122

имам въпрос

преди 2 години

За хепи-енда трябва не трябва ли лапмичка "applause"?

121

тя

преди 2 години

Украинците са "напаст божия " за руснаците , изключително нагли интересчии ! Видяхме ги какво правят в България и тези украински парцали ,които размятат и окачват на всякъде е много възмутително , да сге видели други бежавци да размятят знамена ?

120

тя

преди 2 години

Ха-ха-ха , колко трогателно и доста добре подредено !

119

Анонимен

преди 2 години

Кой в каквото е силен - това прави ! Освен изсмукана от пръстите gженgърска пропaгaнда укрите и техните ментори друго не могат ! Поредната сълзливо -сополива фантасмагория , в която само те си вярват , е доказателство за това ...

118

до Христо Христов

преди 2 години

Тъй като съм майка, аз разбрах как е спасила децата си. С упоритост, търсене на децата си по полетата на русия, където са я лъгали, че са на учение, с писане на жалби, раздухване на случая и накрая, за да не се дава гласност по принцип, са позволили на синовете да се приберат. Това е. Не се учудвам, че не си разбрал и ти пожелавам, колкото и да е грозно, когато имаш деца, да ги търсиш по същия начин. Достатъчно е една нощ да не се приберат от дискотека, тогава ще те питам как ще се чувстваш.

117

с.т.

преди 2 години

Марина, хубаво е, че си спасила децата си. Но, питаш ли се, що за човек е вашият путин и се чудя защо толкова му вярвате. Вие мозък в главата си нямате ли, та трябва да вярвате само на това, което ви казват по телевизията, след като си се уверила с очите и ушите си, за какво иде реч там, при вас.

116

+++

преди 2 години

Мисииирки.За такива статии явно ви плащат повече.Я напишете в нещо за украинците които дойдоха на море платено от нашия джоб.По мръсно,нагло и нахално племе от украинците няма.Вижте в какъв вид остъвят хотелите,след тах е потоп.

115

Анонимен

преди 2 години

А за татко изкопал тунел с голи ръце под Азовстал и извел "хероите на Окраине",кога?

114

Анонимен

преди 2 години

Много хубава статия.Интересна и истинска!Утре очаквам статия за украинска майка спасила тримата си сина от плен,ранена и проклинаща Путин.Демек-втора серия.

113

Анонимен

преди 2 години

*** фейкове!

112

Анонимен

преди 2 години

Оказва се че там има висша форма на демокрация

111

Анонимен

преди 2 години

Боже откъде я изровихте пък тази нещастница с нейната покъртителна история? Измислихте си я?

110

ГЛУПОСТИ !!!

преди 2 години

пред военкоматите в Москва има опашки от доброволци които искат да се бият с Бандеровските изззроди! Почти всяка седмица по телевизиите съобщават че за сега не се набират доброволци и молят хората да не правят опашки пред военкоматите .... пошла и мерзка западна пропаганда ...всъщност това не е дори пропаганда това са ЧИСТИ ЛЪЖИ

109

Бандеровската

преди 2 години

армия, ако това още може да се нарече армия е пред пълен разпад - интернет е пълен с филмчета в които войската отказва да изпълнява заповедите на офицерите и иска обяснение от Зеленски защо ги пращат с голи ръце срещу Руските танкове

108

Анонимен

преди 2 години

Фантасмагории.

107

Анонимен

преди 2 години

Управляващата вихрушка от Кремъл, не са си изпратили децата на фронта. Други мрът за загубени каузи.

106

Анонимен

преди 2 години

До скоро се дразнех че е пълно с *** но вече ги предпочитам пред глупаците и селяците

105

Анонимен

преди 2 години

До смърф. Ти изобщо знаеш ли какво значи думата безаналогови че я употребяваш и много други хора също. Имаме две категории обекти или субекти. Аналогови и цифрови. Безаналогови субекти или обекти няма. Има обаче безмозъчни.

104

Анонимен

преди 2 години

До Гиви. Те не знаят кой е Гиви и за какво се е борил. По лошото е че не искат да знаят. Света и в частност форума са елементарни...

103

Анонимен

преди 2 години

Моля се да свърши уикенда и хората да тръгнат на работа защото много глупости се пишат през почивните дни и също така и по моловете бродят разни необичайни и странни същества.