26

Анонимен

преди 1 година

Герберската мафия заплашва всички.

25

Мая

преди 1 година

Като гледам вносните *** по пазарите няма нужда от проверки.

24

Анонимен

преди 1 година

До 19 - Те винаги са ***. Има едни 2-3%, дето злоупотребяват от глупсота на 80-те процента, а останлите страдат.

23

Анонимен

преди 1 година

Аз още помня, как преди 12 години, излезе тарифата - 80 000 евро на митничар! Толкова си плаща митничаря, за да е на служба. Имаше митничари с Ламборгини, помните ли? Кое ви кара да мислите, че сега е по-добре? Просот се крият повече!

22

Анонимен

преди 1 година

"Друга фирма няма да има. Това е гранична критична инфраструктура, там трябва да работи държавата, защото само тя може да осигури дългосрочна работа. Не да се притесняваме дали, ако на някой му писне и утре си тръгне, цялата граница ще се срине"Затова имаш НЯКОЛКО фирми, котио се конкурират, включително и държавана таква, която е "крайният вариант". Дръжаванта винаги ще харчи повече пари и ще е по-непродуктивна, докато другите винаги ще се мъчат, да скътаят, но стига да няма картели ...

21

Анонимен

преди 1 година

До АнонименТака е навсякъде по света.Когато чуят,че си българин хората бягат като дявол от тамян.

20

Аз промяната

преди 1 година

ПИША ГЛУПОСТИ ЗАЩОТО СИГНАЛИТЕ ОТ СЕВДА ПР И ЛИЧНОТО МИ МНЕНИЕ СЕ СМЕСВАТ И ЗАТОВА ИЗЛИЗА САЛАТА, НЕ МИ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ, АЗ СЪМ ШИЗОФРЕНИК ЗАЩОТО ХЕМ МРАЗЯ БОЙКО, ХЕМ МИ ПЛАЩА ДА ГО ВЪЗХВАЛЯВАМ.

19

ник

преди 1 година

Лапането ще спре, затова си ревнал, че искали да ти вземат бизнеса....

18

Аз промяната

преди 1 година

Бухалката новата стара пъпъ и патерицити и яко се бориха да се Докопат до баницата и успяха и сега бързат крадат а българите плащат ли плащат честита нова подмяна

17

Солунска митница

преди 1 година

Когато зам министър има частен бизнес, в Европа се констатира конфликт на интереси и се подава оставка, а тук в индианските територии се твърди, че имало заплахи и се правят обаждания на този и онзи.

16

Анонимен

преди 1 година

Не мога да си представя бъдещето на България с подобно мислене и поведение , а като гледам и новите поколения абитуриенти дето се разкарват по джапанки и халати , не ми се мисли какво ще стане когато и те налазят администрацията и службите ?! Ето Ви обяснение защо нашето "вето " и глас НЕ се чуват НИКЪДЕ , и ние сме "член" по МИЛОСТ , колкото да пълним бройката и да правим калабалък, но както вървят нещата по света скоро може да ни изритат отвсякъде и тогава ще сме сами и марзени от всички !!!

15

Анонимен

преди 1 година

Хрисанов или ХрисТанов? Кога ще се научите да пишете, неграмотници? А тоя Хрисанов или Христанов да вземат да го уволнят, ако е от актуалната върхушка! Не могат да се преборят с една партия, тръгнали света да оправят! Тръгнала с Мара и тя с мъжете! Писнахте те ми, оправихте всичко в България беднотията, икономиката, селското стопанство, суверенитета! Този път задължително за Възраждане ще бъда!

14

Боби

преди 1 година

Милия tolupa му е позволил да стърже държавата и сега реве че му правят сечено. Хайде марш стига си крал.!!!!!!!!!

13

Анонимен

преди 1 година

Частна фирма няма място на граничен пункт. ГЕРБ ни превърнаха в разграден двор и обран бостан.

12

Анонимен

преди 1 година

Що не пишете кой е "бизнесмена" дето всички вече го научиха? Киро и на него прави вятър

11

Анонимен

преди 1 година

Да се носят пробите на влизане в страната до София и да се връщат обратно на границата да си получат резултатите превозвачите транспортиращи проверяваната стока,че след това да я транспортират на територията на страната до следващия наш граничен пункт да я проверяват пак на излизане по същия начин дали стоката не си е изгубила хранителните и др. качества за това време на престой пред границите на страната и транспорт през нея със забавяне заради вътрешни разправии как неразбории не е ли по скъпо

10

Ти

преди 1 година

Никакви частни фирми на границата, само държавата да проверява с денонощен онлайн контрол, чрез много камери с достъп до тях на обществото. Това е една от златните кокошки на България. Аман от руски и американски ***.

9

Сахар

преди 1 година

Представяте ли си за каква лапаница става въпрос?

8

Чук и Гек

преди 1 година

В първата програма на Греб от преди 14 години имаше намерение да се приватизира всичко доходно, като там фигурираха ГКПП и НДК! Знаете за ,,гьола" за дезинфекция на границата! Сега тук! Имате глави - преценявайте!

7

Шишо

преди 1 година

Както беше писал Алеко Константинов за Бай Гaньо: Да ми дадат Солунската митница. Друго не ми трябва.Какво търси частна фирма на толкова ключова позиция? Защо парите от пробите не са влизали в бюджета. После се чудете защо чекмеджето на Марадона от Банкя е пълно с кюлчета...