19

питаи

преди 1 година

юла тя знае пове4е като семките

18

Аз съм Наско!

преди 2 години

Ооооооо, Насе ?? Как е тревата, а ?? Ама ти говориш несвързано бе пич, да не си минал на тежко, като бате ти Киро и кака Лена ??

17

Анонимен

преди 2 години

Весел уикенд!

16

Gancho

преди 2 години

Ама той и театри имал.Браво!

15

Анонимен

преди 2 години

Не е добре, когато се говори за култура само във връзка с културата на министъра на културата.Всяка селска библиотекарка би била по-достоен министър от наско.Това момче наранява силно надеждата, че децата ни са доброто бъдеще на България. А като се огледаме и в другите младоци, начело на държавата - трагедията е пълна.

14

Ужас

преди 2 години

Нали ПП щеше да съкращава чиновници а сега искат още място за нови чиновници и калинки..

13

Анонимен

преди 2 години

Нье е вярно. Застава мьеко.

12

Alex

преди 2 години

До АнонименДа на теб говоря, като питаш колко са държавните театри в англия сигурно не е лошо да се размислиш какво е англо-санксонски модел на културна политика и какво е френски модел. България традиционно е ориентирана към френския модел. Мисля, че добре познавам Бекет, за да си повзоля да те попитам за същото. Още веднъж, не бъркай ябълки с круши, и не коментирай неща, от които е видно, че си далеч. Бъди здрав.

11

Think

преди 2 години

Хуууууббббаааааввввв пееетттъъъкккк

10

ехооо

преди 2 години

весел уикенд децааа ! ше ви чета приказкиии.

9

Анонимен

преди 2 години

До Alexна мен ли говориш бе, ти който се мислиш за умен. Би ли ми казал какво си прочел от Бекет и само Бекет ли четеш, ако изобщо си го чел. Такива като теб са много изкривени. Би ли ми посочил колко са държавните театри във Великобритания например? Там те никак не са малко. В България този проблем си остана уродлив и нерешен вече трийсет години. Защото тук както винаги най - големите некадърници в професията най - много крещят. Тези които успяват просто работят.

8

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера защо някой иска да има държавни театри. Явно защото по друг начин не би могъл да съществува. Нека театрите ако искат да съществуват станат частни и да самофинансират.Държавата само да задържи Народния театър като в него се изявяват само най - добрите и кадърни актьори Много от нашите печеливши и успели актьори се отказаха от това да работят на щат защото са сигурни в себе си и успеха си. По принцип това е начинът. Като искате промени най - накрая ги направете

7

Alex

преди 2 години

До АнонименПазара селектира само формите, които му носят печалба, останалото драги ,се казва национална културна политика. Нещо, което в нашата държава години няма. Резул-татите с нашия политически елит са видни. Две иречения не могат да конструират гра-матически правилно. На такива умници, като теб, като им предложиш Бекет, питат- той от кое готварско шоу е. Тъпо е да се правиш на умник и пишеш за неща, от които и ха-бер си нямаш. Спомни си кога за последен път си си купил книга или си подарил

6

Анонимен

преди 2 години

И той, миличкия, мечтае налой да застане твърдо..зад него...

5

..

преди 2 години

г-н министър.. заредете ме с материал, както се пее в енда песен на БНР рап

4

Анонимен

преди 2 години

Никой не е против театрите а против актьорите които нямат място в тях. Съжалявам, живеем във времена в които ако не си печеливш нямаш право на съществуване. Това е положението. Научете се да живеете в новите времена, стига само сте приказвали с омраза за старото време. Точно в него актьорите си живееха като царе. Сега ако не работиш не си търсен и печеливш никой не може да те държи. Театърът ще фалира. Държавата не може да си позволи да финансира непечеливш театър.

3

Аз

преди 2 години

***, този е по-зле и от пияндето Рашидов.

2

Анонимен

преди 2 години

Тва наркоманче с опрашен гиз още ли е министър?

1

Анонимен

преди 2 години

Напушения Просто Наско!