37

Анонимен

преди 2 години

Гешев каза, че той е господин Никой, никого не управлява, никого не обвинява, никого не арестува. "Обвинител номер едно" да се замени с "Господин Никой номер едно"

36

Гешев

преди 2 години

При акцията на прокуратурата в петък в хотелите на Ветко Арабаджиев "Маринела" в София и "Марица" в Пловдив са открити и иззети над 10 млн. лв. Излизат пари от куфари, кутии, сейфове, касетки в банки, разказа зам.-главният прокурор Иван Гешев и допълни, че такова нещо не бил виждал в кариерата си. Наложило се дори спешно съдействие от БНБ през нощта за осигуряване на броячни машини.

35

Мда

преди 2 години

Червените олигарси си вьрнаха контрола , е гешев малко им пречи но - се полагат усилия за отстраняването му

34

Продьлж промяната

преди 2 години

Божков президентВетко арабаджиев премиерБратя галеви министри на правосьдиетоУра

33

Анонимен

преди 2 години

Катастрофа беше откриването му като изпълнителна бухалка срещу неудобните за властта. Специализираните съдилища са забранени по Конституция, нищо, че КС каза друго - като всеки държавен орган и той е подчинен на волята на управляващите.

32

то да беше

преди 2 години

хаоса само в съд.система ,с китка да ги закичиш,ама той е повсеместен и във всичко. Няма место , където последната година да не е обърнато наопъки! Такова управленско безсилие и некомпетентност Бг не знае!Лидери и водачи не се създават и учат, те се РАЖДАТ!!!

31

ПроСоТо

преди 2 години

абе наистина ли сте толкова ..лековерни ?..Та тоя НЕ НАПРАВИ НИЩО "важните дела" да бъдат решени!...НИЩО!...Сега заскимтял ...ПРОСТООТВРАТ !!!!..Айде да го махат най-после тоя и да грейне малко слънце и на "Прокурорската улица" !

30

Анонимен

преди 2 години

"КС ще разгледа искането на Гешев за обявяване на противоконституционно закриването на спецправосъдието" Това е връх на наглостта, наличието на "спецправосъдие" може да бъде постановено и отменено със закон. В конституцията изискване за такова НЯМА. Ама той така или иначе със закони не работи, щото поръченията му обикновено са в конфликт със законите.

29

Анонимен

преди 2 години

И кво , всички дела които бяха изпълнени , после в Страсбург осъдиха държавата , СПЕЦА Е НА ,................ЗА-***-БА !

28

Анонимен

преди 2 години

Защо до сега тия ДЕЛА не са приключилЕ ?

27

Анонимен

преди 2 години

Каламбурите ви пуснаха два монтажа на кюлчета, взеха ви за риби, а те ви обраха.

26

Анонимен

преди 2 години

Е, те важните дела не са и започвали, щото Каскета ги прикрива!

25

Анонимен

преди 2 години

Михуйокатонегиебахтесегавасщевиебат!!!

24

Петър

преди 2 години

Самият ти си юридическа катастрофа, наглец долен!

23

Аз промяната

преди 2 години

Платените низши дано да си заслужава стотинките дето получавате

22

Аз промяната

преди 2 години

И сега кои са осъдени ТЕЗИ започнати дела отиват никъде Божков и сие платиха и превзеха властта не разбирам на какво се радвате и Борисов да осъдят вие ще си бъдете все същите низши но нямате как да го разберете Борисов беше този който започна борба с тези дето ви обират но щом това е радост за Вас добре честито плащайте и богатствата сега в троен размер

21

Анонимен

преди 2 години

Браво на Кирил Петков , действа , а Баце само се канеше , докато го налапаха Доган и пеевски , ................................................................................................и го излъгаха !

20

Анонимен

преди 2 години

Ти самият си юридическа катастрофа, наглец такъв!

19

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм , ''Божков Президент, Банев Премиер '' , .......................а Баце при бай Ставри

18

ЦСКАр

преди 2 години

Аз не защитавам Черепа. Просто черепа ще бъде първата част от доминото която ще падне, взимайки Гешев, Пеевски, братя Велчеви, Домусчиев и Бойко със себе си. Тогава ще свърши преходът :)