56

Юрист

преди 1 година

Конфискацията на активи на терористи е съвсем законна процедура.

55

Стига глупости

преди 1 година

До Анонимен 64: Отживелица? Комшията ти теобвинява че си му откраднал, примерно кокошките. Достатъчно ли е това, за да конфискува той твоите?

54

Какво следва

преди 1 година

В отговор Русия може да конфискува собствеността филиали на западни фирми. Докъде ще се стигне така. До право на частнасобственост само за "наши" хора?

53

Анонимен

преди 1 година

Соломон, да има обвинение, да се издаде осъдетелна присъда - това са вчерашни отживели предразсъдъци. В текста е написано: Белият дом предложи да се пропусне съдебното производство преди конфискации.

52

Анонимен

преди 1 година

Белият дом предложи да се пропусне съдебното производство преди конфискации. Тържество на правовата държава - конфискации без съдебни решения. Тази нова колективнозападна мода трябва да се нарече Грабеж на награбеното от руския народ.

51

Анонимен

преди 1 година

Кой каже нещо за демократия? Обикновена банда крадлива! И така, къде е комунизмът сега? Няма закон! Неска крадат от другите, а утре?

50

баба мара

преди 1 година

това е кражбата на 21 век заради тези кражби ще пострада зърното на украинаи идва глада да видим накрая равносметката

49

Дай Бън

преди 1 година

Скоро ще освободя ФАЩ от себе си...

48

Соломон

преди 1 година

Ок, нека да ги вземат, но в какво са обвинени? Че са богати? Че са руснаци? Че поддържат властта в Русия, несваляйки Путин от власт? За да се издаде осъдетелна присъда, не трябва ли поне да има обвинение?

47

Qanon

преди 1 година

от пусто в празно...

46

Анонимен

преди 1 година

Грабежът, който осъществява сега Западът е безпрецедентен. Комунистите национализараха чрез плащане на собствениците, ограбеното от народа. Плащаха по държавни цени, но плащаха! А тези направо си грабят. И не е ясно в чия полза! Хищници! Един друг се нападат и се ядат - това са капиталистическите ценност, маскирани като демокрация! Тази напаст се лекува само с оператевно изрязване на тумора!

45

Инж+

преди 1 година

Сега "на пангара" са руските олигарси. Но трябва да последват и европейските!!! Събитията в Украйна доказаха, че олигархията сее войни и смърт!!! ;-)

44

Това е супер добре

преди 1 година

Седи си някой руски олигарх, върти си схемите, не се меси в политиката и изведнъж еврожендерите му отнемат малка част от имуществото, до което могат да се докопат. При това, без съдебен процес и някаква дори формална законова процедура, обжалване и т.н. а просто по команда на краварския чорбаджия. При все че преди това еврожендерите се биеха в гърдите как при тях било върховенство на закона и частната собственост била свещена. И след това този олиграх им тегли майната и се сплотява около Путин.

43

Демокрация а

преди 1 година

Европа пирати на 21 век.

42

защо

преди 1 година

"Конфискацията, която обикновено изисква наказателна присъда, ще бъде разрешена, ако съдът бъде убеден, че активите, получени от престъпни дейности." Как ще го убеждаваме? С банкова сметка във Фиджи?? "Което не се купува с пари, се купува с много пари", а пари ще има.

41

Ужас

преди 1 година

Кой може ше да си представи че в 21 век запада ще граби и ще действа като ссср през 70-те години?!

40

Анонимен

преди 1 година

До АнонименНай - малко Бисмарк бих чела. И въобще всякакви политически изказвания и действия на германци. Бяхме с тях на два пъти и видяхме докъде я докарахме. Имам чувството че пак натам сме я подкарали.

39

До 36

преди 1 година

До украинското посолство и американското може да има такива.Моята се казва FU_K US

38

н2о

преди 1 година

След време тихо-мълком ще върнат всичко с лихвите. Не, че съм против конфинскацията на движимото и недвижимо имущество на руските политически Олигарси на Запад, но и в Русия, но реалноста е такава. Ще върнат всичко и дори ще се извинят!

37

Предлагам

преди 1 година

Защо не запорираме американските активи за да платим на Ирак Сърбия,Либия,Сирия . Например американските тецове.