102

Wanderer001

преди 1 година

До АнонименДоколкото виждам, путистка Россия е тази, която е нахлула, като развилнял се башибозук, в домовете на украинците, за да им казва как да си живеят живота. Или греша?

101

Wanderer001

преди 1 година

Китай няма да влиза във война нито срещу САЩ, нито срещу ЕС. Няма причина. Виж, срещу Россия е възможно, защото "краденото насред път се взима". Но и там ще е без война - со кротце и со благо, без кютек.

100

Щирлиц

преди 1 година

По-важното е,че вие вече сте бита карта.

99

Дедо Поп

преди 1 година

Ако Китай имаше държавници с амбициите на Американските да се месят във всяка точка на света, да създават военни конфликти и да установяват китайска "демокрация" САЩ и ЦЕЛИЯ ОСТАНАЛ СВЯТ отдавна да са станали Кротки и послушни китайски провинции...... ФАКТ .

98

Анонимен

преди 1 година

Правилно казваш! Не трябва да се разсейвате, че ако ви задумка и Китай ще станете кривогледи! За Украйна не се притеснявайте чичо Вова яко пердаши укрите!

97

Анонимен

преди 1 година

Бе я профилактично друснете едни санкции и на Китай, че да стане още по интересно!

96

Анонимен

преди 1 година

Тази ваша НАГЛОСТ , да ходите на хората по домовете и да им казвате как и кога да живеят , няма да сработи нито с Русия , с Китай пък ХИЧ , така че ще е по-разумно да се замислите повечко и да НЕ разчитате много на " съюзници " като Нас , Македония, Литва , Латвия и Финландия , защото всичи заедно сме колкото една Китайска сватба !!

95

Анонимен

преди 1 година

Според Вас поведението на Русия е агресия , а вашите войни по цял свят са "засяване на демокрация " ! Според много интелигентни хора обаче поведението на Русия е ДЕМОНСТРАЦИЯ , че Вие НЕ можете вечно да разигравате света само около вашата " демокрация " , която си чиста диктатура и изнмишльотина ! Америка е прекрасна и нека си остане такава каквато е , но и другите имат право да съществуват според разбиранията и културите си , и Вашата демокрация не е еталон за всички !!

94

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавото от всичко което се случва , е че както сте я подкарали от години насам през просото , скоро ще Ви се наложи да разберете , че и Вие трябва да работите за да живеете нормално , защо няма да можете да ГРАБИТЕ на готово , да плюскате до пръсване и да се ежите на всеки който не иска да Ви дава ! Още от началото на 90-те крякате за този " нов световен ред " - Е ето го , но явно няма да е според вашите представи ?! Китайците са го казали : "Внимавай какво си пожелаваш " !!!

93

Анонимен

преди 1 година

наглостта и лицемерието на американците са безгранични.Как се стигна до това положение направо не знам.Те си позволяват да диктуват на света как да мисли,как да действа като целта е само да изкрънкат колкото се може повече за себе си от хаоса който създават. Русия и Китай им пречат да създадат глобалната си американска империя. Не Китай и Русия предизвикват войните.Това е факт неоспорим. Само че с Китай схемата няма да проработи. Това е страна която западняците така и не проумяха

92

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 97 смешльо,американците такъв бой ядоха в Корея,че идея си нямаш,и ако не знаеш като бягат от там,да БЯГАТ АМЕРИКАНЦИТЕ искаха да използват пак ядерно оръжие.и я ми кажи коя война са спечелили американците освен световния геноцид N 1 срещу индианците,искам да получа отговор,коя война са спечелили

91

Анонимен

преди 1 година

Щом вкараха в споровете и идееологиите - спукана ни е работата.Гответе се за световна ядрена война.Нашият либерал фашизъм е по-добър от вашия тотал фашизъм...Въпреки че на глобално ниво вече всичко е фашизъм - тотална агресивна власт на финансовия и корпоративен капитал; въпреки глабалния здравен фашизъм; въпреки глобалната битка за климата; въпреки глобалния контрол върху човека чрез технологииге. Имат цялата власт,но я искат само за себе си американците.Човеците да им вярват до смърт.Позорно!

