42

Анонимен

преди 1 година

Аз ваксиниран починал или с постковид не познавам. Затова пък имам над 20 починали познати, роднини и колеги, преди да дойдат ваксините.

41

Анонимен

преди 1 година

Лекото грипче повлече вълна от дълги болнични и осакатени животи, с неясна дългосрочна прогноза. Мангъра да плаща обезщетение на всички излъгани.

40

До 53

преди 1 година

Ако напиша рибамърсол ще стане ли? Да не излиза снимка на "трибунала"?

39

ссс

преди 1 година

Мен ми е ясно.. още не излезли децата от детската градина за първи клас и вече има потреблско име и парола за онлайн обучение... освен ковид, ще маймунска шарка + ония хепатит, малко война и много инфлация между другото...

38

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

Добре како Радке, ще те послушаме.Иначе от дье толкоз вълни уа?!

37

Анонимен

преди 1 година

В опашката на така наречената пандемия, но в началото на международния съд за всичката вреда, която се направи на човечеството и която дълго време няма да се поправи.

36

Евгени

преди 1 година

Дъртата продажна муцуна пак се изказа . Кой и вярва на тази шарлатанка ..?

35

Бай онзи

преди 1 година

До трибунал. Абе само не ми е ясно, що не бяхте футболните агитки на протеста на 12.01 ? Нали уж ви плащат и сте възрожденци. Половината бяха от Варна организирани с автобуси. Къде бе, къде бяхте големите бабаити, сини, червени, жълти да щурмувате парламента тогава? Най важният протест в историята! Против дискриминационния сертификат и за изконните човешки права. А сега щял да убива. СМЯХ.

34

Анонимен

преди 1 година

Друго си е врачка да ти каже всичко. Иначе се бях много притеснил.

33

Бай онзи

преди 1 година

До трибунал. Викаш, ще става мазаляк. Дано само започнете от тая на снимката и бай Шиле, че като ви знам лви сте, пак ще изгърмят невинните.

32

Хахахааха

преди 1 година

Какви са усложнениеята? При 100 процента ваксинирани живота става вечен? Не съм видял усложнение от ваксина. Не съм чул някой да е приет и лекуван. Трябва да има някаква повторяемост на уожнуниея - това няма сак да се скрие. Хората ще коментират. Такова неща няма. Но, всеки сам си преценя.

31

До 777

преди 1 година

Прав си, Мангъров излезе прав за всичко, а всички мишоци, които го хранеха и му се подиграваха накрая останаха прецакани с ваксина и бустери.

30

777

преди 1 година

Професори ,експерти, никой от вас не даде вярна прогноза за вируса. Само доц. Мангъров, който толкова плюехте, беше прав. Никакви мерки, маски и др, дивотии не помогнаха, докато не го преболедувахме почти всички. Така че не се изказвай повече бабче, защото явно си некомпетентна по въпроса.Аман от ,,експерти,,...... некадърници!

29

Бай онзи

преди 1 година

До трибинал. Ох мамоо. И къде бяхте всички футболни агитки до сега? Ни вопъл, ни стон. Пък и да нямам преки впечатления от футболни агитки, да ти повярвам. Ама като познавам някои от кухнята и като знам кой и от къде ви дава пари да се организирате... Много моля. А ти преди Украйна, помниш ли какво стана в Казахстан? А сещаш ли се за колко време приключи?

28

До 29

преди 1 година

Аз усложнение от ваксина не съм видял. Никого не сме приели да лекуваме за каквото и да било усложнение. Айде дай примери?

27

Анонимен

преди 1 година

Как не я е срам. ЕС са купили милиарди дози от "елексира на живота" и търговския представител почва да ви обработва от далече.Да не идат зян,че как ще се оправдаят милиардите откадната народна пара.Тая пандемияспира и почва с щракване на пръсти по тяхно желание много странно за заразно заболяване.Чудя се има ли още хора които да вярват на тая простотияслед 2 години цирк!

26

Анонимен

преди 1 година

Ега тоя Рептил си замине най-после още с вълната през Септември.

25

Анонимен

преди 1 година

Цитата "Над 200 постковидни синдрома са описани досега, на практика всеки орган може да бъде засегнат. Световната статистика показва, че между 10 и 12% от хората, прекарали инфекцията, се сблъсква с това. Голямото предизвикателство към здравната система ще е именно засягането на практика на всички органи, предупреди проф. Аргирова."Другарко проф.Аргирова защо постваксиналните усложнения и увреждания са същите?Случайно нанокапсидите за иРНК да са проектирани за проникване във всеки орган?

24

Бай Дрън

преди 1 година

Абе каквото, такова. Те ще ми казват как и кога да мра. Няма пък, аз ще си мра когато искам. А тия органи бяха засегнати не от вируса, а от застоялия начин на живот, пропиването, затлъстяването и така нататък.

23

Хах

преди 1 година

Пандемия от настинки и грипоподобна симптоматика като застудее есента, без да съм професор ви го казвам.