваме ти, ти никога не лъжеш, даже когато фалирахте държавата с Виденов, ти пак не лъжеше.

10

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията от 1996 година беше заради опита на Виденов да изплати външния дълг на България и да станем относително независими. Виденов успя да намали външния ни дълг с няколко милиарда долара. Това не се хареса на САЩ и те ни удариха. След това хиперинфлацията от 1997 година я предизвика СДС с протестите, които продължиха много време.

9

Анонимен

преди 1 година

Демократите фалираха банките още през 1992 година и се опитват да прехвърлят вината за фалира им на други, които обявиха юридическия фалит навече фалиралите от демократите банки.

8

Emil

преди 1 година

Чудя се как може този некадърник Румен Гечев да разбира от всичко. Разбира от цени, икономика, горива, бюджет, банки, валути, другите страни, преформатиране на долари в рубли, КЕВР, закони, образование, агенти, доносници..Нищо лично, ама няма такива хора всезнайковци. ..Хайде малко по-скромно, че ние дето четем съвсем ни взе за будали. ПС един въпрос - Ако Гечев толкова разбира защо се случи това от 1997 г?

7

Анонимен

преди 1 година

Демократите увеличават цената на парното с 40%. Ако искате да няма такива скокове на цените, гласувайте за комунистите. Проблемът е, че няма такава партия.

6

Анонимен

преди 1 година

В нито една държава парното не се е увеличило с 40% и инфлацията не е надхвърлила над 40% освен в България. Така управляват комунистите за който гласувахте. Нищо по различно от 1996-97 год. и може да попитате този на снимката за зърнената криза, хиперинфлацията, фалитите на банки и колко хора загубиха спестяванията си тогава. Другарят Гечев е най пропадналият политик и мястото му е в затвора с доживотна присъда, вместо да изказва мнение.

5

Анонимен

преди 1 година

Какво го храните, бре тpoлове?Защото няма да позволи увеличение ли?Дяволите да ви вземат!Не ме интересува какъв е бил ако може да помогне да не се увеличават цените.

4

Анонимен

преди 1 година

Оял се е.

3

Бунгур

преди 1 година

Винаги е разчитал на късата памет на българина и ето го отново на държавната софра,че и акъл дава.

2

непукист

преди 1 година

Съвършен ***.

1

Лойко

преди 1 година

Професор по некадърност.Беше се покрил докато забравим Виденовия глад и хиперинфлация и сега пак дава акъл.Доказан некадърник на държавна хранилка.