90

Анонимен

преди 1 година

Тоз дзвер не виждали какво се случва в кучината им. Тръгнали света да оправят. Китай ако тръгне нема кой да ги спре. Милиард и половина народ. Спирали се бе кравари. Ще ви прегазят и ще ви заличат от лицето на земята. Това нее онзи Китай с *** и велосипедите. Имат въоръжение и армия която добре че е с миролюбиви водачи иначе краварите нямаше да ги има.

89

Змей

преди 1 година

КОЛКО % Е ШАНСЪТ НА ОРЕЛ ДА СЕ СПАСИ ОТ ДРАКОН?

88

до №105

преди 1 година

Те си се стрелят на воля. Не следиш ли новините - мине се не мине, некой изтрескал пубер хване ютия и изпозастреля половината си съученици барбар с учителите. Мине се не мине, некоя изтрескала ***-мигрант, сори, доктор/инжинер/програмист/архитект, хване ютия и изпозастреля некви случайни минувачи. И тия същите, дето е некаква абсолютна анархия при тях ми говорят за ред, за демокрация и прочее. Та те собствената си държава не могат да оправят, света тръгнали.

87

Анонимен

преди 1 година

На сатанинските щати ще им дойде голям залъка. Китай,Русия а като добавим Персия(Иран) и Северна Корея ще стане още по интересно. Да не стане така че израел да изчезне от картата на света а щатите да бъдат изолирани от всички и да се забранят всякакви кораби и самолети от и към щатите.Да си се стрелят там на воля, нали обичат войната. Нека си я практикуват на тяхна земя,стига са я изнасяли по света.

86

Анонимен

преди 1 година

Германия и Франция лека полека започват да отсвирват сащ, заговори се за единна Евопейска армия извън НАТО. Полша в мемента се опитва да се прави на тартор сред Европейските държави което не се харесва на Германия. Всички знаем какво се случва когато Русия и Германия сключат съюз ами Полша и Украйна спират да съществуват. Ако това се случи ще бъде най големия кошмар за сащ. Абе интересно става на геополитическата сцена ние пак сме на грешната страна проамерикански сме вместо проевропейски.

85

Анонимен

преди 1 година

Благодаря на САЩ и Русия за войната в Украйна. От една страна скараха Скандинавците с Русия и това ни отваря нови търговски възможности за търговия с тях и поток от свежи Скандинавски крони и евра за цяла южна Европа. И от друга страна за големия брой сладуранки украинки по черноморието. Пия едно в чест на Русия и НАТО и дано войната приключи Септември месец за да си оправим газовите договори с Русия преди зимата, а на украинките им пожелавам по-малко самотни вечери и повечко шопска салата.

84

Анонимен

преди 1 година

В американската военна доктрина е записано, че "враг е всяка държава, която може да застраши хегемонията на САЩ в света". Не трябва врага да е направил нещо лошо, не е необходимо страната да е недемократична или агресивна, просто икономически или военно една страна може ли да съперничи на Щатите, тя е враг. Не бива да забравяме, че в това определение се вмества и ЕС и САЩ очевидно правят всичко възможно да унищожат ЕС.

83

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 Да заплашваш ежедневно с война Тайван не виждам нищо стабилизиращо в това. Не стига че американците им признаха единен Китай с две системи и подписаха споразумение, ами на всичкото отгоре сега искат Китай само с тяхната скапана комунистическа система. Много им набъбна работата като унищожиха самоуправлението на Хонг Конг и решиха като руснаците че могат да си разпростират вмирисания китайски свят навсякъде по подобие на умопомрачителния руски свят. Яде им се бой от Тайван.