38

Анонимен

преди 1 година

Що за въпрос,със сигурност в чекмеджето при алтъните на БОЙКО ТИКВОВ КРАТУНОВ.Колкото и да ни чете конско,както при Орешарски така и сега иска да се завърне на бял кон.Но този път сметките ще са му криви заради пиарката му,която го подведе.Джипа служебен на мъжа и пък се ползва от нея като личнен ,свдетели колкото щеш само лъжи в техните усти.

37

До 36

преди 1 година

Абе не знам кое се е сринало. Ама е малко смешно какво било очаквано. Към днешен момент с криптовалута можеш да си купиш всичко. От хляб до апартамент и кола. Нека се е сринало за тия, дето купиха Биткойн за 500$ и сега продадоха за 30000...

36

Анонимен

преди 1 година

Kрипто-глупостите доста се сринаха в последно време (очаквано и логично).

35

pantudi

преди 1 година

криптото е рай за мошеници

34

До 33

преди 1 година

Никъде не съм казал, че аз съм милионер. Чети малко. Ама е сложно за твоите възможности на склададжия с 2-3к заплата. Имам някакви вложения, но са колкото да си купя 2 апартамента в София и толкоз. Останалото е по акции и фондове. И ти не взимаш лоши пари в склада, влагай някъде.

33

До 27

преди 1 година

Ти пак ли се вкара във филма?)))В коя психиатрия си?))Милионера киснеш по цял ден в някакво загубено сайтче!Хохохо!)

32

Къде е изчезнал?!

преди 1 година

Това е много интересен въпрос!

31

Пепи

преди 1 година

Питайте ториното - той знае . Явно е имал да му дава кинти и това е .

30

Д-р Исня

преди 1 година

Алтънбашев!!! Къде е Сеирсандъков да каже какво се е случило?

29

IT специалист

преди 1 година

Брей, много хора се пишат такива (агентът с халата от Кюстендил и той драпа), ама този просто се е занимавал със спекулация, и най-вероятно е зарибявал други, над 10 години.

28

Анонимен

преди 1 година

Криптовалута? Унищожете баламите, тарикатите сами ще умрат П.П. Световната икономика се крепи на аксиомата: Парите са овеществен труд. Иначе шашмаджии е имало и при финикийско време.

27

до 20

преди 1 година

Доста правилно си е написал бройката човекът. На времето ИТ секторът беше полудял на тема криптовалути. Както знаеш, 100к там се изкарват за нула време и аз имам лични приятели колеги, които бяха вложили шестцифрени суми в биткойни, когато струваха по 1000$. Та, 10000 милионери си е тотална реалност. А и сме 1ви по глава от населението в ЕС по брой криптомилионери. Не за друго, ами имаме доста ИТ спецове на глава от населението, които са основните вложители. А ти карай баничарката и бачкай. Чао.

26

Да

преди 1 година

Не само в България, но и изобщо е неразумно да демонстрираш открито, че се занимаваш с подобни дейности.

25

Анонимен

преди 1 година

Гробаря провериха ли го?Да не е и той в трапа?

24

Анонимен

преди 1 година

При Ружа проверихте ли?

23

Кондьо

преди 1 година

Пирамиди, фараони, диря няма няма хей куче влаче рейс! Да му мислят тези които са на дъното на пирамидата наздраве на тези отгоре (освен ако не са излъгали неправилните хора, тогава няма да е на-здраве)

22

Анонимен

преди 1 година

Приятел е с "Ториното",последно се е чул с него.

21

Коментар

преди 1 година

Добре де..този като изчезне с милиони биткойни...100 като изчезнат...1000 като изчезнат и никой не може да им ползва биткойните какво става?Все има някой прееван от последните в пирамидата!Същото е като пенсионния ни фонд!Внасяш сега ама пенсия получават сега от твоите пари!След някоя година като няма да има кой да бачка и внася ти като се пенсионираш..фонда празен и пари за тебе нямааа!

20

До 6

преди 1 година

Поне 100 хиляди човека са криптомилионери. Тъй да знаеш. Бием и САЩ. Хахахахаха

19

Мдаа

преди 1 година

Епа разходка до Витоша за взимане на fingerprint