23

Анонимен

преди 1 година

"местни настояват за ограничение на скоростта." - това не го разбрах! Нали катастрофата е станало в населено място с максимално допустима скорост 50км/ч. Колко искат местните да стане 25 ? Ами ако тогава мине някой с 200 ?

22

Nqma Bg kalviatura

преди 1 година

Qzuk za mackata i golfcheto. Sigurno e iskal da q vpechatli malkiq.

21

Bluesky1

преди 1 година

Някой по-долу е писал за Апахите, обаче и софанците не са по-надолу - последно време всеки ден има столичани обърнати по покриви, разцепени по кръстовища и т. н.

20

Анонимен

преди 1 година

Ето затова в малките населени места пътищата НЕ трябва да се ремонтират!! Колкото повече дупки по пътя, толкова по безопасно. Колкото по-гладък е пътя толкова по-опасно е. Такъв е Българския манталитет.

19

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 1 година

Язък за голфу...*** ***.... Уби жена и дете... Този, е да го мъчат на бавна смърт...

18

Анонимен

преди 1 година

Според "традиционните български ценности", за които реват копейкиновците, 17 години си е съвсем зряла възраст за раждане. Не е в това проблемът.

17

ПроСоТо

преди 1 година

Е,"Мила родна картинка".. И ся са сетих:-Що стана с оня надрусалник,дето уби Милен на светофара ?..Некой имали информация?

16

ама

преди 1 година

Правете ги по-здрави тия стълбове, че сега *** е останал жив и току виж след време е много вероятно да убие и невинни. И е крайно време мисирките да направят репортаж, колко от неправоспособните и/или с алкохол над разрешеното после са си платили лечението, защото болницата и държавата имат право да искат възстановяване на такива разходи именно заради неправоспособност или алкохол. Задайте го този въпрос на Киро симпъла, да чуем какво ще отговори.

15

Анонимен

преди 1 година

В това село след 18ч прави не могат да стоят..

14

Анонимен

преди 1 година

В Гложене преди по-малко от година загина друго момче.На другият край на селото.На 20 години.Неправоспособен.Казват бил със 150.Пак от Апахите.

13

Некъф

преди 1 година

30 години затвор и да се приключва с тая лудост!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Последният запис от черната кутия на гоуфо е била: " Глей са кво прай на трета!"

11

Анонимен

преди 1 година

Да се движиш в населено място със 120, означава 2 неща: първо си безмозъчен психопат и второ - тръгнал си да убиваш. Камери навсякъде в населените места, глоби и отнемане на мпс и книжки. Няма друго оправяне с такива.

10

Кармазъ Сикиш

преди 1 година

Майка от Сливен с бебе при лекаря. Лекаря пише рецепта, най-отдолу има да подчертаеш "кърмачка, бременна, дете". Поглежда лекаря майката, подчерава "кърмачка". После оглежда малко по-подробно, оглежда се и подчертава "бременна". Накрая, драсва чертичка и под "дете", и бързо дава рецептата.

9

Анонимен

преди 1 година

Супер - без книжка, със сто и двайсе в населено място... утрепал пътника, сега следва година и половина условно...

8

Анонимен

преди 1 година

Бременната е била на 17.....

7

Шишо

преди 1 година

Двама представители на племето Апахи катастрофирали. Шофьора без шофьорска книжка. Естествено, както обичат да казват - книжката не кара колата. Е, прави са. Колата вече никой няма да я кара :))

6

Алекс

преди 1 година

Решението на проблема е елементарно и доказано ефективно в други държави: камери за скорост и последващо налагане на наказанията.Изисква се КАТ с желание за работа.Нашият засега е мързелив.

5

rm

преди 1 година

Какво ограничение на скороста, нищо няма да оправи това.спящи полицаи от по 15 см на всеки 80м през цялото село, и да не може да се вдигне повече от 40 км. *** щели да си чупят колите, а главите ли да си чупят?

4

Иван

преди 1 година

Само не казахте от о-рки-те ли са били. Щото май да.