11

Армеец

преди 1 година

Как така Ясенчо е прпуснал да викне Мутрата Борисов от Банкя за централен нападател щото не се прибира от никакви летища и е във върхова форма 100 кебапчета ги схрусква за час без проблем и една дамаджана вино поглъща.Тамън ще влезем в световният видео обмен.

10

Б.Б

преди 1 година

С4 - доста взривоопасна група сме :)

9

Анонимен

преди 1 година

А сега си представете обикновен руснак... Ами представям си, руснака да не луд да се друса 18 часа в самолет за да стигне до европа. Европа престава да бъде дестинанция и се ходи до Азия, Индия и Латинска Америка. Сега в задачата се пита чия икномика прибира парите ???

8

Анонимен

преди 1 година

Ясен Петров ...... активни борци и остатъчни партизански семки са превзели БГ-футбола и го правят за посмешиште пред целия свят.

7

Pin

преди 1 година

Оптимист съм, че ще направим равен с Гибралтар. За останалите отбори ще е чудо !

6

Олимпиец

преди 1 година

Като няма директни полети - тайа е. Иначе руснаците от край време си ходят в Турция, Египет, Тайланд, Индонезия. Колкото руснаци познавам, всички са били там по 5-6 пъти вече и чак им писва. За България казват или - "А, бил съм там като малък с наще, стига ми." или "И до там ще стигна някой ден." Не се притеснявайте за тях.

5

Изнервен

преди 1 година

А този наш глу.пак какво прави там в империята на злото?

4

Анонимен

преди 1 година

А сега си представете обикновен руснак, колко време ще пътува и по какви дестинации, при санкциите,наложени на Русия. После говорете, че нямали ефект.

3

Анонимен

преди 1 година

Македония, Грузия и Гибралтар можем да бием.

2

Зозо

преди 1 година

За какво изобщо го викат? 18 часа път ще е гроги. Да беше викнал някой от Царско село :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

1

Анонимен

преди 1 година

Егати титаничните мачове ни предстоят - с макетата,Грузия, Гибралтар...Все световни величини хахаха