87

miami_heat

преди 1 година

"Актьорите са готови на протест." Ми протестирайте. И аз тогава да протестирам че апартаментите по морето цените се вдигнаха доста. Държавата да ми помогне с 50% от центата им.

86

Анонимен

преди 1 година

При Тато беше добре а сега ше ядете бял хляб ама само ако си го заслужите

85

Анонимен

преди 1 година

Като няма заплати има мотики и на картофа.

84

Аз промяната

преди 1 година

Че то има ли стойностни артисти Работете доказвайте се а НЕ ИСКАЙТЕ

83

филофоб

преди 1 година

А адвокатите кога ще стачкуват за по-големи заплати?

82

Qanon

преди 1 година

Абе луди ли сте?! Как се живее с 1500 лева месечно?! Трябва да нямаш дете и да не плащаш сметки!!! Съвсем откачихте!

81

Анонимен

преди 1 година

Тоя личен приятел и защитник на сикаджията от Банкя, защо не иска пари от приятеля си Бойко когато беше на власт, а е тръгнал да реве сега а?И този и т.н синдикати мълчаха като п......ки, докато Сикаджията ги хранят, а сега големи борци за доходи брей.

80

Стойне от Чукурово

преди 1 година

Тия кат дрънкат глупости и се кълчат по театри и телевизия сакат повече паре....е па нема

79

Хмммм

преди 1 година

Имам няколко въпроса за да мога да разбера ситуацията:1. Актьорите са на заплата единствено и само към един театър? 2. Какво се случва с парите, които публиката дава за билетите? 3. Заплатите не трябва ли да се вземат именно от продадените билети? Тези пари държавата ли прибира? Или театрите ги разпределят според нуждите си?С други думи, мисля, че искането на увеличение е резионно, но не разбирам бизнес модела на театрите => е трудно да се прецени към кого трябва да се отправи искането!

78

Перниканец

преди 1 година

Актьорите ако стачкуват никой няма да разбере...

77

Анонимен

преди 1 година

Направете най-сетне всички актьорски колективни часни, оставете ги да играят в държавните театри под наем и каквото си изкарат тяхно е, така ще се лишим от поредните мрънкащи нещастници

76

Totenkopf

преди 1 година

Какво плаши тоя наркоман и алкохолих да ходи където си иска , *** цървулааа смотан

75

Анонимен

преди 1 година

Заплати не трябва да имат. Те вземат приходи от участия. Това е. Защо държавата да ги хрантути?

74

Анонимен

преди 1 година

аз бачквам и ношни смени зимам 1300 бруто, тия по цял ден дремят по кафетата и 900 лв са им много ...

73

Шейтаня

преди 1 година

Вдигнаха цените на пиенето и не може да творят напоркани.

72

Христо

преди 1 година

Забравят да споменат обаче, че това е заплатата, която получават без да имат представления. Когато имат представления, получават процент от приходите над заплатата.

71

Анонимен

преди 1 година

аз не виждам артисти. Да има едни високомерни лигльовци все едно че са хванали Стефан Данаилов за шлифера. Имаше истински артисти когато нямаше разглезени палячовци да ги изброявам ли стотици ДАНАИЛОВ МУТАФОВА ПАРЦАЛЕВ КАЛОЯНЧЕВ ГЕЦА ТОДОР КОЛЕВ И МНОГО МНОГО ДРУГИ сега само чалъми цинизми абстракционизъм стигащ до простотия и идиотизъм държавата не ви е длъжна бездарници такива и това което ви дава е много като не искате отивайте да продавате царвица на морето

70

Кики

преди 1 година

Правиш продаваем продукт и получаваш.Обществото няма нужда от постоянно хленчещи псевдо културтрегери.Готвачи фризьори и други свободни професий и те ли на заплата .Ха черпака де!

69

Анонимен

преди 1 година

И аз искам 1500 лева заплата,обаче няма!И си бачкам пет дена по осем часа за 860лева.Като трябва да издържам и такива като този ялов актьор.

68

ален делон

преди 1 година

ами дали и брад пит да не поиска и той от тяхното мин да му вдигнат заплатата ? държава е пълна с безделници на държавна издръжка които само скимтят за повече ? ами учете за нещо друго да иматв платена професия защото да си актьор е хоби