16

Оффф

преди 1 година

Вие закъсалите хора ги дерете с 10 000 лева за тазобедрена протеза, хеликоптер ще ми въвеждате. А от къде 80 - 100 000 лева за полето-час? Толкова струва.

15

SS

преди 1 година

Обещайте тлъсти комисионни и веднага ще има !

14

Шуменски

преди 1 година

Потресаващо.... Уж европейци, а нямаме медицински хеликоптери... Чеха беше прав, ние сме *** на Европа. То и детската ни болница е същия цирк... Ще събираме капачки,щото сме ***.

13

Анонимен

преди 1 година

В Германия има такива отпреди 60 години... Къде сме ние...

12

Анонимен

преди 1 година

Е стига де, верно ли 10г за Кресненското дефиле. Ще мога внуците като пораснат да ги водя на море в Гърция по магистрала

11

Обективно

преди 1 година

Не си представям По един екип да дежури ДЕНОНОЩНО в поне 3 точки на БГ - ресурси....заплати...гориво...площадки....НЕ го виждам!

10

Майора

преди 1 година

Явно Гвоздейков добре мислите за медицината, но явсно ливи е че ако "Струма" не започне да се работи до 2024 , страната ще загуби 2млд евро! Ноявно това вас не ви интересува , зелените милонери Сандов и Белев правят спънки , балко пще колко българи трябва да си отидат при ПТП през дефилето , за да разберете че магистралата трябва да бъде готова час по скоро!

9

Алоууу

преди 1 година

ПО 2 СЛУЧАЯ ГОДИШНО ЩЕ ГИ ПОЛЗВАТ! ПРОФИЛАКТИКА Е НУЖНА, ТЯ Е САМО ДО АКЪЛ! БЕЗПЛАТНА Е.

8

Влади

преди 1 година

Всичко ще има, но когато паднат от власт тия л.ай.нари. Ще има и въртолети , и магистрали , и тунели, че и хляб , но някога, не сега. Ще сме загубили 3-4 години, но народът , в огромната си глупост така пожела.

7

мак

преди 1 година

Имало е едно време някакъв хеликоптер, който обслужи високопоставена кърджалийска ключица. Затова т.лупа не се сети за толкова години на власт, че и поданиците му имат нужда от такъв.

6

.

преди 1 година

В шестък...

5

Анонимен

преди 1 година

За хеликоптери не нзнам, но със сигурност ще сме първите с медицинска каруца!

4

ВЪПРОС

преди 1 година

Защо всички Депутати Лъжат като Роми , за Всичко поставят Срокове извън Мандата им ?Нещо Нередно има в Българската Конституция за Народно Събрание , Правителство , Президент и Главен Прокурор - няма Виновни , и все едни и същи Хора се появяват по Медиите .

3

Анонимен

преди 1 година

Финландия. Финландец се прибира вкъщи от лов и носи жив заек за ушите. Казва на жена си - На, изпържи заека. - Няма газ.-Запали печката на дърва тогава.-Няма олио.Финландецът ядосан хвърля заека през прозореца.Заекът става и вика въодушевен - Слава Украина.

2

мед сестра

преди 1 година

При тези бели мафиоти -Н И К О Г А!

1

Анонимен

преди 1 година

Когато цъфнат налъмите..