125

Гражданин

преди 2 години

Госпожата зинала и лъже ли лъже - мадам,време е да прогледнеш : в Украйна няма нито Натовски войски,нито американски а САМО РУСКИ ФАШИЗИРАНИ ЧАСТИ !!! На нас ни е ясно,че ти е заповядано да приказваш ала-бала приказчици,но във времето на всестранна информация е направо дивашко така безобразно да заблуждавате и лъжете !!! Вече са много малко ония,които ви вярват :)))

124

;)

преди 2 години

Съвсем логично! На крадеца на праскови му е виновен всеки и.зверг посадил праскова!

123

Анонимен

преди 2 години

Петкан и Зеленко са си лика прилика. Дай да ги оженим. Пий куме, пий ....

122

за да е ясно

преди 2 години

русия какват ое в момента не рябва да съществува, за да просъществува трябва да се цивилизова и да спре да трепе съседите си и собствения си народ

121

а ти какво искаш

преди 2 години

вместо да помагат на нападнатата държава да я застрелят в главата да не се мъчи, путлериска логика явно

120

Анонимен

преди 2 години

Задръжте украинската пшеница и САЩ, НАТО и страните от Западна Европа ще започнат да ядат мамалига и просеник. Защо продавате на Германия, Италия и др.държави природен газ? Да си купуват от САЩ шистов газ и с него да зареждат сега газохранилищата.

119

Анонимен

преди 2 години

Аахахахаха. Как може тия "зли западняци" да доставят оръжие на нападнатата и мачкана от русНАЦИте Украйна! Това е възмутително и нечестно спрямо руските терористи, на които "специалната операция" нещо не върви както си я представяха. П.С. Ще ревете, руски сатрапи!

118

До121

преди 2 години

Да де ама една трета от Покрайнината е тяхна,всички пристанища на Азовско и Черно море с временно изключение на Одеса са техни!

117

Анонимен

преди 2 години

Захарова е напълно права

116

Анонимен

преди 2 години

Не забравяйте че на 24 февруари руските солдати влязоха в Украйна и носеха със себе си парадни униформи - " ЗА ПАРАДА в Киев" . " Дойдоха като аслани върнаха се кат ***" .

115

hitko

преди 2 години

Страшно е да си наглец Подготвяха се с месеци и лъгаха света, че било учения! Сега, защото Запада помагал на Украйна един вид, удължаваме агонията на Русия да принуди Украинците да сложат оръжие.... Нагла, евтина, демагогски изкривена азиатск-руска пропаганда от болшевишко-фашистки тип.

114

Анонимен

преди 2 години

Рашистите какви пък претенции имат! Колкото повече убити руснаци, толкова по-бързо ще си замине путин, а русия ще плаща репарации до откат! Да затънат в батака до ушите! Толкова е просто!

113

Dwight Eisenhower

преди 2 години

Русия кога най-после ще се предаде по дяволите?! Започна да ми досажда с нейния инат!

112

!

преди 2 години

Т.е. Русия няма никаква вина?! Наглост и безочие!

111

Анонимен

преди 2 години

Да,обедня заради бившите болшевики от Украйна.Спор няма.

110

Анонимен

преди 2 години

Светът обедня заради вас,бе..

109

Анонимен

преди 2 години

Eничaр(защо е цензурирана?)

108

Анонимен

преди 2 години

Сегашната война когато я почнаха ясно и точно казаха защо:премахване на нацистите и на оръжията.Не са казвали,че искат разширение и да възраждат СССР.Някои от руснаците може да си мечтаят,но ръководството им не цели това.Ако сменят Путин с друг вече може и да е друго и да иска СССР.

107

До А Х - 107

преди 2 години

Единственото за което мразя руснаците е,че не удариха рамо на правилният човек,Хитлер да смаже един път завинаги жидовият капитал и наглосаксонските плява!

106

Анонимен

преди 2 години

Онова СССР няма нищо общо с тази Руска федерация сега.В СССР беше и Украйна.Няма да се върне СССР,нито комунизма.Олигарсите им няма да искат комунизъм.Ние също не искаме.Пак са ви облъчили с нещо и пак си мислите,че е ВСВ.