66

Star

преди 1 година

А пък японците съвсем наскоро промниха на Москва чии са Курилските Острови.От Москва нещо се заослушваха,и така и не дадоха коментар относно японските претенции.Опре ли Кремъл да се надява единствено на Пекин,Светът ще обещае на китайците ,,най-мазното парче от баницата'',и ще се наложи ,,непобедимая'' да капитулира само за 48 часа.Кремъл ще бъде запознат с позабравеният магичен фокус наречен ,,номерът на китайката''.

65

Анонимен

преди 1 година

е... колко ужасна, колкото вашата в Украйна ли?...

64

акуд

преди 1 година

:) :) :)

63

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ са готови да освободят Тайван от производството им на компютърни чипове по-масово от американското! Демокрацията ще настъпи за всички тайванци които не са настъпили мина преди да ги настъпи демокрацията!

62

Анонимен

преди 1 година

ФАЩ, Полша и България ще сразят Русия, Китай, Африка и Южна Америка! Свобода и демокрация за всички от сърце!

61

Анонимен

преди 1 година

Т. е. , всички държави да си заминават за континентите от където са !

60

Анонимен

преди 1 година

С една дума , Хамериканците да се омитат и от там !

59

ъхъъ

преди 1 година

На Китай им трябват 500хил за да успеят да завземат и покорят острова, но Тайван а костелив орех. Имат прекалено много подготовка и военна техника, а опит в Китайската армия е нулев

58

до руския експерт

преди 1 година

Ти не се притеснявай за Китай и Тайван. Гледай вие какво "надробихте" в Украйна! По-ужасен сценарий от вашия, досега не съм виждала. А не съм млада. Така че, гледай си у вашата паница в русия.

57

рибока

преди 1 година

Китай и сега има възможност за изброените действия,тъй като има най-големият военноморски флот в света,но са хора които предимно държат на бизнеса и не обичат да се правят на мъжаги като нас белите.

56

руснак от росбалт

преди 1 година

Типичен материал за дезинформация и промиване на мозъци!Агенция РОСБАЛТ-къде ли е седалището и и по-важното, кой я финансира?И накрая си идваме за целта на манипулацията-Русия май не се готви да се включи в това ама по-късно маже би да,или направо да.Човек като чете и му става жал за този истински руски анализатор.За такива някой бе казал,че най-добър евъвформатнакалъпсапун!

55

Анонимен

преди 1 година

Тайпе беше отцепен от Китай както Македония от бг.

54

Анонимен

преди 1 година

Оставете света и държавите да дишат свободно и се чувстват свободни, непрекъснато смазвате хората със санкции, войни, конфликти, Ковид и разни други болести, с изкуствено предизвикани природни катаклизми и жертви, с чипове, наркомания, с налагани правила във вреда на обикновеното население, следене, с грабежи, народа трябва да диша и се развива свободно, а не да се държат с него като с контролирани роби! Има ли нещо в което населението и държавите да не бъдат подтискани и поставяни в релси?

53

Анонимен

преди 1 година

На бг к л о ш а р и т е , все САЩ са им виновни хахахаха и богатите държави ... обичат мизерията и тва е

52

Анонимен

преди 1 година

Пекин не ме интересува, интересува ме да не убиват и мачкат славяни, а Зеленски защо е с английски паспорт и командва славяните, превръщайки ги в трупове, сривайки домовете им?..."Зеленски??? От скоро родителите МУ са в къде другаде освен Израел!!!Живеят в скромна къщичка за 8 млн. долара с Охрана и Брониран автомобил!!!Зеленски имал английско гражданство???Нашият с Канадско!!"... Самите англичани понасят също големи загуби , заради спирането на износа от Русия на горива и други продукти

51

До 45

преди 1 година

Просто производството ще се върне в Европа. Това, което и трябва да стане.. И ще се пренасочи към Африка. Китай може да произвежда много, но 99 на 100 от патентите са западни... Това май си го пропуснал. Да животът ще се оскъпи, но по-добре да се лишиш от новия айфон, отколкото да те изнудват комунистически ***. Китайците ще приключат бързо и Япония най-много пак да влезе в Манджурия и да ги изклати :)

50

Тя играта има край..

преди 1 година

Айде и Пекин, после, ше се включи и Индия...Иран и Пакистан. УСА ше рипне и тя и....направо сцепихме планетата Земя. После чакайте RESTART...от Господ, ама преди това...страшния съд и на всички поравно, че да няма сърдити и обидени!

49

Анонимен

преди 1 година

Раша и експерти...че то останаха ли? Всички напускат...предимно експертите!!!

48

Анонимен

преди 1 година

Китай не е пpocт като Русия. Няма да провокира Запада, защото за разлика от Руснаците, Китайците имат добра памет и помнят как завършиха Опиумните войни през 19-ти век. Китай е напълно и безпределно наясно, че нито икономически, нито военно могат да си позволят война със Запада. Да не говорим, че над 65% от храната им е вносна, като половината от този внос е 5 държави - Франция, САЩ, Нидерландия, Австралия и Нова Зеландия всичките в НАТО и всичките близки съюзници. Война със Запада ще е пагубен.

47

Анонимен

преди 1 година

Да почва WW3 .Човек като чете коментарите явно има много злоба да видим дали ще ае излее или ще бягат тия най злобните