43

Трезвен

преди 2 години

Даже много изпълнителните ученици сме ги изритвали .

42

Анонимен

преди 2 години

хранехте украинците 3 месеца

41

Анонимен

преди 2 години

като обявят цената на тока и парното...

40

до 44

преди 2 години

И кое е точно прокремълското в това България да излезе от ЕС и от НАТО? То в това съждение не фигурират думи като Русия, Кремъл, или Путин? Или, както беше при социализма, всеки, който има по-различно мнение трябва да го обявим за враг? Тогава бяха САЩ, сега е Русия.

39

Анонимен

преди 2 години

43 България да излезе от ЕС и НАТО - това ако не е про кремълско не знам кое е

38

Stamen

преди 2 години

Къде е прокремълската реторика на "Възраждане"? Може ли поне един цитат да се предложи като доказателство, или се предлагат само празни приказки?

37

Видял

преди 2 години

До 13 Какъв палат, какъв замък, бе, поне като лъжеш си проверявай лъжите, че си жалък. Къщата на Костадинов е на долепена до тази на съседа, във вилна зона без канализация, две малки спални вътре, едната без врата, въобще заради вашите лъжи очаквах някакво имение, пък то като я видях, чак ме хвана срам. Според мен Костадинов бая се е прецакал, ама той си каза човека, че най-вече заради гледката я е взел.

36

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахахаха само килограмите на Нинова се покачват.

35

ЧалгаПитек

преди 2 години

Слави, изпълни поне едно от обещанията. Иначе хората ще те мислят за лъжец като про100 Киро

34

Анонимен

преди 2 години

В БСП са пиявици ,присламчват се към всичко, което мърда само и само да са в управлението и след това вече мислят за политически платформи ,първо да влезем ,после ще му мислим!

33

извод

преди 2 години

Никой не искал избори? Смях! Изборите са някаква надежда и евентуално ново решение. Ако пък за два - три месеца няма депутатски заплати, то и за държавната хазна ще е облекчение.

32

и те така

преди 2 години

е що , ПП да не би да са любимци на народа ?! и те ше отидат на политическото би,,,ще .

31

Нико

преди 2 години

В Нета по тв фейзбук на всякъде плюячи и злоба и нападки към това правителство.Най вече че станало скъпо и заради американското им приятелство.Същите обаче нападки имаше и към герб.С други аргументи мафия крадци и пак заради западна ориентация..Въпреки че беше евтино и спокойно. Тези които плюеха по герб.Не получиха про руско правителство както се надяваха.А още по западно.Излъгаха ги!!! Избори алтернативата е пак герб .Няма други ..Открито руско правителство е невъзможно!! Вече...

30

Анонимен

преди 2 години

Щом и турците са за Възраждане при едни нови избори ИТН БСП и ДБ Отиват при шкеембе войвода скатажията и магарешки. По същият начи светата троица подпираше гърбавите и отидоха да пасат трева. Крушовица се мисли за селска тарикатка но най големите и фенове я псуват като хамали. Както феновете на светата троица ги псуваха. Когато пиша никой не чете. Те не влизат в сайтове те се чу.. Кат у фейса.

29

Анонимен

преди 2 години

Хахаха...пълни глупости....но няма изненада...това е социологията в България!

28

Ко каза ко

преди 2 години

Итн и идентичност? И каква им е точно. Всичко за което крещяха, че ще се борят се замете под килима. Раздадоха им министерствата и постовете спрямо процентите и кротко си траят и папкат. Каква точно им е целта и иденточността, освен келепира за партииците?!

27

Жестока истина

преди 2 години

Пикира ли България към катастрофата ? Да ! Не виждаме някой да кара самолета - всички са заети с секс игрички , които дълги години ще бъдат отразени на джоба на българина ! Горко ни ! Предстоящата национална катастрофа на България ще има по-тежки последствия от световна война !

26

Анонимен

преди 2 години

БСП е време да остане в историята. Винаги когато са в управлението на страната има кризи (зърнена), инфлация, хиперинфлация, фалиране на банки и хората загубиха спестяванията си през 1996-97год.

25

Тенгри кан

преди 2 години

До АнонименНе е само това, масонските ложи в България и особено ложата "Слънце" в Пловдив, от която са Узунов и Радев всячески се мъчат да не изтърват управлението на държавата, защото идва Българският Саракт и техните глави са в торбата, буквално;))) Нима си мислим, че в България, нема глави за рязане? О, има, прекалено много! България? България отдана не съществува, съществува илюзията за България в вашите глави!

24

Анонимен

преди 2 години

"БСП вече са оядени социалисти" - ами не са социалисти, просто са леви либерали! Леви в смисъла на *** ценности!