35

Анонимен

преди 1 година

БОП на колко хора взеха биткойните, забравихме ли?! По едно време водеха България номер 5 плитежател на биткойн в света заради тези "конфискации". Само че парите отдавна ги няма. Милиционерите си ги разделиха. Сега какво се правят че не разбират? Очевидно е, че МВР съдейства в този обир.

34

ИНСПЕКТОР СТРЕЗОВ

преди 1 година

Търсете го в Макао.

33

Анонимен

преди 1 година

Извънземните са дошли

32

Анонимен

преди 1 година

Че те кога са могли да намеря нещо също като полицая де ми говори че задния двор е път с тротоар

31

МВР е ОПГ

преди 1 година

МВР са престъпна групировка нека народа да не се заблуждава ДОСТАТЪЧНО

30

Анонимен

преди 1 година

"Изчезването на криптотърговеца прецедент, МВР трудно ще го разследва" Ако търгуваше с домати и краставици нямаше да е прецедент .И разследват ли го или го търсят ? Все пак нали за изчезнал човек става дума ?

29

Инспектор Дюдю

преди 1 година

Колкото намерихте Ружа Игнатова толкова и тоя с алтъните ще намерите!

28

Анонимен

преди 1 година

Всички схеми с Алтънбашеви онбашии на кинтите са следните.Лъжат и зарибяват Докопат ли кинти ги прехвърлят в блокчвейна в Миксери превъртат ги и ги изпират чисти после в нов портфейл към Европейска банка и оттам духват с кеша към някоя средно бяла държава като Южна Африка например за да си живеят там живота с парите и да харчат кайметата на балъци.Куче влачи рейс следа няма това е криптото.

27

До 28

преди 1 година

Човека търгува и инвестира в криптовалути с парите на клиенти които му плащат процент от печалбата! Реално си ръководи фонд, обаче понеже криптото не е регулирано, няма лиценз! Напълно е възможно да си е тръгнал с пари и печалби на клиентите му!

26

Анонимен

преди 1 година

Изкриптил го е

25

Тенгри кан

преди 1 година

Само забележете фамилията Алтънбашев или с една дума "Онбашията на кинтите" и сичко ви става ясно;))) България пращи от Парадокси! Ся с лупа да го бейте тросили, ей тоа, немаше да го найдити с тъй правилната фамилия за случаят! "Биткоена" е илюзията на Яга Албасти за златото. С една дума, Яга създава реплика на Златният си кладенец, която е илюзия като Реалност, но е наличност като действителност! Така се парират социалните бунтове и правителствата на Яга векуват!

24

Анонимен

преди 1 година

Не съм на "ти" с бизнеса му, но силно се съмнявам да има собствена борса, или да съхранява чужди койни в собствен портфейл, че да ги е откраднал.

23

Антон

преди 1 година

Спете спокойно, тоя повече няма да го видим и чуем. Дали избягал или някой му е навредил, за него е без значение. В първия случай си живурка някъде , във втория , за умрелите няма значение. Теглото е за близките им.

22

До 19

преди 1 година

Какво може да върне един голтак, освен на баба си трънкината. Дори и това което споменаваш е вид откуп т.е. откупваш някава загуба. Не ни е казано всичко по случая, дали умишлено или неволно, но нещата, които четем в медиите не са точно такива.

21

Криптосхема

преди 1 година

Номерът с изчезването е правен доста пъти от криптари - някъкъв канадец - Gerland Cotten - беше отишъл в Индия, уж умрял от болест там а няма доказателства, че е умрял. Няколкостотин милиона долара от неговата 'борса' изчезнаха с него. Криптото е пълно с такива тарикати.

20

Анонимен

преди 1 година

В биткойн се инвестират и кинти, трудни за доказване. С крипто се купуват неща, които не се търгуват свободно. Демек бизнеса може да те срещне със секви индивиди.

19

До 21

преди 1 година

Не е само биткойн. Наскоро една друга криптовалута"тералуна"претърпя пълен крах. Много хора яко потънаха. Някои с милиони.Най-вероятно заради тази крипто е цялата история.

18

Анонимен

преди 1 година

Ако беше завлякъл някой с пари, до сега окрадения да е опищял орталъка. Явно не е това.

17

Анонимен

преди 1 година

Биткойн до скоро гонеше и надскачаше 60 хил щд, а сега е наполовина. Възможно е да има недоволни "инвеститори".

16

Анонимен

преди 1 година

МОЛЯ ВИ ВЗЕМЕТЕ МУ МВР ТУ НА РАШКУФ, ПАРДОН НА ДАМАДЖАНКОВ- ОТГОВАРЯ В НС-..." НА 2 ЮЛИ 2001Г НА 2 ЮЛИ 2001Г...МОЛЯ ВИ ТОЯ ЧОВЕК НЕ ЗНАЕ В КОЯ ГОДИНА ЖИВЕЕ.