59

Анонимен

преди 1 година

Баце е роден победител. Бие ги на избори, бие ги и на терена. :)

58

зрител на мача

преди 1 година

До Анонимен 61 ........... Този само на гюме седи, три засади ни свириха, че не успява да се изтегли навреме.

57

Бесен

преди 1 година

Много важна информация! Не знам какво щях да правя, ако не бях научил, че баце е вкарал гол в пета дивизия! Какво става с разследването на къщата в Барселона?

56

любопитен

преди 1 година

Много охранени тез' тигри, бе. Какво зобат да поддържат форма?

55

Анонимен

преди 1 година

Когато рита топка може да играе 80 Мин и няма проблеми със сърцето и краката, но като чуе за народна любов и ведна се покрива в болницата със слабо сърце, скъсан минискус или остри менструални болки. Тиквичката ни тя, каква е елементарна. На следващия мач за купата закарайте повече хора по трибуните да крещят от "любов" и веднага ще се контузи.

54

Анонимен

преди 1 година

А така ,най-важно е да знаем какво прави мутрата крадец Борисов.

53

Анонимен

преди 1 година

Само аз ли не съм го чувала този Любен Беров? Явно някъде в началото на 90-те ще да е бил премиер

52

Зрител

преди 1 година

На полувремето успя да изкърти всички пейки, та трябваше да стоим прави.

51

Боби

преди 1 година

Абе този tolup нямаше ли операция на крака, където толкова много куцукаше с патериците :D

50

Анонимен

преди 1 година

Той Симеончо Сакскобургготски- стана премиер по бащиния, един неграмотен човек, който натвори такива щурави закони, изсече гората за неговите палати, съдеше се всеки Божи ден за имотите си, които не са негови...Ужас!

49

Хаха

преди 1 година

Бъчва не се ли пръснА вече

48

Тодор Живков

преди 1 година

Тодор Живков преди да стане Генерален секретар на ЦК на БКП, беше на 12 длъжности - главен инспектор в Народната милиция, Секретар на ЦК на БКП, Изпълнителен секретар на ЦК на БКП, Главен инспектор в Народната просвета, Главен секретар на РМС, Главен секретар на Териториалното отделение на БКП, Главен секретар на Външния комитет на ЦК на БКП, кандидат член на Политбюро и много други. Може и да беше без образование, но беше изпечен човек...политически изпечен

47

СТАЖ КАТО:

преди 1 година

ПОЖАРНИКАР КАТО БОДИ ГАРД НА БАЙ ТОШО КАТО ОБИКНОВЕНА МУТРА ПРИ" БИЗНЕСМЕНИ ТЕ" КАТО КМЕТ КРАДЕ КАТО ФАНДЪКА.

46

Анонимен

преди 1 година

Г-н Борисов е любимец на членовете на затлъстяла и корумпирана банда тероризираща България.

45

От народа

преди 1 година

Не виждам да има справедливост, не виждам съдебната система да работи. Борисов, заедно с доган, Пеевски, Тома Биков, Костов, Желязков, карадаеъ трябваше вече да са в затвора. За сметка на това, тази мутра си играе на гърба на крадените пари на народа. Защо г-н Петков и какво става с вас?!?!! Вместо да обслужвате сащ и Канада си седнете на местото за което някои се излъгаха и ви гласуваха доверие. А, не сащ ви натресе на нас. .....

44

ТОЙ ВКАРА ГОЛ.

преди 1 година

НО САМО ЕДИН. ПРЕДИ ВРЕМЕ ВКАРВАШЕ ПО ТРИ. ВСИЧКИ СТОЯХА МИРНО. ИНТИРЕСНО Е КОГА КИРЧО ЩЕ ГО ВКАРА НЕГО У ЗАТВОРО. КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА СА НАВЪРЗАНИ. ГАРВАН ГАРВАНО ОКО НЕ ВАДИ.

43

Продължение

преди 1 година

в УНСС, обикновен преподавател, без грам практически и ръководен опит, оп премиер на България! Желю Желев - един прооост философ, една година депутат, оооп президент го направиха, без грам опит...Сергей Станишев - завършил история, без грам ръководен опит в историческата наука, един прооост кънцеларист беше на Позитано, оооп премиер го направиха! УЖАС!

42

Може и да е всичко,

преди 1 година

но Борисов преди да стане Министър-председател имаше солиден ръководитен стаж и политически изпечен. За разлика от предишните му - Иван Костов - един прооост депутат и редови икономист, стана премиер без грам ръководитен опит, Петър Стоянов - един прооост бракоразводен адвокат, от кантората и айде президент - без грам управленски опит, Сакскобургготски - човек със средно образование, без грам ръководен опит, събу си пантофите от дома, излезе и оп премиер, Любен Беров - проф. по Стопанска история

41

Хах

преди 1 година

Че той и като премиер само за мачлета мислеше и мачлета с негово участие ни показваха, та сега ли. Да рита, да рита, та белким се нарита.

40

Анонимен

преди 1 година

Жалка картинка. Като във вица за комунистите, които клатят влака. Дъно!