22

Герасим К.

преди 2 месеца

Във Франция като сляха университети да не би да се случи нещо страшно? Страшното е тук, защото професори и доценти без качества като този ректор ще останат без място. Ами вижте го само как мрънка а и нескопосания му видстава ясно.

21

123

преди 2 месеца

Гръбнака на всяка икономика са работниците.Шлосери,заварчици,ел. техници,механици, стругари, готвачи , и тн. и тн.Тези хора са кът.Бягат на запад, или са пред пенсия.Тоя *** на снимката как да осъзнае ,че унсс и тн. бълват разни специалисти завършили някаква алабалистика, на принципа " учи мама , да не работиш"...Образованието ни е тотално сбъркано още откакто премахнаха техникумите.Борбата е за субсидията,другото няма значение.Трябва да има няколко университета, и висока летва за влизане.

20

Анонимен

преди 2 месеца

Частните университети и колежи трябва да са на самоиздръжка, както е в нормалните държави. От къде накъде с парите на данъкоплатците ще се спонсорират тези над 50 "университета", създадени само за да има откъде да си докарват още и още допълнителни пари разни некадърници, уредени с постоянен трудов договор в някоя институция на бюджетна издръжка?

19

Анонимен

преди 2 месеца

Този професор миропомазаник, за когото ви разправям не е въпросният ректор на УНСС. Ректорът на УНСС просто действа на принципа "Гарван гарвану око не вади". Вместо да сливат излишните наши 53 университета, по-удобно им е да нароят още, та всеки син и внук на полуграмотната червена професура от времето на соца да си има своя ясла от която да папа, да папа та чак да се накака от преяждане. И пак ще казват, че им е малко!

18

И да ви открехна,

преди 2 месеца

този професор от УНСС е вече на пенсионна възраст, но продължава да е разпищолен на много длъжности, от които не само бозае пари, ами и разпределя порциите, все пак това са фондации и асоциации! Набарал е на баницата мекото, защото баща му семинаристът след 9 септември успешно се е пребоядисал, сътрудничил е където трябва и хоп, озовал се на пост зам.ректор на ВИИ"К.Маркс", а брат си келнерът направил професор в същия ВУЗ. И през 70-те години - синовете и на двамата братя студенти в Москва, МИО.

17

Разбира се, против!

преди 2 месеца

Как иначе един човек да се разпищоли на много позиции, от които да бозае пари? Един там, в УНСС, не само е преподавател и срича лекции, които е слушал в Москва като студент и аспирант още през соца, ами е и председател на УС на българо-швейцарска фондация, и председател на бълг. асоциация за европ.изследвания, и управител на дъщерна фирма на БСК, а по времето на президент червен Гошо му беше хем съветник, хем шеф на отдел към Парламента, хем издател на ведомствено списание на министерство -

16

Анонимен

преди 2 месеца

Българското образование не става за никакъв х.. Като почнем от УНСС, направо не ми се коментира. Пълна пародия. После се чудят защо младите бягаме на учим в чужбина. За какво ми е диплома която няма никаква тежест извън България? Тук няма пари.

15

П.К.

преди 2 месеца

Не да се сливат, а направо да се закриват. Като се започне от филиалите и от базите на така нареченото "изнесено" обучение. В кое ли наше провинциално градче не е цъфнало "изнесеното" обучение? И голямата метла на "вездесъщите" наши "университети". Пет, десет са прекалено много за нашите мащаби и възможности. Само тогава може да се говори за качество на нашето висше образование.

14

Бивш студент УНСС

преди 2 месеца

Професорите които ми преподаваха бяха личности и признати учени , този не съм го чувал . Сигурно и от неговото село не го знаят

13

Анонимен

преди 2 месеца

Ректорът на УНСС е типичен *** . Сигурно за това преподава икономика на отбраната

12

Анонимен

преди 2 месеца

Разбира се , че е против , втори път ректор няма да го изберат . То само с подмазване на властта и интриги не става . Да вземе да се напрегне поне малко наука да създаде . УНСС , продължават да дълбаят дъното , като го избраха този ректор . Той дори в страната е неизвестен , тръгнал международно сътрудничество да организира

11

наблюдател

преди 2 месеца

Като са против сливане, следва закриване. Първо на филиали.

10

Анонимен

преди 2 месеца

Този ректорТопнеграмотия кауза- пердута във банкрутиралото и фалиралото УНСС кой въобще му даде думата да говори и срича на този икономически неграмотник право казано ,,,инфантил...!!!

9

Радослав

преди 2 месеца

Е как да е за, като тогава за едно ректорско място ще трябва да спорят 10 индивида и така ще му развалят построеният комунизъм? Нали той отлично знае, че е по неподготвен от студентите си за борба за работно място в реалната икономика!

8

Анонимен

преди 2 месеца

Освен университетите,трябва да се слеят и чалготеките в Студентски град,че там не се учи,а се купонясва от тъмна доба до изгрев слънце.И едни бели линии се правят,бедна ви е фантазията.

7

Краси

преди 2 месеца

В РБ има най-много университети и професори на човек от населението!Завършващите средно образование-50% са полуграмотни!А неграмотните са ужасно много!От 51 университета-10 са прееедостатъчни!

6

Анонимен

преди 2 месеца

Ние на глава от населението бием по университети и американците.И пак студентите ни най-неподготвени.

5

Анонимен

преди 2 месеца

сливайте университетите, че няма студенти ... оптимизация на висшето образование и на професионалните гимназии, иначе няма да има кой да работи ...

4

Анонимен

преди 2 месеца

А не са ли много,бе,джанъм?

3

Асан

преди 2 месеца

При бай Тошо имаше само 1 Университет :)))