42

ХХХХиииихх

преди 1 година

досадно и скучно, вече сме в 3-тата година от реализацията на ПЛАНА....Не може да се лъжат хората с една и съща лъжа, на всеки 100 години...Все пак всичко е очевидно - Пентагонът, ЦРУ, Ватикана, НАТО и подразделенията им са се разположили на територията на България като "ПЕТ ПАРИ В КЕСИЯ"....и "правителството" изпълнява разпорежданията им....

41

Анонимен

преди 1 година

Медиците поддържат измамата с още лъжи, щото разбере ли се цялата истина, тежко им и горко. Ще ви изкарат 100 варианта и подварианта на ковид, дълъг ковид, къс ковид, среден ковид, кенгурова шарка, крокодилска, патешка и т.н. Само че: всички видяхме какво е мафия в действие. А затлъстялата проповедничка си е наказана достатъчно по рождение. Но не я съжлаявам.

40

Анонимен

преди 1 година

Ужас, ужас, ужас със това ще почна и с това ще свърша нямам повече думи.

39

Анонимен

преди 1 година

Рекламното лице на маймунската шарка скоро ще се преквалифицира в рекламно лице на сливенския. Само да свърши войната.

38

Запозната

преди 1 година

Пак дават думата на това платено чучуло. Едвам побира на стола сланините си, каква лекарка е тая и защо ни дава съвети на нас.

37

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Пак идиотиии от тая! ЕЙ сега ще ви кажа как може да мине незабелязано :) Синът ми беше болен от шарка. Обадих се на личната, която за пореден ден НЕ беше на работа. Обадих се на застрахователя си и те отказаха да насрочат преглед за детето. Обадих се на личната и ми предписаха лечение по телефона :) Дали беше варицела, дали беше друга шарка..... никой не знае :) Следващият въпрос тук е: тази забатачена здравна система, кога ще фалира? Щот учени и лекари в България реално НЯМА :) има кожодери!

36

Анонимен

преди 1 година

Започват от далече, обрача постепенно ше се затяга, докато есента започнат да ви ръсят с нови зарази и да ви затварят, заплашват, разболяват и рекетират да се бодете с бъркочи.

35

От Берлин

преди 1 година

Не се връзвайте-това си е част от пПЛАНА.... Имат и още подготвени изненади за оФцете! Дигитално заробване и ограбване, намаление на популацията в света.... Има Нов Холокост! Бог с ВАС и пазете децата!

34

Анонимен

преди 1 година

" Проф. Александрова е категорична, че няма връзка между мистериозния хепатит и ваксината срещу Ковид-19. Много от случаите са при деца под 5 г., при които ваксина не се прилага. " - но са кърмили нартовена кърма от ваксина

33

Анонимен

преди 1 година

не съм лекар, ама знам че ВСЯКА ЕДНА БОЛЕСТ е опасна за бременни

32

Натопорчев

преди 1 година

До Театър Сълза и Смях Недей такабрат! Като я нашпънат двайсетина загорели пакистанци в гангбенг, и чудото ще стане....!!!

31

Анонимен

преди 1 година

ех ето я госпожата, малко ми залипсва, върнете и математика моля ви ..оня с мазната коса, той ми е любимия

30

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Спокойно како Раде, ти скоро нЕма да забременееш.....

29

Анонимен

преди 1 година

Забелязах че на някои не им харесва когато не се говори положително за болници и обслужване в тях. Ами съжалявам, не мога да се изкажа положително просто защото нямам какво да похваля. Просто убийството на майка ми не ми позволява. да се говори за лекари само положително далеч не трябва да е презумпция. Защото не забравяйте че това са хора и си носят гадните характери както и всички останали. А някои са направо некадърни. Така че стига с тия шарки. Проблемите са далеч по - сложни

28

Анонимен

преди 1 година

Доколкото разбирам вече излизат средносрочните странични ефекти от ваксините.Стават все по- летални .За овцеглавите бустеризирани логическа задачка. Защо ***.й...м.у..н.ската шарка почна като бум с епицентър САЩ и зап Европа където има най-много набодени.Защо този хепатит почна пак от там. Ав Африка по прицип всичко си е наред при 10% набодени?Астразенека съставка -аденовирус от шщимпанзе -година по- късно бум на ***..й..м.у..н.с.ка шарка хахахаа

27

Анонимен

преди 1 година

До 26 какво искаш да кажеш? Сериозно ли, или се правиш на интересен/а? Човек вече не може да разбере. не знам дали професор по микробиология и вирусология може да лекува. Тъй де. оставете жената на мира. Едва ли вие сте нещо големи красавци. Критикувайте това което говори а не нея самата. Въпросът тук не е това дали човек е слаб или дебел., а докога ще ни занимават с тези глупости. Наблегнете върху това.

26

Шимпанзето на снимка

преди 1 година

Та болно ли е ,или само за внимание !

25

До 21

преди 1 година

Ох, мале, препоръчително е да се лекуваш при нея

24

малка корекция 21

преди 1 година

Не мога да разбера защо гадните коментари на тая жена свободно си циркулират а когато се говори сериозно за нещата коментарите се трият? На това му викам извращение. Омръзна ми само да слушам ревове и оплакваници. Не става така.

23

гост

преди 1 година

Всяка една шарка е опасна за бременната жена! През 2013 г. имаше бум на Варицела, аз бях бременна и ЛЛ провери картона ми за да знае дали съм я прекарала, защото при моето състояние е опасна. Почнахте пак с психоатаките!