21

Анонимен

преди 1 година

Защо нямаше статия вчера , затова че укрорайха е обстрелял Донецк и е уцелил автомивка и магазин? Има и убити

20

Анонимен

преди 1 година

Ало днеса ,защо не ни информирате за всеки убит поотделно в Ирак, Сирия, Либия, Афганистан или Бахрейн. Много интересно или за там не плащат на статия както за Украйна и Вие се наричате журналисти,според мен сте пълни поdloги

19

Мачкай ВОВА

преди 1 година

Заравяй тия заблудени нацяги!! Да си знаят!!

18

THE EVIL

преди 1 година

Г-жи *** Василева, моля с заработените от тези статийки с които ни заливате всеки ден пари, вземете се вкарайте в някакъв приличен вид, че от снимката ви не давате вид на надежден журналист. По скоро имате вид на човек с ментални проблеми, който след прочитане на статиите ви се затвърждават. Клошарска история, води на мисълта, че за целуване на западните дирници плащат много слабо.

17

Анонимен

преди 1 година

*** нали се евакуираха в Европа , какви са тези поредни лъжи ?!

16

Анонимен

преди 1 година

Тексас 21: Харков 9

15

Анонимен

преди 1 година

По украинската тв сестра на убит азовец реве, че не й дават документ за смъртта на брат й, с цел да не й плащат обезщетение. Оказало се, че брат й не е оформен документално в полк Азов, защото нямало време за дългата процедура. Брат й е бил доставчикът на СтарЛинк системата за интернет връзка на нацистите в катакомбите, успял да долети с един от въртолетите, които се опитваха да кацат в Азовстал.

14

анонимен

преди 1 година

Американският апетит ще отмине след като руснаците превземат Одеса и черноморсото крайбрежие,после това събитие всички ще я изоставят става стратигически не нужна

13

Анонимен

преди 1 година

21 загинали при училищна стрелба в Тексас.

12

sota

преди 1 година

Украинците сами си бомбардират и унищожават гражданите си, за да могат да измолят помощи и пари, които да преведат после по собствените си сметки. Zеленски си е увеличил богатството със 100млн.$, според един американски сенатор, а родителите му живеят в скромна къщичка на стойност 8 млн.$ в Израел имат лична охрана и брониран автомобил. Докато Украйна се унищожава от НАТО, хунтата там си пълни банковите сметки. СЛАВА УКРАIНI!

11

Анонимен

преди 1 година

До Браво, че жена ти не ти пуска знаем, иначе другото са поредните РУСКИ ЛЪЖИ! Руснак и лъжа са синоними

10

Браво

преди 1 година

В Чехия в много магазини не пускат вече Украинци а в Полша от 01.07.Украйнските бежанци вече ще трябва да си плащат за ползване на гр.транспорт.

9

Валерiй Береза

преди 1 година

Ей така "освобождават" руските ФАШИСТИ!

8

Анонимен

преди 1 година

Интересни са ми ко..зя..ш-ките *** от 15 години морят Путин а той все по-могъщ от всякога.

7

Ама чакайте

преди 1 година

Нали на Русия ракети не и бяха останали. Армията на колене беше. Да не би да сте объркали и това да се случва в Москва? Според западните медии Украинската армия е пред портите на Москва вече. ч

6

ФАЩ фаща

преди 1 година

в последното действие на драмата. Отсега да си знаят.

5

Това е

преди 1 година

Укро фашистка пропаганда.

4

А по същото време

преди 1 година

във ФАЩ има 90 загинали от демократични престрелки.

3

Евроатлантик

преди 1 година

В Донбас се очертава нов Мариупол с хиляди пленени укри.Нвма страшно Кадиров ще ги кара в Грозни с автобуса,

2

Анонимен

преди 1 година

руSSки "миротворци", Сър! Алепо, Грозни, ѝхинвали, Буча, Бородянка, Ирпен, Чернигов, Мариупол, Северодонецк, Лисичанск...Харков...следват ли Одеса, Лвов и Полтава?