25

Анонимен

преди 1 година

Да си заминават! Че и недоволни и с претенции ! Много български деца изобщо не са виждали морето! Изкараха три месеца на Ол инклузив,излиза,че с досегашните плащания 40 лв на ден една майка с две деца ни е струвала 3600 лв на месец! Иначе за болни български деца Държавата я няма събираме дарения и пластмасови капачки !

24

Шшшшш

преди 1 година

До АнонименИди ти у Видинско и почвай да оправяш нещата, като те е толкова грижа. Ще отвориш малък бизнес ще наемеш работници , ако трябва и бежанци, и почваш и действаш.

23

Мара

преди 1 година

Не зная дали сти имали работа с украинци, но на мен се е налагало. Е, няма да пусна в дома си или в хотела си украинци. Последиците са непредвидими в лошата посока.

22

Анонимен

преди 1 година

Те вече са чак до Гибралтар - мъже, бягащи от войната на 5000 км. В луксозни коли, говорещи по мобилните си телефони по магистралата. "Горките"

21

Анонимен

преди 1 година

Kato ne im haresva v bg i gratis hrana uslugi mediz.u4ilischta detz.gr.da se vraschtat ii v bogato strani da otidat tahno pravo ima balgari jivejat v miseria njamat pari sa jadene lekarstva no njama koi da im pomogne

20

Анонимен

преди 1 година

Ха ха изкараха курорта безплатно на 4 звезди и сега айде в Германия още на помощи! Все не случваме на бежанци! Ни сирийци, ни афганци никой не ще да остане! Ако има нещо за плячкосване и после чао да се трудят за немците! Ама идете във Видинско - там вече котки и кучета няма, че и те са домашни животни!

19

Анонимен

преди 1 година

До 27:вземи си Украинци в къщи и си дарявай заплатата! Прави нещо а не само да лаеш и да казваш на другите какво да правят!! Такива като тебе са причината да сме бедни!

18

баба мара

преди 1 година

наи добре е да се връщат ние не можем да изхраним толкова народ

17

Димитър

преди 1 година

По-добре украйнски бежанци, отколкото гнусни мутри и селки тарикати по морето...

16

Димитър

преди 1 година

За всички, които искат украйнците да си тръгнят, Аз пък искам Вие ***, да си ходите!Вие и само Вие сте причината, да сме най-бедни, глупави и мързеливи в Европа!

15

ООН на гъби

преди 1 година

Тази година, след пет последователни лета прекарани на българското черноморие, с жената решихме, че отново ще ходим на море зад граница. И всичкото това заради тия навлеци, с които наоколо рискуваме да ни съсипят почивката. Живи и здрави да са родните хотелиери, сами си го зашиха.

14

Анонимен

преди 1 година

да се махат

13

Darth shadow

преди 1 година

да се връщат откъдето са дошли, иначе ще видят какво означава тъмни балкански субъекти и ще направиме живота им черен..

12

Анонимен

преди 1 година

То да им се чудиш как някои са дошли у нас, след като ги приемат в цяла цивилизована Европа.

11

CHORLU,TURKEY

преди 1 година

Българин и гостоприемство--две диаметрално ппротивоположни неща.

10

Анонимен

преди 1 година

Няма да ни липсват

9

L.

преди 1 година

А тези любезни хотелиери наясно ли са, че присъствието на нагли украинци по черноморието може да им съсипе сезона? Защото вече навсякъде не могат да ги траят.

8

Анонимен

преди 1 година

гледам видеото и се чудя - защо всички са със шапки и зимни палта? или видеото е някакво от преди 5 месеца.

7

тя

преди 1 година

Имат избор , щото няма никаква опасност да се върнат ! Въпросът е къде ще са по- добре !

6

Чук и Гек

преди 1 година

Най хубавото е, че английският съсед натири англичанката и прибра украинка! Браво! Славянството е колкото красиво, толкова и глупаво! Абе, направете една обща славянска империя и владейте света, а не се бийте!