68

Анонимен

преди 2 години

Тия един план не могат да напишат. :))))))))))

67

Анонимен

преди 2 години

Е възпитаниците на Харвард един план не могат да напишат Да бяха питали някой от Софийския университет.

66

Анонимен

преди 2 години

А колко думи има в целия план? Може пък нещо да се е промушило

65

Гумичка за триене

преди 2 години

Ха-ха-ха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха евала Кире само толкова ли можеш бе ????????? Давай на есен с песен на поправка, егати смешковците!!!!! И при Нинова на частни уроци да ходиш че иначе ще ти дърпа ушите!!! Хаха хахахахахахахаха ха-ха-ха хахахахахахахаха

64

Киро панделата

преди 2 години

А, тука сигурно има някаква куролация

63

Анонимен

преди 2 години

Кирца Кирцаааа ти си най голяма грешка в плана

62

Анонимен

преди 2 години

200 забележки за някакви 30-40, айде и 50 страници! Ако е като българския на управляващите ще са по 4-5 забележки в червено! Спомняте ли си в училище по 4-6 забележки в червено нямаше числена оценка, а се викаше повтаряне! Такива ни управляват с по 4-5 забележки червени на страница! Искате ли така да продължава? Все повече и повече ми се струва, че трябва да се опита с такива като Възраждане - пи лошо не може да стане!

61

Щели

преди 2 години

Да дигитализират и цифровизират земеделието. Ти да видиш. Само кравите, овцете и посевите не са дигитализирали умните и красиви завършили Харвард. На италианците дават 200 милиарда ЕС, а на българите 8 и то с 200 забележки. От години се взимат едни субсидии и се хвърля продукция, а хора гладуват, а и бая пари се усвояват за бонуси и проекти в министерствата. Госпожата Боянова, жива и здрава, каква се явява в момента, дето ги оправдава и хвали?! Бая парички е "усвоила" със сигурност до момента

60

ИСКАМЕ ГЕРБ

преди 2 години

До ха-ха-ха ПОМНИТЕ ЛИ КАК КИРЕ ИЗТОЧИ ЯЗОВИР ЗА ДА УНИЗИ ГЕРБ- ДА ЧУХТЕ НЕЩО ДА СА ОТКРИЛИ ЗА НЯКАКВИ КРАЖБИ, ХЕМ ТАРАШКОВ Е МИН НА МВР И ДО КАТО ГЛЕДАХМЕ В ЧЕКМЕДЧЕТО ДАМАДЖАН ЗА 8 МЕСЕЦА СЕ СНАБДИ С ОЩЕ ТРИ ИМОТА ЗА МИЛИОНИ...НО НИЕ СИ ГЛЕДАМЕ В ЧЕКМЕДЖЕТО. ПРИ ГЕРБ ИНФЛАЦИЯ АПРИЛ 2021Г- 0.6%, А СЕГА ВЕЧЕ 14.4%, А НА ХРАНИ- 40%- ЦЕНИТЕ НА ХРАНИТЕ СА ВЕЧЕ ЕВРОПЕЙСКИ- ЦЕНИ В АНГЛИЯ 2022Г И KAUFLAND.de- мин заплати там 8/9 паунда на час, в Германия МИН ЗАПЛАТА 2000 ЕВРО, А ТУК 710ЛВ.

59

Анонимен

преди 2 години

Ако плана беше на ГЕРБ, щеше да е с 2000 забележки, а не с 200. При това мутрите щяха да се постараят, за да си осигурят тези 8 милиарда за крадене от ЕС, към които щяха да прибавят и още милиарди за крадене от наша страна..

58

Анонимен

преди 2 години

Най- интересно е че, нито една от телевизиите даже и не спомена за този пореден провал на П К и компания.

57

Дайте повече инфо.

преди 2 години

Кой го е внесъл тизи план??Тези творци на късия разказ в Мин. на земеделието на рабита ли са все още или вече са дисциплинарно уволнени ?

56

перко

преди 2 години

Киро къде е Урсула??? ?

55

ха-ха-ха

преди 2 години

ПОЖАРНИКАРЯ СЛОЖИ ХАРВАРДИТЕ В МАЛКИЯТ СИ ДЖОБ! ХАЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ КОИ СА ТИКВИТЕ?

54

Тенгри кан

преди 2 години

Фермери... земеделие;))) Хахахахахахаха, пичове, България няма такова;))) Има по нещо в Добруджа, а в Южна България, плюса на земеделската продукция се осигурява от дървосекачеството. Баща ми бе агроном, навремето и ми разправяше, как дошъл един американски специалист, видял нашето земеделие и казал: - Вижте, какво не го разваляйте това, това дет сте направили, ние днес тепърва го изграждаме в Америка...;))) Но, бащата на любимият ви Пешо Катъра го разсипа!

53

вещер

преди 2 години

Миналата година купих дърва за 180 лв/т , днес са 300 лв/т- та да питам Корнелия къде са й евтините дърва? За 1 г дървата поскъпнаха 67%. Ей, хора, тия са решили да ни оскубят яко. Заплатите ... замразени - стоки и услуги -двойно...

52

Стойчев

преди 2 години

Амна що бе,нали кокорчовците заявиха,че като техния план няма ?! Нали уж щеше да едва ли не най-добрия в Европа ?! Каква стана тя ?! Е, как да им вярваш на тия много " учените глави" ?! Един план не могат да скопосат както трябва,а отново да се излагаме пред све- та?! Срам! Срам! Срам !

51

Анонимен

преди 2 години

Пак неподготвен! Слаб 2(две)

50

Анонимен

преди 2 години

Ако всички студенти са такива ,Харвард да си къса лиценза и да идват преподавателите да садят картофи!

49

Анонимен

преди 2 години

Хахахха малко сте се объркали.За 200 забележки всеки работещ българин ще е уволнен,на вие не.Даже заплатите ще се вдигнете за награда.СРАМ НИ Е ОТ ВАС...