39

El Camionerro

преди 1 година

Аз вече си напълних резервоара в Унгария на 480 HUF.Но газта там беше много по-скъпа от другите страни в ЕС.Но 40% увеличение прави всякакво зареждане оттук нататък безсмислено.Няма значение от вида гориво.Газта за последно беше 392 HUF.

38

Анонимен

преди 1 година

В България е доста по-скъпо от Унгария при 1,80 $ за бензин. Всички ще почнат да зареждат от Унгария.

37

white star

преди 1 година

И сега погледнах коментарите. Познах!

36

white star

преди 1 година

Орбан е добре познат путинист. Русия редовно подкрепя разни субекти самоопределящи се като "националисти" или "патриоти" или пък крайно леви или крайно десни популисти. И в добрите традиции на руската пропаганда тук ще се изсипят десетки коментари за това орбан колко е велик, добър политик, който се грижи за народа си и го защитава от гейропа и евроджендърите.

35

Хахаха

преди 1 година

Това просто ще отвори вратите за спекуланти. Две различни цени са като ембаргото, единственият губещ е държавата, а престъпници ще печелят милиони на ден от фиктивни автомобили с унгарска регистрация.

34

Анонимен

преди 1 година

тоя кат гледам скоро ще ги праи 16 република...

33

Анонимен

преди 1 година

24 и във Венецуела горивото е без пари ама бензина не се яде и пие

32

Анонимен

преди 1 година

"крайнодесния националист Виктор Орбан"?! ааабе днес.дг, знаем че сте долнопробна американска партенка, ама чак толкова да лижете до изтриване на кожата на таза просто не бива

31

ови

преди 1 година

До БългаринЧетене с разбиране- в Унгария го субсидира държавата, при нас пазарни цени

30

Ф 35

преди 1 година

До Ф16Право в 10 ката 90% от случаите заразени са хомосексуалисти върнали се от Африканска романтична екскурзия.

29

Айляк

преди 1 година

Пригответе вазелина идва супер страшна зима...

28

Българин

преди 1 година

Радев, Нинова, Янев и Копейкин да отговорят защо в Унгария литър А 95 струва 2.58 а в България 3.15! Нефтохим трябва незабавно да премине под българско управление за да не може руснаците да надуват цените! Все пак това е свързано с националната сигурност!

27

Ф16

преди 1 година

Американските цени са такива. Кът не щете руски. Уж демокрация пък трябва да потребяваме малко и само най необходимото като при комунизъма, даже сега сами ще си спираме тока на 2 часа. Путин продава газ и петрол на стари цени, а борсовата мафия урожай.

26

Сата НАТО

преди 1 година

Аз не знам защо още не е спрян газът за Сърбия и Унгария? Някой знае ли защо договорът за транзит още не е актуализиран в съответствие с настъпилата Форс мажор ?

25

Анонимен

преди 1 година

А Лукойл по колко краде от вас

24

Талибан ерджолан

преди 1 година

Ашколсун,машалла! Бетер турска работа!

23

Анонимен

преди 1 година

В Русия литър гориво струва 48 рубли. Средните им заплати са по 60 хиляди рубли. Тоест могат да си купят почти 3 пъти повече със заплатата си от българите, но Кирчо се хвали постоянно колко зле били , а ние колко сме добре.

22

До 21

преди 1 година

The average salary in Budapest, Hungary is currently around 300,000 HUF (or ?817 euros) after taxes in 2022. Salaries in Budapest are considerably higher than in the rest of Hungary. Моля проверявай си информацията.

21

Орбан

преди 1 година

Абе нали уж бяхме с най ниските цени на горивото. Как така в Унгария където заплатите са поне 30 до 60% по високи от нашите плащат 2.60 за гориво а при нас над 3 лв. Няма как да не го мразят Орбан либерастите.... краде им от свръх печалбите.

20

Анонимен

преди 1 година

Сега погледнах, че средните заплати в Унгария били 1500 евро, а в България са по 600 евро, но въпреки това там зареждат субсидиран бензин , доста по евтин от тук.