9

Анонимен

преди 1 година

Този асенчо, министър на финансите е абсолютен аматьор и дилетант. Сложен е да изпълнява външни поръчки, на чужда държава -- сащ, без оглед има ли интерес България или не. Сам не може нищо, всичко му се спуска като задача отвън, кукла на конци. Само изгонване при пръв удобен случай на конфликт между чужда инструкция за изпълняване и български национални интереси, първо уволнение, после съд за държавна измяна. Въвеждане на еврото е точно такъв случай.

8

Анонимен

преди 1 година

Помощ, искат да ни вземат Корупцията. А ИТН вече са на къса каишка при Тиквата и Доган.

7

Анонимен

преди 1 година

Прав е Герджиков, самодейна трупа ни управлява, затова предишните все повече заприличват на професионални актьори от Народен театър.

6

Краси

преди 1 година

Герджиков мнооого хвлеше милиционера с каскет-Гешев!

5

Дядо Николай

преди 1 година

До Анонимен....... При Живков беше 300 пъти......... Прав си наборе, тогава получавах ерекция и можех да правя секс три пъти на ден!

4

Българин

преди 1 година

Тоя царско-комунистически плъх да не се прави на много принципен. Още помним кожата беше служебен премиер на Радев и по негова заповед обяви Грипен за победител без да има правомощия да това!

3

Анонимен

преди 1 година

"Ние сме аматьори в изготвянето на правила, законодателни актове и други. Ние действаме като аматьори и по изключение правим нещо прилично. По правило, правим нещо съвсем не както трябва. Това е истината!, заяви проф. Герджиков." ===================== Ако е правилно препредадено, е точно на място за всичко свършено от институцията с гласа на тия и ония хрантутници, за времето на пребиваването им. То не бяха гласувания с чужди карти, явни лобистки текстове и всякакви промени преди 2-ро четене...

2

Анонимен

преди 1 година

При Живков беше 300 пъти по-добре. Живков беше юрис и сам издаваше укази. Сега са 300 дупетати и министри и още не змак колко съдии и професори и резултата е 0 или всички са калпави закони.

1

баба мара

преди 1 година

по какъв метод работехме по времето на симеон борисов 800 дни исега съди българия в межд съд