45

Анонимен

преди 1 година

Мисля, че допреди Просто Киро да го направят премиер президент Байдън не е знаел България в кой континент се намира, а на Киро сега медиите му надуват акциите като на протеже на САЩ. Очевидно Мр Байдън не знае, че Киро може само да говори, но не и да работи.

44

Офффф

преди 1 година

Защо пишете глупусти ?

43

Анонимен

преди 1 година

Супер. Браво. Армия номер 1 в света е добре да ни е приятел.

42

Анонимен

преди 1 година

Ама и те витиевати бе... помагат като засилват сътрудничеството - хахаха. Откога има сътрудничество при чисто търговски сделки?!!!! Или пак живеем през комунизма? И още ли останаха балъци, които да се вързват на такива лаладжии? Това правителство е не само най-слабото, което помня - то е проклятие за България! "Вервайте им". Сертификата за почтеност взехте ли си? :)

41

Анонимен

преди 1 година

Тея сцепени копани ли ще ни "диверсифицират"? Сега вече ще спя спокойно. Нямаше ли една приказка, че мъжко дьпе веднъж се "диверсифицира"? После вече срам няма!

40

до министъро

преди 1 година

абе , пристигнаха ли танкерите с газа , и каква ше е цената , 4 или 6 пъти по евтин ше е ?

39

NoirFire

преди 1 година

Кирето

38

БЯГАЙТЕ В ЕВРОПА...

преди 1 година

БЪЛГАРИ, НАШТА ДЪРЖАВА РАДЕВ, КИРО И НИНОВА Я ПРОДАДОХА НА ОФШОРНИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ РУСИЯ, САЩ, КИТАЙ, ИЗРАЕЛ...... ТУК-ЖИВОТА ПРИКЛЮЧИ.... БЯГАЙТЕ В ЕВРОПА.....

37

NoirFire

преди 1 година

Котето ще товари газ с каруца

36

Сосидж

преди 1 година

Дет направиха фирма в Линдон и купиха ТЕЦ Марица Изток 3, точно когато и изтече договорът за задължително изкупуване на скъпия ток и емисиите, които се плащаха от нас, като сега ги подписахте на ново? Иван - костови работи. Населението ще ви хване- рано или късно.

35

ЕВО

преди 1 година

Широко сътрудничество във всички енергийни проекти,сътрудничество и близка сигурност!С тези скръстени ръце липсва само свещта за умряло и последната сигурна връзка,ВРЪЗКАТА С ПОПА! АМИН!

34

мак

преди 1 година

Последният абзац е клише та дрънка. Разсмя ме. Сащ си гледат интереса, бг правителството гледа да се откачи от Русия, щото ес нарежда, и вменява, че след обвързване с хамерика България ще процъфтява. И пак не вярвам, че горивата и газа ще бъдат по-евтини и по-достъпни от омразните руски. Да зарежеш всичко изградено и да се хвърлиш презглава в непознато и незнайно колко ще струва не само в близките седмици, е т.ъ...пня.

33

Анонимен

преди 1 година

Не само никой няма да е щастлив от новите сметки, но погледнете нашите съседи. Сърбия - презира ни, Гърция ни се смеят и само печелят от нас, Румъния- не искат нищо общо с нас, много по- добър стандарт си извоюваха, Турция- обърна се към Русия и за тях сме 0, СРМ - явно ни мразят. Ние - нашите управници, защото там учили, гледат само САЩ и ще ни направят енергийно зависими от тях, подписали са политическа условия. Какво ни дала, или направила тази страна до сега за нас? Нищо!

32

Анонимен

преди 1 година

Може ли лагера на американофилите да спре да обижда лагера на русофилите и обратно! Не е ли време и едните и другите да разберете, че безумните сметки ги плащат българите! Не ми пука чии фили сте, пука ми това че децата ни ще стоят на студено и лишени от нормален живот. А на руските и американските деца едва ли им пука за българчетата. Така че спирай те вече, че ни писна от всички ви!

31

Коментар

преди 1 година

Че той юни е след три дена и помен няма от американски танкер ве,краво!Чакай ти от умрял писмо!Пък и Ко му пречи на оня откачения путин за кеф и назидание да му забие една по голяма ракета в средата!?

30

Анонимен

преди 1 година

Добре бре хора, хубаво сте се засилили, ала защо с 330% искате вдигане на цените на топлото? Ако това е цената на сътрудничеството, дали пък някой в БГ ще иска да ви сътрудничи?

29

Анонимен

преди 1 година

Ще им гледаме сеира на всички, ако войната ескалира и Украйна спре големия газопровод. Тогава всички ,ще хукнат да търсят газ . А ние ще имаме . Сори ама вървим в правилната посока, колкото и да реват разни шибециии тук.

28

Да умния 29

преди 1 година

Аз няма да плащам български сметки, просто се чудя как може да се оставяте на това? Ако беше станало това при нас, да сме ги бутнали отдавна. Един познат - турчин, също емигрирал, скоро пак обясняваше защо българите така правят. Защото е робска психика, която откривам само в такива като вас.

27

Анонимен

преди 1 година

Браво . Трябва да сме със САЩ. Комунизма вече му видяхме науката. Нищо неструва. Бедност и доносноци за 1 чатал наденица.

26

Анонимен

преди 1 година

НАТО вън. Американските oкyпатори вън.Такова разграбване на България не е имало ни при комунистите ни 32 години капитализъм и фалшива демокрация. Тopтата Кирчо заграби и унищожи България за приятелите си задокеана. Той също като Клоунът Зеленски ще получи отплата от американските пpecтъпници за предателството си към Българският народ