5

Richard Medhurst

преди 1 година

Който иска да следи истинската ситуация в близкия изток, може да изгледа видеата на Richard Medhurst в ютуб. Сириец, мисля роден в САЩ или живеещ там, който следи и от който можете да научите за всичко случващо се по цялата фронтова линия от Финландия и Украйна, на юг до Армения, Сирия, Иран, Афганистан и надолу през Израел, Саудитска Арабия чак до окупираните Сомалия и Йемен. На мен ми е любим щото съм нощна птица, а той често прави лайфове към 4-5 сутринта. Много интересен канал е.

4

Devlet ki

преди 1 година

Объркал е държавата. В Турция има полиция и държава. Да беше прескочил в европейският разграден двор. Щеше да се шляе по Скандинавия или по Германия без да го докоснат.

3

Richard Medhurst

преди 1 година

Лъжи. Ислямска държава е опорка на САЩ и Турция. Преди 2 дни САЩ изнесоха нефт от североизточна Сирия, а на същия ден Турция обяви 400км "мироопазваща операция" по границата си със Сирия и щели да нявлизат 40км в земите на "ислямска държава". Превод отвъд наратива: Турция ще вземат 1600кв. км. от Сирия лъжейки, че се бият с окупиралите Сирия опорки на САЩ докато всъщност окупират огромните петролни залежи на сирийската североизточна граница.

2

Реалист

преди 1 година

добре че турската и руската власт не се съобразяват с американските много многоиначе региона щеше да е още по-зле

1

Анонимен

преди 1 година

На връщане от почивка в България...