233

Анонимен

преди 2 години

ей,че хубаво ще се живее тук в БГ,ток за панелката 250лв,парно само за 1 стая 300лв,вода 60 лв.интернет 30лв.ама то за 1 хляб останало за месеца от чистата ми раб.заплата по 1/4 филийка на ден няма да стигне като го разделя.

232

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте, инфлация и ръст на цените има в цяла Европа. Е, горе долу два пъти по-ниски, но да не ставаме дребнави нали.

231

Lina

преди 2 години

Четох, че във Варна цели блокове се отказвали от тези луксозни услуги и използвали съоръженията с фотоволтаик.

230

Анонимен

преди 2 години

До Варненец:И като станем всички ITспециалисти кой ще ти меси хляба? Или ти хляб не ядеш? Само пасти, направени от премиершата.

229

Натали

преди 2 години

До Анонимен230:То щото къщата се отоплява без пари. Или на село парите растат по дърветата???

228

Анонимен

преди 2 години

Имам усещането, че в най-скоро време Кирчо и Кокорчо ще ни направят всички милионери! По стъпките са Жан Виденов!

227

Киро лъжеца

преди 2 години

Нали газа щеше да е по евтин бе от досегашният?

226

Обективен

преди 2 години

Ами Лена Мустака се изхвърли,че купуваме газта четири пъти по-евтино . Някой в това правителство лъже яко.

225

Анонимен

преди 2 години

А НАЙ ДОБРЕ Е ПУТИН ДА СПРЕ ГАЗА И ВЪГЛИЩАТА ОТ ДОНБАС.

224

Анонимен

преди 2 години

Аиде наши фирми купиха топлофикация и искат цената нагоре. Я да си намалят заплатите меринджеите и да намалят авариите.

223

Анонимен

преди 2 години

ПАК ЛИ КАПИТАЛИЗЪМ? ПАК НЕРАВЕНСТВО БЕДНИ И БОГАТИ, А РАВЕНСТВО НА БЕДНИТЕ МОЖЕ ДА ИМА САМО В БЕДНОСТТА, КАКТО БЯХМЕ ПРЕДИ 1944 ГОДИНА И КАКТО Е В БАНАНОВИТЕ РЕПУБЛИКИ. РАВНИ БОГАТИ НЯМА. ДОБРЕ НИ ПРОМЕНИХТЕ ЖИВОТА, ВЪРНАХТЕ НИ ПАК В РЕАЛНИЯ КАПИТАЛИЗЪМ В НАЙ-ЛОШИЯ МУ ВАРИАНТ.

222

Анонимен

преди 2 години

Сега е времето на големите далавери. Наследниците на престъпниците лежали по затворите преди 1989 година, много държат да покажат на родителите си, че и те в тези времена може да се спечелят много пари без да прибираш държавно имущество. Достатъчно е да имаш неграмотен народ, дето се мисли за по хитър от другите. Народопсихология

221

300% Е ДОБРЕ.

преди 2 години

ПАК ЛИ КОМУНИЗЪМ? РАВЕНСТВО МОЖЕ ДА ИМА САМО В БЕДНОСТТА, КАКТО БЯХМЕ ПРЕДИ И КАКТО Е В СЕВЕРНА КОРЕЯ. РАВНИ БОГАТИ НЯМА. ДОБРЕ НИ ПРОМЕНИХТЕ ЖИВОТА, ВЪРНАХТЕ НИ ПАК В РЕАЛНИЯ СОЦИАЛИЗЪМ ИЛИ ПОНЕ СЕ ОПИТВАТЕ.

220

Анонимен

преди 2 години

Сега е времето на големите далавери. Наследниците на комуномутрите много държат да покажат на родителите си, че и в тези времена може да се спечелят много пари без да прибираш държавно имущество. Достатъчно е да имаш неграмотен народ, дето се мисли за по хитър от другите. Народопсихология

219

Комунизъм и Соц

преди 2 години

Има още българи, които не са се събудили и си живеят с психиката и вярванията за равенство на хората и райски комунизъм и социализъм. Много ясно е че ДНЕС хората никога не са били равни и няма и да бъдат. Има касти и класи хора с различен доход и богатства. МНОГО ЯСНО е че обикновените бедни хора нямат право да си мислят и да искат равни права, да ходят всяка година на почивки и евтин живот това свърши и рухна само една илюзия останала от Комунизма за това.

218

Анонимен

преди 2 години

Утре Танзания и Еритрея започват война...след 2 дена Топлото иска скок на цените с още 300%!!ГОЛЯМ ПАНАИР!!

217

Всеки

преди 2 години

ден война е поскъпане на % на цените на ЕС и САЩ - НО ИМА много умни като лиза траст и българското и не само правителство който не разбират . че убиват народите си които и ги хранът ! Ако няма народ няма и правителство ! Като няма кой да работит от къв зор ще се появят пари за тяхното съдържане ! Но се вижжа , че са едудити и много много сиво вещество ги е надарила природата

216

Анонимен

преди 2 години

Дедо Байдън ще ни помогне.Киро Канадеца ще го посети пак в най скоро време.

215

Санкции

преди 2 години

Това е най-важното нещо че стриктно налагаме санкции и сами се закопаваме на дъното икономически, финансово и енергийно. Обслужваме изцяло чужди интереси в пълна щета водеща до поредната национална катастрофа на тази и без това мизерстваща държава България.

214

Анонимен

преди 2 години

330 процента е малко.1330 трябва да бъде.Надеждата ми е в Толупа ,Кокорчо и Канадеца Киро.