152

654

преди 1 година

Тоя винаги ме развеселява. На третия месец от три дневната война, разправя - ми ние малко се бавим. Сритаха Мариупол до основи, избиха хората в Буча и вика пазим цивилните.

151

Анонимен

преди 1 година

Божееее, спомням си как с хирургическа точност Американските пилоти във ВОЙНАТА срещу Сърбия удариха една къща в Горна баня! Браво на новите ни Брадарушки и техните поклонници!

150

Кошчей Безсмертний

преди 1 година

Аз, Президентът на Укроландия ще се бия за БайНад до последния украинец! Имам си 700 милиона вече!

149

Анонимен

преди 1 година

Колко жилищни блокове удариха "високопрецизните" им оръжия. Или такова им в нивото на съветските оръжия. Всичко дето удря на 5-10км от целта е върха на точността

148

Star

преди 1 година

Не съм сигурен за колко време опозицията на разформированите републики ще могат да създадат държавна администрация и автономно правителство.но едно е сигурно.Копейкин няма да може да пребивава не само в республиките,ами няма да може да пребивава дори и в Москва.Един път генералите обърнат ли армият към Кремъл,за Копейката това е смъртна присъда.Това се отнася и за онзи бездарен неудачник Сидера.

147

Руски речник

преди 1 година

Шойгу казва, че пазели населението. В действителност това означава, че има прекалено много цивилни за избиване и затова се бавят. С блоковете е по-лесно, при къщите трябва една по една да го бомбиш и отнема време!

146

Истината

преди 1 година

е малко по-различна. "Москва умишлено забавя офанзивата си, за да позволи на жителите на обкръжените градове да бягат" да се чете - Москва разрушава методично цели градове, те се опразват от население и руската армия влиза.

145

крум

преди 1 година

Чудя се какво ще стане когато украйнските ракети почнат да се взривяватзад линията на фронта например в Сочи

144

Handel

преди 1 година

До Пройчо от Провадия: За какво ти е Ангелина Джоли с тия отрязани цици?

143

Анонимен

преди 1 година

Еми той и стефчо янев щеше да е съгласен: "военните действия в Русия се развиват добре, под контрол" щеше да изпее шушумигата решетников.

142

Анонимен

преди 1 година

До Умрех от смех - Как най-великия руснак, пламенен революционер и дълбоко вярващ в комунизма - идол на сегашния цар, умря от сифилис??? - ... - Въпрос с труден отговор. Преди 50-60 години се говореше, че ленинският сифилис бил наследен. Женските му връзки не се обсъждаха, говореше се имал другарка Надежда Крупская. А бе, знаят си го що за стока е бил, много кръвожаден.

141

Анонимен

преди 1 година

Има езикова грешка в заглавието. Трябва да е НА вместо В.

140

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия, Украйна кучета я яли.

139

Анонимен

преди 1 година

Мачкай налице, отлично се укри.

138

пияница мистик

преди 1 година

"Шойгу призна: Военните действия в Русия се бавят, но било умишлено. Това давало шанс на цивилните да избягат, войната ще е дълга" === Ахахахахахахахаха :))) Тези става все по-смешни, все по-жалки и все по-трагикомични. На мал0yмщините дето ги говорят могат да им вярват само безмозъчни пyтин0питeци, клошари, утайkaта на обществото и всякакви несретници, на които живота им е мъка - бедни, гладни и жадни са и затова им е виновен Запада и САЩ, а СССР е Черешката на тортата с 250$ заплата :)))

137

Пройчо от Провадия

преди 1 година

И аз умишлено не се обаждам на Анджелина (Джоли). Давам й време да се подготви за срещата ни.

136

Анонимен

преди 1 година

Пародия е, когато 140 млн.руснаци имат тувинец за военен министър. Трагедия е,че този министър даже не е бил строеви войник.И резултата е логичен и печален след 3 месеца!

135

Асен

преди 1 година

Байдън е велик Българския нород с Америка

134

Хаха

преди 1 година

По новините това няма да го чуете, но всички републики в състава на Руската Федерация започват да надигат глава. Чеченци, Казаци, Белоруси ... и т.н.Мордор е безсилен всички го видяха и разпадането започна с вълна сила

133

7

преди 1 година

Как да повярваш на руски военни хайдути досега всичко е лъжа от руска страна