57

Гадняр

преди 1 година

Пендаровски да не се тревожи. След някоя година Албания ще влезе в ЕС. Тогава и македонците ще влязат в ЕС, но с г.ъзо напред...

56

Анонимен

преди 1 година

Македонец говори, че някой друг е "заседнал в историята" е като гълъб да говори, че другите акат по улиците! Алоооу вашата цяла народопсихология и "народна идентичност" се базира на несъществуваща, открадната и омаскарена история без истински факти в нея. И колкото и да се опитвате да се напирате НЯМА да се получи. И нека някой от нашите псевдополитици вземе да го каже в прав текст в ЕС. Ако приемат Македония без да са си признали, че такова нещо като Македония до 45-няма ние излизаме от ЕС!

55

Анонимен

преди 1 година

По малко от 50%? Пробвай 0%. Даже клонят към безкрайност в отрицателната част на цифровата ос. Не само, че нямате шансове, а се влошават!

54

До 5-ко

преди 1 година

Ако България анулира всички български паспорти на македонски граждани цяла Македония ще се изсипе пред посолството да реве, че се дискриминират български граждани. Толкова за националността ви! Трябва да ви се анулират документите, да си стоите в селото, да ви трябва виза за да излезете и ще ви дойде много бързо акъла в главата! Като ви анулираме паспортите се бийте колкото искате в гърдите, че сте макета, ама ще го правите в селото си!

53

До 5-ко

преди 1 година

Големи македонци, а от джоба му стърчи български паспорт и се реди да доказва до 20-то коляно, че е българин! Като сте толкова македонци и толкова ни мразите защо не изгорите всички макета дружно българските си паспорти? Вземете си гръцки, сръбски, албански или там какъвто ви харесва и се самоопределяйте като такива! Какво сме ви виновни ние, че сте българи с промити мозъци?

52

Йосиф

преди 1 година

Никакво вето няма да махате !!! Докато се не признае историята защото МАКЕДОНИЯ е държава отделила се от БЪЛГАРИЯ 1945г след ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА е членувала в бивша ЮГОСЛАВИЯ македонците нямат история всичко е на БЪЛГАРИТЕ ТОВА Е !!! ИСТОРИЯТА НА МАКЕДОНИЯ ЗАПОЧВА ПРЕЗ 1991Г КОГАТО СЕ РАЗПАДА ЮГОСЛАВИЯ И МАКЕДОНИЯ СТАВА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА ТОВА Е ИСТОРИЯТА НА МАКЕДОНИЯ !!!

51

ич ми не е

преди 1 година

Квото искат да правят, все ще си останат титовчета. Имали специален език, пръкнал се оня ден. Имали и идентитет, а у Скопие си имат Дисниленд с бойни кораби в ручея. Чуда се дали да не туриме и ние у Перловската няколко такива с които сме се сражавали. Хахаха. Никва полза няма да имаме ако са в Ес, търговия ква да въртиме с тях?? Имат чушки и домати, пари нямат та туристи да не чакаме, общо взето полза никва, само където ще си вирнат носа още повече да си кесят у чакалнята и е с Вучич напред

50

До 5-ко

преди 1 година

Този музей да не е като статуята на Александър, целия от стиропор и единственото истинско нещо в него да е копираното от чужбина име? Големи македонци сте, ама 90% от населението ви се реди за български паспорт и на всички гранични пунктове твърдите, че сте българи! На това му се вика шизофренизъм! Там ви е проблема, че вие самите мразите това което сте и ви е срам от вас самите!

49

GG

преди 1 година

До 5-коМахай се с този селски диалект на българския

48

Анонимен

преди 1 година

Ама с гърците се съгласихте нали? И с нас трябва да си оправите отношенията, ако искате в ЕС. Като малки деца сте, които тепърва трябва да се възпитават и научават на нещата от живота.

47

хрт

преди 1 година

С този ви акъл и 5 % шанс за преговори са ви много!

46

Тангра

преди 1 година

В договора от Преспа пише, че т.нар. македонци не могат да се наричат македонци, а само граждани на Република Северна македония. И този Пендаровски твърди че гърците не били посегнали на идентичността им.......Хитрец на дребно.

45

Анонимен

преди 1 година

стево вече реверсна психология ли ползва? казва истината, като я представя за неистина? хахах.... документа с азбуката го има в интернет...да гуугълне и да го види като не вярва....

44

Л

преди 1 година

Само да питам тия марсианци след "техниот " Александерко, само един цар Самуил ли са имали, за период около 2200 години ?

43

Мишо

преди 1 година

За всичко се появи нов виновник и той е....Кирчо/!?/Жалки неграмотници,липсата на ум и разум все с някой друг ще оправдавате,нали? Македония е изгубена, още от1878,когато много земи ,населявани от българи останаха извън България.Заслугите са на Русия и другите европейски авторитети тогава.Те не искаха голяма и силна българска държава на Балканите. Наричаха ни" племе",не народ./Виж откровенията на граф Игнатиев/ Продължавайте да боготворите Русия.Това е ! Ние ще гледаме през крив макарон света.

42

Анонимен

преди 1 година

коя е тая 'еврейска заедница' в РСМ? един път правите филми, че българите дали всичките евреи на немците през ВСВ, сега път заедница се появила? Откъде точно се е появила тогава? Нали уж заминали за Треблинка? Лъжете, ама не спирате да лъжете. Боklуците на европа, това сте фиромяни

41

до 54

преди 1 година

пак не четеш какво ти е написано. германия и китай в цял свят са основни търговци, но не ти пиша за търговия. сърбите след 45 години промивка за вас е нормално да имат 1 фабрика за ла й на, но не разбираш самия коментар. по- скоро след време съвсем ще го усетиш на гъ за и гърба си.

40

до 5-ко

преди 1 година

соседе, РСМ е враг на България, ти сам може да го потвърдиш. аз като българин с корени од струга ти казвам, че България няма нужда ни от РСМ, ни от югословенските северно македонци за сосед, партнер или каквото и да е в ЕС/ЕУ. И без вас можеме и по-добре да ви няма!

39

Рамбооо

преди 1 година

Пендаровски плаче като пеленаче пред Европа и САЩ и подмолно вреди на отношенията България - РС Македония

38

Рамбооо

преди 1 година

Сръбската и гръцката държавна сигурност пречат на България и Р С Македония да гледат в една посока.Албанците също не са приятели, те си имат ясни цели за бъдещето, свързано с Турция и плановете на Ердоган......