27

Въъъъх

преди 1 година

Инфо от вчера. Корабите са напуснали пристанищата. А нашите два? https://m.lenta.ru/news/2022/05/26/mariup/

26

Анонимен

преди 1 година

*** и умното Киро се прибират в МС. Носят сафрид. Изпържи сафрида. *** я няма и в тази част и вика -Няма газ Киро, нито от Русия, нито от Америка. Е пусни котлона на ъ де. Няма олио Киро, криза знаеш. Ядосан Киро вика да поръча по тела китайско. *** поръчва и ентусиазирано вика -Слава Украина.

25

Анонимен

преди 1 година

Аре холам, руските военни, те украинските военни спаха, а не наслагаха и те мини!!! че да не моган руснаците да дебаркират, до кога ша ни правите на луди!

24

До Анонимен 20

преди 1 година

България не е нарушила нито един договор с Русия откакто сме се освободили. Всичките ни договорености се спазват както са описани в договора. Русия постоянно и едностранно си играйка с договори и ги променя както и е удобно за момента. Трябва да спрем всякакъв бизнес с Русия. Те не са способни да спазват дълготрайни договори! В договора за газ пише по коя сметка, в коя банка по колко евро трябва да се плаща и какви количества трябва да ни доставят. Те промениха условията по политически причини!

23

до 11

преди 1 година

пристанището беше украинско и е ясно кой поставя мините, разсъждавай! .....кой ми с-ра в га-щите!....руснаците го разминираха

22

Че

преди 1 година

Вече го направи, още вчера отвори Пристанището в Мариуполь. Хайде сега да видим на тъпите англосакси как ще се обясняват за световния глад. Няма да могат да крадът жито от Хахолите, ще ги контролират.

21

Анонимен

преди 1 година

До 19 анонименНеее , не само Одеса а цяла украина ще бъде осволодена от укрофашистите и ще стане Руска

20

Анонимен

преди 1 година

До 17 АнонименКакви договори да спазва след като тия договори с нея се нарушават ежедневно от евроатлантическите и уж партньори ? Но въпреки това тя продължава да ги спазва а ти драскаш тука заучени фрази

19

анонимен

преди 1 година

следващата цел-одеса, и край на войната и на украйна!

18

анонимен

преди 1 година

когато се очисти от фашисти - всичко работи!

17

Анонимен

преди 1 година

Ами тя Русия обещаваше и за всичко останало, че няма да променя договори едностранно итн, а какво стана накрая? Да вярваш на Русия е като да си завреш кротал в гащите и да вярваш, че няма да те охапе, ако се мръднеш. Русия е най-подлата държава на света. С нас не е спазила нито един договор от 1878-а насам. Започвайки със Санстефанския и приключвайки с тоя за газта и нефта всяко споразумение с тях е предпоследно и подлежи на едностранни проемни от тяхна страна. Ние естествено нямаме такова право

16

Анонимен

преди 1 година

Скоро украинските търговски кораби натоварени с жито ще тръгват от украинските пристанища. На борда си ще имат монтирани Харпуни - за всеки случай.

15

до 10

преди 1 година

тези кораби пич са натоварени още февруари така че не знам как тепърва Украина ще изнася зърно по море.

14

До 10

преди 1 година

Украинците ще изнесат чушки. Коридорите са за да може корабите, удържани от укрите по пристанищата да напуснат Окраина с еднопосочен билет. Все пак би било жалко при бъдещото превземане на Одеса и привръщането на укрорайха в сухопътна държавица, чужди моряци да пострадат.

13

Анонимен

преди 1 година

Украинците бяха минирали и Мариупул, моряците от екипажа го казаха, само че нашите свободни медии го пропуснаха. Кати се върнат Капитана и старпома на Царевна ги питайте що седяха толкова време на кораба след заминаването на екипажа.... щото чакаха да съберат мините в гавана и да извлачат заседналия потопен от урките плаващ кран на входа на порта

12

Анонимен

преди 1 година

Не вярвам на една дума на москва, целия свят не им вярва , цялата им държава и политика е изтъкана от лъжи. Кой е луд да пуска кораби в Мариупол!!!

11

рибока

преди 1 година

Кой е поставил мините,които са чистели за да плават корабите не разбрах?

10

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще си изнесат зърното с чуждите кораби :)

9

Анонимен

преди 1 година

мдаа цената на фалафела и дюнерите скача няма брашно из Украина

8

Ристо

преди 1 година

Изобщо не вярвам на обещанията на мацква!!!